JaRooN Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Odesláno 14. června 2015 Já už tolik nejezdím, teď dělám tak 30-40 tis. za rok, ale na kontě mám cca 2,5 mio km a snažím se jezdit tak, abych vždy dojel tam, kam potřebuji. A strašně mě iritují lidé, co se mi v tom snaží zabránit...
McStinger Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Odesláno 14. června 2015 Hasňa: ať si říká kdo chce co chce. Projel jsem celé Maďarsko a to jsou prasata. Blinkry nepoužívají, ve městech zavodí od semaforu k semaforu a další prasarny, ale jsou předvídatelní. Na Slovensku klid a pohoda, protože jak tam zvedly pokuty, tak se všichni bojí. A tady? Na D1 2x sklopené zrcátko, když se nevešli do užšího pruhu. Po sjezdu 2 mrtvi motorkáři někde u Chýnova. Dědek, cca 70+ nám najel z vedlejší - to jsem měl namále. Debil na červený oktavce předjížděl za každou cenu a než se mu to povedlo, tak jsem ho měl 3x téměř v kufru. Pak to samé udělal tomu přede mnou... Omezení, objížďka, zákaz nad 7.5 tuny, ale vojenský náklaďák vedoucí OTP má asi výjimku. 20 minut, než zjistil, jak se vyhnout protijedoucimu autu na 4m široké silnici. No zážitky jako blázen... To je od Teba milé, že si zlepšenie kultúry jazdenia na Slovensku hodil na strach z vysokých pokút. Škoda ďalej komentovať.
Bert Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Odesláno 14. června 2015 To je od Teba milé, že si zlepšenie kultúry jazdenia na Slovensku hodil na strach z vysokých pokút. Škoda ďalej komentovať. Ale to tak vůbec není. Jaroon chtěl určitě napsat něco na ten způsob, že na Slovensku jezdí po silnicích samí milí a ohleduplní řidiči, jejichž jediným přáním je bezpečně dojet za dodržení všech předpisů, vyhlášek a nařízení. No, ale jak spěchal, tak holt napsal něco jiného. S hrubkou :-)
Duke650 Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Odesláno 14. června 2015 Na Slovensku klid a pohoda na silnicích není.... bohužel. Jezdí tam slušní i dobytek podobně jako v ČR.
JaRooN Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Odesláno 14. června 2015 Na flame nemám sílu. Ať je důvod jakýkoliv, na Slovensku je pohoda jezdit. Hrubka omylem - mělo tam být "jak se zvedly pokuty..."
KFL Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Odesláno 14. června 2015 Cela rodina mame nakyho strevniho kamose a do toho jsem stravil 9 hodin mrcasenim se s Media Centerem ve snaze opravit jednu banalitu. Vysledkem je, ze nefunguje vubec , ale jsem moc vytocenej a unavenej, nez abych reinstaloval celej system.
gougy Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Odesláno 14. června 2015 Cela rodina mame nakyho strevniho kamose a do toho jsem stravil 9 hodin mrcasenim se s Media Centerem ve snaze opravit jednu banalitu. Vysledkem je, ze nefunguje vubec , ale jsem moc vytocenej a unavenej, nez abych reinstaloval celej system.nějak do nás ty knížky narvat musí ))
straspol Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 Zase zdražili naftu...parchanti...
Duke650 Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 vylizanej fakan s ksiltovkou krutoprisne nakrivo za volantem 3er BMW ktrey se do obce vritil rychlosti cca 120 km/h.... Malem mne sejmul, hrozne spechal aby na prvnim kruhaci zahnul ke Kauflandu. asi tam maji v akci mracitka, modre LEDky a racingove samolepky
Bob Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 Dnes jsem jel do Italie a muzu zodpovedne rict ze hovada jsou vsude, taky bych ty Cesky ridice nehazel do jednoho pytle ...
straspol Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 vylizanej fakan s ksiltovkou krutoprisne nakrivo za volantem 3er BMW ktrey se do obce vritil rychlosti cca 120 km/h.... Malem mne sejmul, hrozne spechal aby na prvnim kruhaci zahnul ke Kauflandu. asi tam maji v akci mracitka, modre LEDky a racingove samolepkyNejspíš spěchal pro Durex :lol2:
Duke650 Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 No tipoval bych toho vypatlance na bublinky do vodovahy
Prochaine Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 Nejspíš spěchal pro Durex :lol2: To doufám, protože bych byl nerad, kdyby se takové tipy množili.
M10 Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 Mě naštvala Marxová-Leninová.... http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/kauzy/obavy-z-odebirani-deti-norska-socialka-miri-do-ceska_346183.html#.VX8YbfmvGM9
gougy Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 Mě naštvala Marxová-Leninová.... http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/kauzy/obavy-z-odebirani-deti-norska-socialka-miri-do-ceska_346183.html#.VX8YbfmvGM9úplně vidím tu potřebu normálních lidí kupovat si krémy na opalování, protože jen to bude zárukou ničím nerušeného života bez úředníků
utrejch Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 Ani nenastvalo, protoze krom posramocenych kol se nic nestalo. Ani ovsem nepotesilo. Rano sebou zuchla na kole ma mila a kdyz jsme vecer jeli s kolama do servisu, tak to do me v plne rychlosti napalil typer na favoritu, kteremu prasklo lanko od brzd. Zajimave ze takle v jeden den ...
TomNguyen Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 Ráno vezmu kolo, že pojedu na zkoušku. Zadní kolo je bez vzduchu, tak jdu na benzínku. Tam rozbitý ventil, tak kolo nenafouknu. Času není nazbyt, zamknu kolo poblíž dalších 3. Jdu na zkoušku asi na 2 hodiny, vrátím se a kolo je pryč .... Peklo
mondeo2 Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 a to si vem jak musel bejt nasranej ten čórkař, když zjistil, že má píchlý kolo............. ale jinak plně to chápu, bych byl pěkně nasr... taky
Doporučené příspěvky