PepaSFI Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 a to si představte tu hrůzu že dřív, teda celkem nedávno, na fichtla nemusela být helma vůbec, na motorku sice jo ale v obci ji nemusel mít spolujezdec, na brigádách se běžně jezdilo na vleku za traktorem a na tom fichtlu jsme jezdili po vesnici asi tak od 12 let. Můj ty světe kulatej, čím to je že žijeme?
Frantik Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 Táta me jako kluka takhle vozil a koukám, tady by ho ukřižovali :-)
Návštěvník LukeD Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 Taťka povozí děti před barákem nejspíš závratnou rychlostí nepřesahující 20km/h a někteří jsou z toho na máry. Nevidím na tom nic špatného. Známý takhle "jen" převážel motorku po vesnici. Bez helmy, rychlost nula nula nic. Rupla mu duše, při pádu m.dl hlavou o obrubník a pár týdnů v kómatu. Sice se nakonec naštěstí probral, ale dodnes má problémy s pamětí a už nikdy nebude takový jako předtím. Takže asi tak...
JaRooN Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 Jsem šťastný, že jsem vyrůstal v době, kdy se jezdilo na kole bez helmy a to i z kopce, v době, kdy jsem si mohl přidělat na dřevěné prkno kuličková ložiska a jezdit na tom po ulici, v době, kdy jsme mohli vylezt až na vrchol stromu a máma se jen pokřižovala a šla dál. Nechtěl bych být dnes dítě, ani mladý člověk, protože všechny ty příkazy, zákazy, předpisy a myšlení lidí kolem by mi zkazili všechny zážitky, které se mi spojují s bláznivým dětstvím a šíleným mládím...
kloubik Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 Známý takhle "jen" převážel motorku po vesnici. Bez helmy, rychlost nula nula nic. Rupla mu duše, při pádu m.dl hlavou o obrubník a pár týdnů v kómatu. Sice se nakonec naštěstí probral, ale dodnes má problémy s pamětí a už nikdy nebude takový jako předtím. Takže asi tak...A to si představ, že se tohle stane i lidem při chůzi, prostě zakopnou. Na pomalou chůzi jen full face helmy a nejlépe zákaz vycházení. Sorry, ale nedalo mi to.
African Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 Motorkář chápe, ostatní křižují ;-) nevěřím, že s těmi děcky jel víc jak dvacet. ....
gougy Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 Zákaz vycházení jako výsledek toho strašlivého činu na motorce zní rozumně, dal bych to do Bruselu jako návrh společně s omezením prdění mimo vymezené prostory s recyklací a ekonomickým zhodnocením. Republiku si rozvracet nedáme!! tvl co já vyváděl na fichtlu na Žitkové, to by jeblo celou stranu Zelených a Humla jako bonus
zhrado Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 Jsem šťastný, že jsem vyrůstal v době, kdy se jezdilo na kole bez helmy a to i z kopce, v době, kdy jsem si mohl přidělat na dřevěné prkno kuličková ložiska a jezdit na tom po ulici, v době, kdy jsme mohli vylezt až na vrchol stromu a máma se jen pokřižovala a šla dál. Nechtěl bych být dnes dítě, ani mladý člověk, protože všechny ty příkazy, zákazy, předpisy a myšlení lidí kolem by mi zkazili všechny zážitky, které se mi spojují s bláznivým dětstvím a šíleným mládím...Moja reč. Tiež som za to vďačný a serie ma dnešná doba a dnešné deti...
mondeo2 Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 Gougy Ty taky.................tvl kde jsou ty zlatý časy.......
Honza.manta Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 Jsem šťastný, že jsem vyrůstal v době, kdy se jezdilo na kole bez helmy a to i z kopce, v době, kdy jsem si mohl přidělat na dřevěné prkno kuličková ložiska a jezdit na tom po ulici, v době, kdy jsme mohli vylezt až na vrchol stromu a máma se jen pokřižovala a šla dál. Nechtěl bych být dnes dítě, ani mladý člověk, protože všechny ty příkazy, zákazy, předpisy a myšlení lidí kolem by mi zkazili všechny zážitky, které se mi spojují s bláznivým dětstvím a šíleným mládím...Taky jsem si to.prožil a hlavně jsem si dětství, mladí a i prodlouženou pubertu užíval plnými doušky a vlastně v tom duchu žiju a užívám si to dodnes. Dnešní děti a mládež tak trochu nechápu a je mi jich svým způsobem líto. Vím, že virtuální svět má taky svoje kouzlo, ale prostě to není ono.
Návštěvník LukeD Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 JaRooN & kloubik: A tak já to vidím obdobně. Taky jsem vyrůstal v oné požehnané době, kdy se bonbony spadlé na zem sbíraly a znovu olizovaly, děti nechodily v létě zabalené do bund a pokud si člověk rozbil koleno, tak to nikdo neřešil, jestliže to dokázalo spravit olíznutí psa. Jen jsem prostě uvedl příklad toho, že i bezpečná situace, kdy zdánlivě nemůže nic stát, se může zčistajasna změnit v peklo. Vím, nic, co by někoho překvapilo...
JaRooN Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 Honzo, také mi je dnešních dětí, mládeže a mladých rodičů, hlidajicich každý krok svého dítěte líto...
JHonza Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 ... na brigádách se běžně jezdilo na vleku za traktorem ...To se teď nesmí???
McStinger Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 Jsem šťastný, že jsem vyrůstal v době, kdy se jezdilo na kole bez helmy a to i z kopce, v době, kdy jsem si mohl přidělat na dřevěné prkno kuličková ložiska a jezdit na tom po ulici, v době, kdy jsme mohli vylezt až na vrchol stromu a máma se jen pokřižovala a šla dál. Nechtěl bych být dnes dítě, ani mladý člověk, protože všechny ty příkazy, zákazy, předpisy a myšlení lidí kolem by mi zkazili všechny zážitky, které se mi spojují s bláznivým dětstvím a šíleným mládím... Mrchavá nostalgia, že? Ale pridávam sa. Tento dnešný kolotoč predpisov, príkazov, zákazov a nariadení je smutný.
Radek.VV Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 Jedno děcko vepředu, druhý vzadu. Tak tohle mi připomělo jednoho tátu-vymaštěnce co jezdí kousek od baráku, ale vozí tam ty děti 3, cesta do kopce/z kopce v šířce pro jedno auto, křoví z obou stran, takže není šance vidět co je za mírnou zatáčkou, rozhodně s nima nejezdí pomalu, navíc cesta kde se mladí hošíci rádi prohání ve svých tuzinkových vracích rychlostí vyšší než přiměřenou....
Hasič Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 Me uz ta demokracie zacina sejrit. Nic se nesmi, vse je nezdravy, anno 2011, bodovej system, omezeni na 50 v obci, prilba i na moped, iso na hovno, supermarkety, politika, unie, euro, vandrovnici, televize a jiny..... A pak ze za staryho lenina bylo spatne. A to vyjizďeni za hranice? Karl max stadt v poho...... Vas hasic
Návštěvník Kamil Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 A to si představte, že já zamlada na Žižkově vyskakoval v zatáčce mezi stanicemi z tramvaje. A bez helmy!
mAra_ Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 A to si představte, že já zamlada na Žižkově vyskakoval v zatáčce mezi stanicemi z tramvaje. A bez helmy! Je to rebel! Ale jinak my si s klukama s vesnice koupili za společný peníz jawu 350, zprovoznili ji, a dovadeli na ní dvě léta ... Bylo nám tak od jedenácti do čtrnácti. A co policistům jsme na ní prchali do pole či do lesa... No dneska bychom byli minimálně v televizi. A rodiče v kriminale...
Návštěvník Zmizík Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 My sme s brachou zapalili takovej dutej strom, prijeli hasici a ptali se nas, kdo to udelal.
Honza.manta Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 A to si představte, že já zamlada na Žižkově vyskakoval v zatáčce mezi stanicemi z tramvaje. A bez helmy! To byl běžný sport, vyskakovalo se hlavně na Florenci, aby neujel autobus. Stálo to dvacet korun, když nás chytil policajt, který tam na to čekal.
Doporučené příspěvky