Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

:) som rozmyslal co v nemcine znamena Ich suche Kabel.. ci to nie je nejake quér hantec :)

sem ti nasel pozustatek z meho auto hifi obdobi :)

tiefer_zpsmb5pmxo0.jpg

Naštvalo mě, že někdo příliš aktivně čistí sekci Prodej - Ostatní.
Zboží jsem zakoupil před 3 dny, dnes mi dorazilo, chtěl jsem si obsah konfrontovat s obsahem inzerátu a ten už byl smazán.

Pánové, prosím, nechte to tam alespoň 14 dní právě kvůli kontrole obsahu zásilky.

Děkuji.

srry, az ted to vidim, jj, za prehnanou aktivitu se ti omlouvam, ja mam proste rad prazdny supliky :) v mailu si taky co chvila vyhazuju kos a pak na to za cas doplacim.. Kamil to vystih :) :''Obrať se na sibiře-čističe. Ten se buď válí na Seychelách nebo v Dubaji a když se vrátí, bere to z jedné vody načisto.  :D''

Sibiřu, s mě po ránu dostal :)

Mě jakožto víkenďáka lufťáka, točí čachry s cenou elektriky. Ale takových nás jsou v téhle zemi určitě statisíce.

http://technet.idnes.cz/komentar-ke-zdrazeni-elektriny-d3e-/tec_technika.aspx?c=A160125_122706_tec_technika_nyv

tož šalina mě moc netočí, bo mám 3x25A a elektriou podlahovku, ca 20MWh, takže já prej eště něco ušetřím :)
Odesláno

srry, az ted to vidim, jj, za prehnanou aktivitu se ti omlouvam, ja mam proste rad prazdny supliky :) v mailu si taky co chvila vyhazuju kos a pak na to za cas doplacim.. Kamil to vystih :) :''Obrať se na sibiře-čističe. Ten se buď válí na Seychelách nebo v Dubaji a když se vrátí, bere to z jedné vody načisto.  :D''

V pohodě, jen pro příště byste fakt mohli zavést pravidlo 10-14 dní po zamčení  :baby:

Odesláno

hele, ono se to neda mazat odzadu, resp. da, ale furt se musis vracet na posl. stranku a je to otrava. a neda se oznacit, mazes jak kkt po jednom. ted tam bylo 51 str krat 10. neni co zavidet :)

Odesláno

To nejde nastavit automat, aby to po uplynutí lhuty vymazal? To by snad nemel byt problem naprogramovat...

my sme modi, ne admini, a ja umim programovat leda tak autoradio

Odesláno

Tak to samozřejmě ani nebylo myšleno, abys to programoval ty :)

náhodou dobrý nápad

IF Rolex THEN GO TO Chronomag

IF anything else THEN GO TO mimibazar :lol2:

Odesláno

reklamace iphonu...neuznáno...prý mechanicky poškozeno a poté tam uhnutým rohem natekla voda, proto jsou rozlitý barvy na displeji...moje odpověď je to šmejd a opravdu nebudu platit 9,5 tisíce za exchange....

Vyzvednu Telefon bez opravy a doma otevřu, že si to zprovozním...telefon nemá slot na sim kartu a ani není zašroubovanej...

šmejdi z istylu...prý at telefon přinesu znova...to určitě...

Odesláno

Zpracovávám podklady od kolegyně a je to hodně zajímavé čtení. Íčka sází asi na střídačku a na typografii sEr e pes.

Návštěvník dabelM
Odesláno

homecredit a jeho 0% navýšení při koupě MacBookPro s Retinou v iStyle....

Vzorový příklad zveřejněný na webu vypadá a vychází v pohodě.

Po zaslání žádosti o úvěr už jen pohádka od prodavače o zlým homecreditu, který nevím proč chce akontaci a dokonce to budu mít i s navýšením...

Odesláno

Hmmm, homo-kredit na jabko? A proč ne rovnou na Rolexky, s akontací ve stravenkách?

Kurňa chlapi, kdybyste se zbouchlou babou plánovali rodinu a neměli kde chrápat, pochopil bych hypotéku - ale zadlužovat se kvůli spotřebnímu zboží a ještě dělat překvapeného, že na Vás chce Kellner taky vydělat?  :sad01_anim:

Odesláno

Právě mi ve Sportisimu odmítli reklamaci Našli jsme na nový bundě prořízlej rukáv, bohužel až doma a už jsme měli sundaný visačky, prej jsem si to proříz sám a ještě mě nařkli z toho, že byla nošená Už mě tam v životě neuviděj.

Odesláno

0% navýšení? Není to náhodou nějaká pěkná pohádka nebo dokonce sci-fi?

Máme tady jednu pani sousedku, dva a pul mega sekera i s náklady na exekuci, exekuční příkaz k prodeji nemovitostí a podílů na nich. Nemá nic, nevim, kdo si na ní co vezme. Ale dobře jí tak a tý lichvářský společností taky, přeju jim to ze srdce oboum.

Odesláno

Ja kupoval auto s 0% od Skofinu, ale abych pravdu rekl ani jsem nepocital jestli je to za 0 

Já jedno taky, dostal jsem 20tis slevu a celkem jsem platil o 24 víc, takže 4 tis přeplatek.

Ale k tomu ještě sada zimních kol jako nějaký další bonus za financování takže dobrý.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...