Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

uplne to vidim:

Vazena pani XY

Timto reagujeme na Vasi stiznost ze dne xxx ohledne parkovani.

Běžte dprdl!

S uctou atd

+ samolepka "Se s tim smiř"

Odesláno

no a do toho se ti, jako na potvoru, sejdou 3 hnědočeši se ZTP/P, kde je to ještě těžší získat. Kladu si otázku, jestli někdy vůbec viděli něco jako pravidelný pracovní proces...

No jo, ale jak píše Kuncák, sami si ty průkazy ZTP/P neudělili a nevím o tom, že by zde nějaká "hnědá" státní správa podpořená hnědými MUDr. revizáky měla autonomní vydávací řízení. Jinak řečeno, zaměňuješ příčinu a následek.

Odesláno

Dneska nemuzu pro zmenu vubec zabrat - ovecky spocitane, prodejni vlakno projete od shora dolu, me hodinky vylestene, natazene a ja cumim do zdi a ne a ne zabrat.

Odesláno

To jsem mel vcera zhruba do 4 do rana.. coz je s podivem, kdyz mam chripku. Nakonec zabralo, ze jsem si otevrel okno :D

Jdu to zkusit. Sakra, na nespavost jsem nikdy netrpel, asi fakt starnu.

Odesláno

Jo, pánové, já čekal na ženu, až ji povezu z inventury. Nakonec volala až v 00.30. Než jsme se vrátili, byla jedna. Než jsem zabral, bylo 1.30. A ráno ve 4.30 budík. Jsem myslel, že ho vyhodím z okna...

Odesláno

Mám budíka nastavenýho na hodinkách, hodinky mám rád a nikdy bych jim vědomě neublížil, ale dneska při zazvonění jsem měl úplně ten samej pocit JaRooNe :-))), málem to letělo ven z okna ( které jsem měl na radu jiného člena, dokořán otevřené ). 

Odesláno

Me nasralo ze si nejakej zmrd vzal moje sterace.

Nasralo mě, ze si ten samej zmrd vzal moje sterace zas.

To snad ne- už zas? Já myslel že to byla záležitost 80.let minulýho století...zase si je budem nosit domu? A radio taky ? 

Už zas. Budu si je nosit domu.

Odesláno

Asi má víc aut, no.

Mě tak napůl potěšilo a napůl naštvalo, že jsem našel svůj starej pas.. před půl rokem mi dělali novej, protože jsem ho nějak ztratil. Prohledám celej barák, vynadám manželce, představuju si, jak si na něj někdo bere tři hypotéky, než se s nim odpálí někde ve Francii.. no a teď v noci si na to najednou vzpomenu, vstanu, jdu do skříně, sáhnu do kapsy obleku kterej jsem neměl rok na sobě a on tam.

Odesláno

Micey: Tak se hlavně omluv ženě:-)

Špatně, tohle hlavně nesmíš přiznat :D 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...