Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Naprostá pravda. Řeším 9 měsíců stavební povolení, kdy jedenou chtějí to potom zas tamto a ve vedlejším městě stejnou věc na základě stejně udělané projektové dokumentace od stejného projektanta zvládli schválit během 3 měsíců. :frusty: :furious:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To me povidej...v Pardubicich kdyz delame prelozku VN kabelu tak to je bez koloudace a stejna cinnost o 20km (smycka na kabelu) a taky prelozka ale tentokrat na koloudacni souhlas. Nastesti v 90% nam to zajistuje generalni zhotovitel stavby jinak bych byl asi davno v blazinci...

Odkaz ke komentáři

Tak ono i VN (6/10/22/35 kV) se běžně dává do kabelu v zemi, na příhradových stožárech bývá spíš VVN (110/220/400 kV) B)

Hlavně mám obavu, že i na přelozku čehokoliv musí bejt územní rozhodnutí o umístění stavby, ale třeba se pletu, musel bych se mrknout do stavebního zákona a to se mi teď nechce. A evidentně je trend poslední doby ukládat a překládat VN a NN do země.
Odkaz ke komentáři

Vzdyt uz jsem to psal...kazdy stavebni urad si to vyklada po svem. To je marny v tom hledat uceleny pohled.

Jinak me nastval syn ze v 17 uz nechce moc poslouchat :( Kdyz mi to rikali rodice ze male deti...male starosti...velke deti velke starosti tak jsem se jim smal. Ted jim davam stoprocentne za pravdu. P.S pritom mame s obouma dobre vztahy. Holka 15 let a syn 17. Proste puberta :(

Odkaz ke komentáři

Vzdyt uz jsem to psal...kazdy stavebni urad si to vyklada po svem. To je marny v tom hledat uceleny pohled.

Jinak me nastval syn ze v 17 uz nechce moc poslouchat :( Kdyz mi to rikali rodice ze male deti...male starosti...velke deti velke starosti tak jsem se jim smal. Ted jim davam stoprocentne za pravdu. P.S pritom mame s obouma dobre vztahy. Holka 15 let a syn 17. Proste puberta :(

Prestal poslouchat uz v sedumnacti, jo?

Odkaz ke komentáři

Před pár dny jsem dostal 2 balíky z USA, které doručovalo UPS. Oba balíky jsem si nechal poslat do práce, převzato slečnou na recepci, cena zaplacena před odesláním, clo a DPH žádné (oba balíky za pár korun), takže potud dobrý...dnes přifrčel na recepci nějaký doručovatel, že chce dodatečně zaplatit za každý balík 1000,- výpalné...z recepce mi volají jestli vím o co jde atd. Protože jsem byl mimo kancl, tak jsem recepční řekl, že ať tam nechá chlap papíry a že jak příjedu, tak to budu řešit... Teď mi ze sledování zásilky přišel mail, že jsem odmítl zaplatit... Já jsem si teda nechal něco poslat po pár letech a to to fungovalo, tak že pokud se platilo nějaké výpalné, tak to přišlo do mailu...člověk to zaplatil a pak přišel balík... Je dnes něco jinak? Podotýkám, že ani jednou mě UPS nekontaktovalo ani mailem, ani telefonicky a nějaký frajer se domáhá po ženské, která s tím nemá nic společného a nic o tom neví, 2000kč.

Odkaz ke komentáři

Majíce chuť na rybu zakoupili jsme zmrazené filé od firmy FISH TRADE "Filety z treskovitých ryb" ve velikosti 1kg (krásný potisk neprůhledného pytle).

Dnes jsme rozmrazili a ...nějak se mi nezdálo množství. Z pytle jsem vylil cca 0,5 litru vody, vytáhnul 4 kousky filé a asi 5 ocásků.

Prohlídnul jsem tedy obal a co nevidím na zadní straně ...

Na zadní straně pytle menším písmem text:

- hmotnost obsahu 1000g

- čistá hmotnost masa 650g

- hodil jsem obsah balení na váhu a ta ukázala 450g

Tomu říkám vydělávat peníze :fyou:

Můj vzkaz výrobci: "ABY VÁM KUNA VEJCE VYPILA !!!"

Upraveno uživatelem polifka
Odkaz ke komentáři

Majíce chuť na rybu zakoupili jsme zmrazené filé od firmy FISH TRADE "Filety z treskovitých ryb" ve velikosti 1kg (krásný potisk neprůhledného pytle).

Dnes jsme rozmrazili a ...nějak se mi nezdálo množství. Z pytle jsem vylil cca 0,5 litru vody, vytáhnul 4 kousky filé a asi 5 ocásků.

Prohlídnul jsem tedy obal a co nevidím na zadní straně ...

Na zadní straně pytle menším písmem text:

- hmotnost obsahu 1000g

- čistá hmotnost masa 650g

- hodil jsem obsah balení na váhu a ta ukázala 450g

Tomu říkám vydělávat peníze :fyou:

Můj vzkaz výrobci: "ABY VÁM KUNA VEJCE VYPILA !!!"

Když si kupuješ něco, co ani nevidíš ... Moh tam bejt taky zmrazenej hadr. Jak je to s tím zajícem v pytli?
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...