Jeremy Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 ... Skoda len ze nie vsetci rozumieme humoru.Přesně tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 tak ste sa nasli aj tu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Sraz debilů na Letné za asistence PČR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Sralťánci...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Sraz debilů na Letné za asistence PČR.Slavistu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 to je snad prast jako uhod ne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 to je snad prast jako uhod ne ...To prave neni, taky z Brna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Tano: Ty máš z Brna nějaký mindrák ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Tano: Ty máš z Brna nějaký mindrák ne?Malinko , jak kdys pravil muj kamarad ze Hradista. Bezvyznamna pomlka mezi Prahou x Bratislavou x Vidni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 To prave neni, taky z Brna?Vyprosuji si, aby si me urazel! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Že se tu lidi baví o Sparťe a Slávii a ty do toho máš potřebu tahat Brno.. To mě hlava nebere... Ale když tu potřebu máš ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Vyprosuji si, aby si me urazel!Omlouvam se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Že se tu lidi baví o Sparťe a Slávii a ty do toho máš potřebu tahat Brno.. To mě hlava nebere... Ale když tu potřebu máš ...To byl blbej for, sorac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Omlouvam se.;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 ;-) , jsem podrazdenej, prohravame . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Ja to teda moc nezeru, ale my vyhravame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Ja to teda moc nezeru, ale my vyhravame.I ty Brute? , stejne prohrajete, jako vzdy:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 I ty Brute? , stejne prohrajete, jako vzdy:)To nevadi, ja uz jsem zvyklej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 To nevadi, ja uz jsem zvyklej.Ba ne, at vyhraje lepsi. Ja jsem velky klidas, ale jak jde Sparticku, tak mi jebe. Omlouvam se vsem, nechtel jsem je urazit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Skoda, vyhráli sparťanský herečky. Neda se nic dělat :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky