Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tak jsme na diagnostice našli chybu hlášení nízké otáčky při startování a přišli na to, že je v háji původní baterie, která dobře sloužila šest let. Dali jsme novou, vymazali hlášení a jede se dál. A prý že asi víc emisí, srandista na telefonu :-)

Jestli jsi přes svátky málo jezdil, mohla být baterka jen zesláblá, obzvlášť když je starší. Možná stačilo jen ji dobít a ještě by nějakou dobu sloužila. Ale 6 let je celkem běžná doba, ikdyž originál japonské prý se často dožívají mnohem vyššího věku. Asi taky bude záležet i na dalších věcech, motoru a způsobu používání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně, začnu to řešit jako Bart a bude klid :-) Jinak tu baterku jsem dobíjel před zimou protože se mi zdála slabá, a s autem se jezdí vcelku dost takže měla po sezoně si myslím.

To wave ceptor: Tak uvidíme jestli to bude dobrý, ale zkoušeli jsme auto resetovat a při staré baterii se nám při startování znovu rozsvítila, po montáži nové baterie a po daleko svižnějším startu již ne,tak tipuji že vše je již ok.

Odkaz ke komentáři

Možná by jsme měli zavést vlákno "kdo mi dneska vyrazil dech".

Třeba lékař, který řekne - ano, je potřeba operace, ale já Vás operovat nebudu, protože jste si
mezitím než jsem se rozmyslel co s tím (3 týdny) zašel pro další názor k jinému lékaři
a já jsem arogantní ješitný ko,t. Tečka.

V každém oboru asi bude blb, že? :)

Odkaz ke komentáři

blb, ale s sebereflexí:-)

Možná by jsme měli zavést vlákno "kdo mi dneska vyrazil dech".

Třeba lékař, který řekne - ano, je potřeba operace, ale já Vás operovat nebudu, protože jste si
mezitím než jsem se rozmyslel co s tím (3 týdny) zašel pro další názor k jinému lékaři
a já jsem arogantní ješitný ko,t. Tečka.

V každém oboru asi bude blb, že? :)

Odkaz ke komentáři

Ani ne, tohle je docela složité a mít dva názory je podle mého zcela v pořádku.
Představ si, že chodíš třeba k ortopedovi a ten nepoužívá rentgen nebo rezonanci,
tak chceš mít jistotu před zákrokem že diagnóza "myslím že to je tak a tak podle
pohledu zvenku a uvidíme zda to rozhýbete do měsíce, a když ne tak to budeme operovat",
budeš asi chtít rentgen a potvrzení diagnózy, pokud to nebude rovnou změna lékaře, ne?

Nebo u zubaře, který ti koukne do pusy a řekne že "osmička asi leží nějak nakřivo a tlačí na sedmičku,

tak počkáme měsíc a když to bude horší tak to rozřízneme a osmičku zkusíme vyndat".
Změna lékaře za někoho kdo zná a používá rentgen aby zjistil že osmička není nakřivo, ale je
naležato a není to nic co by se dalo zvládnout na křesle, ale je nutný zákrok na klinice je taky na místě.

Odkaz ke komentáři

Je to uplne bezne. Treba idealni priklad je ploténky. Muj tata s nima má leta problemy a vzdy jsou dva nazory - operace ano, ta to zlepsi a druhy je operace ne, nic moc tomu nepomuze.

A muzete se ptat dvaceti doktoru a bude to 50:50.

Odkaz ke komentáři

Nebo je ještě varianta, kdy Ti lékař, který zaskakuje za Tvého vlastního lékaře sdělí poměrně závažnou diagnózu a následně Tvůj lékař jí odmítne. Oba tak učiní na základě stejného vyšetření, jehož výsledky máš v dokumentaci.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník LukeD

Jenom kontrolní dotaz, jak to letos dopadlo? Předpokládám správně, že se jedná o zoo brno?

Tentokrát díkybohu žádný problém nenastal... Ovšem nejedná se o brněnskou Zoo, nýbrž o společnost provozující letové ukázky dravých ptáků, přičemž ptáky máme přes zimu na posedech a ve voliérách v rámci pozemku u domu uprostřed vesnice.

Odkaz ke komentáři

Je to naprosto v pořádku jit si pro více nazoru. Ja byl po operaci kotníku a bylo to krive ta noha, nic méně jeden doktor řekl, ze to je dobry, ale to se mne teda rozhodne nezdálo. Sel jsem za druhým a ten me hned poslal na novou operaci, zlomit a udělat znovu, na podruhé uz dobry:-)

Odkaz ke komentáři

Tentokrát díkybohu žádný problém nenastal... Ovšem nejedná se o brněnskou Zoo, nýbrž o společnost provozující letové ukázky dravých ptáků, přičemž ptáky máme přes zimu na posedech a ve voliérách v rámci pozemku u domu uprostřed vesnice.

Díky, zplaťpánbu to pro ftáky dopadlo, a díky i za info.

Odkaz ke komentáři

Sem na Shellce před 14 dny koupil totálně předraženou vodu do vostřikovačů, jen aby mi včera zmrzla v tom největším bordelu :-/

Včera při odjezdu z práce jsem si říkal, že není možné, aby mi zmrzla "zimní" voda při mínus 3 stupních. Alespoň vím, že nejsem sám.

Odkaz ke komentáři

Kluci nedavate tam nemrzku -20?

Ona pokud jedete rychlosti xy, tak ten mraz je vetsi. Proto davam -40 a plna spokojenost.

Odkaz ke komentáři

Já to rozlišuji na modrou a zelenou :-). Už někdy v listopadu jsem tam nalil modrou a včera zmrzla. Kdyby bylo -15, tak neřeknu, ale -3 stupně :lol2:?

A byla uz zmrzla na startu?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...