laskajefajn Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Ale neni to jenom o poctech lidi ale i o tom ze kazdy stavebni urad vyklada stavebni zakon jinak...prase aby se v tom vyznalo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Naprostá pravda. Řeším 9 měsíců stavební povolení, kdy jedenou chtějí to potom zas tamto a ve vedlejším městě stejnou věc na základě stejně udělané projektové dokumentace od stejného projektanta zvládli schválit během 3 měsíců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 To me povidej...v Pardubicich kdyz delame prelozku VN kabelu tak to je bez koloudace a stejna cinnost o 20km (smycka na kabelu) a taky prelozka ale tentokrat na koloudacni souhlas. Nastesti v 90% nam to zajistuje generalni zhotovitel stavby jinak bych byl asi davno v blazinci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Přeložka kabelu VN bez "kolaudace"? Jsem si myslel, že pionýrská doba je pryč. Zjevně ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Samozrejme ze NN a ne VN. Chyba klavesnice Mrizovy stozar bez projektove dokumentace by nikdo nedovolil prekladat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Tak ono i VN (6/10/22/35 kV) se běžně dává do kabelu v zemi, na příhradových stožárech bývá spíš VVN (110/220/400 kV) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 To snad nejde, musí to být účastník řízení, nebo ne?Ale nedivil bych se, tohle mě docela zajímá.vubec nemusi. Takovy veci ale nepatri na net. Nekdo by to bral jako navod. Vy co jste psali sz zodpovim zitra. Kdyz se nato n3vys3.u Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Tak ono i VN (6/10/22/35 kV) se běžně dává do kabelu v zemi, na příhradových stožárech bývá spíš VVN (110/220/400 kV) Hlavně mám obavu, že i na přelozku čehokoliv musí bejt územní rozhodnutí o umístění stavby, ale třeba se pletu, musel bych se mrknout do stavebního zákona a to se mi teď nechce. A evidentně je trend poslední doby ukládat a překládat VN a NN do země. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Vzdyt uz jsem to psal...kazdy stavebni urad si to vyklada po svem. To je marny v tom hledat uceleny pohled. Jinak me nastval syn ze v 17 uz nechce moc poslouchat Kdyz mi to rikali rodice ze male deti...male starosti...velke deti velke starosti tak jsem se jim smal. Ted jim davam stoprocentne za pravdu. P.S pritom mame s obouma dobre vztahy. Holka 15 let a syn 17. Proste puberta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 ...se zase srovná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Vzdyt uz jsem to psal...kazdy stavebni urad si to vyklada po svem. To je marny v tom hledat uceleny pohled.Jinak me nastval syn ze v 17 uz nechce moc poslouchat Kdyz mi to rikali rodice ze male deti...male starosti...velke deti velke starosti tak jsem se jim smal. Ted jim davam stoprocentne za pravdu. P.S pritom mame s obouma dobre vztahy. Holka 15 let a syn 17. Proste puberta Prestal poslouchat uz v sedumnacti, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Před pár dny jsem dostal 2 balíky z USA, které doručovalo UPS. Oba balíky jsem si nechal poslat do práce, převzato slečnou na recepci, cena zaplacena před odesláním, clo a DPH žádné (oba balíky za pár korun), takže potud dobrý...dnes přifrčel na recepci nějaký doručovatel, že chce dodatečně zaplatit za každý balík 1000,- výpalné...z recepce mi volají jestli vím o co jde atd. Protože jsem byl mimo kancl, tak jsem recepční řekl, že ať tam nechá chlap papíry a že jak příjedu, tak to budu řešit... Teď mi ze sledování zásilky přišel mail, že jsem odmítl zaplatit... Já jsem si teda nechal něco poslat po pár letech a to to fungovalo, tak že pokud se platilo nějaké výpalné, tak to přišlo do mailu...člověk to zaplatil a pak přišel balík... Je dnes něco jinak? Podotýkám, že ani jednou mě UPS nekontaktovalo ani mailem, ani telefonicky a nějaký frajer se domáhá po ženské, která s tím nemá nic společného a nic o tom neví, 2000kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 (upraveno) Sloupec ČR v tabulcehttp://www.serialzone.cz/clanek/6690-netflix-jaky-je-ten-u-nas/ Upraveno 9. ledna 2016 uživatelem Zlý Jabko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Hm, to je dost smutny. Zatim to vypada tak, ze to po mesici zas zrusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 (upraveno) Majíce chuť na rybu zakoupili jsme zmrazené filé od firmy FISH TRADE "Filety z treskovitých ryb" ve velikosti 1kg (krásný potisk neprůhledného pytle).Dnes jsme rozmrazili a ...nějak se mi nezdálo množství. Z pytle jsem vylil cca 0,5 litru vody, vytáhnul 4 kousky filé a asi 5 ocásků.Prohlídnul jsem tedy obal a co nevidím na zadní straně ... Na zadní straně pytle menším písmem text:- hmotnost obsahu 1000g- čistá hmotnost masa 650g- hodil jsem obsah balení na váhu a ta ukázala 450gTomu říkám vydělávat peníze Můj vzkaz výrobci: "ABY VÁM KUNA VEJCE VYPILA !!!" Upraveno 9. ledna 2016 uživatelem polifka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Já když mám chuť na rybu, tak si koupím rybu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Majíce chuť na rybu zakoupili jsme zmrazené filé od firmy FISH TRADE "Filety z treskovitých ryb" ve velikosti 1kg (krásný potisk neprůhledného pytle).Dnes jsme rozmrazili a ...nějak se mi nezdálo množství. Z pytle jsem vylil cca 0,5 litru vody, vytáhnul 4 kousky filé a asi 5 ocásků.Prohlídnul jsem tedy obal a co nevidím na zadní straně ... Na zadní straně pytle menším písmem text:- hmotnost obsahu 1000g- čistá hmotnost masa 650g- hodil jsem obsah balení na váhu a ta ukázala 450gTomu říkám vydělávat peníze Můj vzkaz výrobci: "ABY VÁM KUNA VEJCE VYPILA !!!"Když si kupuješ něco, co ani nevidíš ... Moh tam bejt taky zmrazenej hadr. Jak je to s tím zajícem v pytli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Musíš si kupovat poctivé rybí prsty, v těch je kus opravdové ryby ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 kdyz rybu, tak jedine od kapitána.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 jj, jeho prsty znají děti po celém světě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky