Jivl Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 Brrrrrrrrrrrrrrrrrrr! http://zpravy.idnes.cz/rusky-letoun-zmizel-nad-egyptem-z-radaru-fp4-/zahranicni.aspx?c=A151031_085851_zahranicni_san
guzmic Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Štve mě hrozné vystupování zlínského hokeje. :-(
docent Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Na zlínský hokej nechodím od doby, co jsem na stadiónu, větou typu," až budete mistři tolikrát jak Vsetín...", vyvolal davovou psychózu, které vyústila v hromadnou bitku. Od té doby chodím čučet na ženský volejbal.
guzmic Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 :-D asi ten volejbal budu muset zkusit. Ale podmínka č.1 točí tam pifko a procesu tam placatku?
bohus76 Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Tak problém hlučnosti podlahy vyřešen stavebním úřadem,že jsem nic neporušil a soused /spíš stará Agnes sousedka/ si stěžuje pořád,že prý je hrozný rámus přes den ,kdy děti sem tam přeběhnou po bytě.Ještě jednou kuwa někdo dojde a dostane do držky.
guzmic Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 To už se zase blíží vánoce?? :-) To abych si koupil nějaký nový kukačky.PS. Ale na sraz se těším, jestli ho budu stíhat.
bohus76 Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Kdy,že bude ten sraz ? Bude i tombola ? :-)
guzmic Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Datum ještě není, ale možná by nebylo zlé, nějaké už dopředu určit. :-)
Návštěvník Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Sedím na zadku u televize, na Nově dávají Střepiny. Nevnímám je pozorně, piluju si nehty a přemýšlím o zítřku, co v práci a tak. Zbystřím, reportáž o mladém Petrovi Vejvodovi, co zemřel loni při útoku té ženské ve Žďáře, jak s tím žijí jeho rodiče. Reportáž končí a moderátorka oznamuje téma následující:" jak to chodí v Česku na swingers párty. " ten/ta dramaturg/yně musí být luxusní kus hovězího
Návštěvník km.kmk Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Sedím na zadku u televize, na Nově dávají Střepiny. Nevnímám je pozorně, piluju si nehty a přemýšlím o zítřku, co v práci a tak. Zbystřím, reportáž o mladém Petrovi Vejvodovi, co zemřel loni při útoku té ženské ve Žďáře, jak s tím žijí jeho rodiče. Reportáž končí a moderátorka oznamuje téma následující:" jak to chodí v Česku na swingers párty. " ten/ta dramaturg/yně musí být luxusní kus hovězíhoty si pilujes nehty ? Nestačí to ostříhat?
Návštěvník tolja Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 ty si pilujes nehty ? Nestačí to ostříhat? jako moderatizér musí reprezentýrovat a mě naštvala čerpací stanice Herst v Nymburce, ve čtvrtek ráno jsem tam natankoval místo N95 plnej kýbl srágor. Motor ve 3000 otáček usíná, resumé servismana jednoznačně palivo.
Micey Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 (upraveno) UPS. Minulý úterý vyzvednutí v New Yorku, drahý jako prase (malá krabice s relativně levnejma hodinkama za 95 USD), v Praze dneska, vyclení možná dneska, možná jindy a doručení, když budu teda mít jó kliku, zejtra. Ale spíš středa. Nebo taky ne. Platit kurýrovi kartou nelze, dozvědět se čas kdy přijede nelze, zavolá jenom když mě nebude moct najít. Já vim že jsem zmlsanej z Creationwatches a DHL, kdy mám tu zásilku s dopravou zdarma za tři dny na stole, ale todle je teda služba jak noha. Upraveno 2. listopadu 2015 uživatelem Micey
gathis Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Mě dnes ráno vytočilo moje auto. Po nastartovani zůstala svítit kontrolka dobíjení a brzd, přitom klinový řemen je ok... zatím jsem nenašel příčinu
Frostie Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 (upraveno) UPS. Minulý úterý vyzvednutí v New Yorku, drahý jako prase (malá krabice s relativně levnejma hodinkama za 95 USD), v Praze dneska, vyclení možná dneska, možná jindy a doručení, když budu teda mít jó kliku, zejtra. Ale spíš středa. Nebo taky ne. Platit kurýrovi kartou nelze, dozvědět se čas kdy přijede nelze, zavolá jenom když mě nebude moct najít. Já vim že jsem zmlsanej z Creationwatches a DHL, kdy mám tu zásilku s dopravou zdarma za tři dny na stole, ale todle je teda služba jak noha.A to debilní UPS sis zvolil sám, nebo tam jiná možnost nebyla? Já s nimi mám v Čechách jen ty nejhorší zkušenosti, kterým kupodivu Česká pošta nesahá ani po kotníky... Upraveno 2. listopadu 2015 uživatelem Frostie
Micey Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Jina moznost nebyla, samozrejme.. jinak bych nebyl blazen:)
Frostie Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Jina moznost nebyla, samozrejme.. jinak bych nebyl blazen:)Škoda no. Tak snad to dorazí aspoň v pořádku, když už ne včas...
Maxmillian Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Vypadek datacentra OVH v Kanade... The cut is located 108km from Montreal (fiber that passes through the north of the lake), our technicians follow the path from BHS to find the cause of the fault (probably a fiber cut at approx. 9km from the datacentre).The cut would be in the tunnel near the power plant. Our supplier sends a team on site to repair. Asi jim to tam prekousala nejaka obri krysa a zjevne ted sezrala i cely team co to jel opravit.
Gustaf Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Mě dnes ráno vytočilo moje auto. Po nastartovani zůstala svítit kontrolka dobíjení a brzd, přitom klinový řemen je ok... zatím jsem nenašel příčinu já mam pocit, že to dela nejakej elektronickej bazmek, co řídí Abs....je to uloženy někde v zadním kole...
Doporučené příspěvky