tommas4 Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 To jako,ze budou tu ulici opravovat 2 roky? To musi byt sakra dlouha ulice Si piš. Podle google mapy to je od ulice "Nad Vinným potokem" po Moskevskou celých 550 metrů.Rozpočet bude kolik?
Návštěvník YPO Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 YPO a nahrál si mně na smeč kamaráde:-))). Z rozhodnutí magistrátu hl.m. Prahy je ulice U Seřadiště zařazena do plánu kompletní opravy povrchu komunikace pro rok 2017!!!!!!! Peníze na to jsou, plány též, stačí jen začít opravovat ( schváleno to je též ).A teď ta špatná- kompletní rekonstrukce celé ulice bude ukončena ( když půjde vše podle plánu ) v roce 2019 ( druhá polovina ). Nechtěl jsem ti to psát do SZ ( a taky proto se ty "dírky" neopravují po jedné ).doufám že to začne až bude průjezdná u plynárny ..... abych nemusel jezdit do práce přes benešov
Návštěvník YPO Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 Si piš. Podle google mapy to je od ulice "Nad Vinným potokem" po Moskevskou celých 550 metrů.Rozpočet bude kolik?v tomhle stavu je bratru řekněme 45 let .... takže až to bude hotový bouchnu šampus a v klidu umřu
Rudykopalsson Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 No ale dyť je to 550 metrů. Za ty prachy se to nedá opravit pořádně, to zase jenom tak poflikujou.
kuncák7 Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 U plynárny by měla být udělaná ( měla být už dávno, ale počasí a nějaké nevyjasněné vícepráce to hatí ). A jak píše Tommas4- 90 mega.Nebude zavřená celá, ale bude to děláno na etapy ( takže až bude část opravená, otevře se a rychle se vrátí do původního stavu. Ale toto já již neovlivním, je to politické rozhodnutí ).
kuncák7 Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 Projekt je fakt na komplet rekonstrukci, žádné flikování ( došlo k dohodě mezi městem x městskou částí x a majitelem části silnice, pan Dojáček ).
tommas4 Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 No tak cena je docela síla, jak jezdíš Rudy přes Sedlo, tak celá strana od Šumperku má 8400 metrů,za 242 miliónů komplet oprava, tedy vše pryč je to dělaná celá nová skladba vozovky, opěrné zdi, gabiony atd.,včetně všech propustí, svodidel a IS nahoře k hotelu a dole u baráků.A to je oprava silnice I. třídy v horách (je to nejvýše položená veřejná silnice na Moravě mimochodem),v nadmořské výšce 600 až 1000 metrů. Jeden metr délky za 28.809 korunZmíněná ulice v Praze vyjde šestkrát dráže než jednička v horách????
kuncák7 Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 Jooo, doporučuji napsat panu Dolínkovi ( já, až to nastane, dostanu rozkazem zařídit zábory a podobné věci ).
Návštěvník YPO Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 No tak cena je docela síla, jak jezdíš Rudy přes Sedlo, tak celá strana od Šumperku má 8400 metrů,za 242 miliónů komplet oprava, tedy vše pryč je to dělaná celá nová skladba vozovky, opěrné zdi, gabiony atd.,včetně všech propustí, svodidel a IS nahoře k hotelu a dole u baráků.A to je oprava silnice I. třídy v horách (je to nejvýše položená veřejná silnice na Moravě mimochodem),v nadmořské výšce 600 až 1000 metrů. Jeden metr délky za 28.809 korunZmíněná ulice v Praze vyjde šestkrát dráže než jednička v horách???? přijde mi to taky celkem dost vůbec se v tom nevyznám, tak sem si našel nějakej ceník asfaltu - http://www.asfalt.cz/cenik/ nabízejí tam spoustu věcí které neumím rozklíčovat, tak se odrazím jenom od dvou jestli to má 550metrů a řekněme široký to je 8m tak máme 4400 metrů plochy dle ceníku kde to asi nabízejí jako kompletku za 1600 za metr by byla cena 7 040 000kdyby to bylo bez asfaltu a musel se koupit tak ten stojí 575 za metr to je + dalších 2 530 000 takže sme tam za deset milošů z toho vyvozuju, že zbytek de kuncákovi na nějaký fortisy nebo se tam postaví ještě malinkatá nemocnice ....taková piďi jenom s rentgenem
Rudykopalsson Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 Tome, však já to myslel ironicky, je to hroznej balík.
tommas4 Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 Psali tam dostavbu chodníků a rekonstrukci celé vozovky, takže těch deset bude určitě málo,navíc tam budou sítě.Ale v porovnání se zmíněnou jedničkou to je docela mazec, šestinásobek. Podotýkám že tomu nerozumím, proto se divím. Když už teda je každé pivo a přespání v hotelu onlinehlášeno na MF, a budou se online hlásit online platby kartou na MF tak by jsme si zasloužili něco jakotransparentní přehledy hospodaření státu / krajů / obcí. Rudy pochopeno samozřejmě, akorát mě to v tom porovnání nějak nakoplo.
kuncák7 Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 (upraveno) Tom byl rychlejší- bude se jednat o projekt TSK, kde se budou stavět i chodníky, vozovka bude stavěná úplně znovu a klasické vícepráce ( obnova inženýrských sítí- což je myšleno tak, že to jeden týden udělaj, druhej týden přijdou plynaři a rozkopou to, třetí týden dorazej z ELTODA a rozkopou to znovu,...... ), protože žádná koordinace v tomto případě nefunguje a ani nebude. Bohužel vlastní zkušenost a nejde se s nima ani domluvit. I proto bude rekonstrukce trvat tak dlouho. Upraveno 20. ledna 2017 uživatelem kuncák7
Návštěvník YPO Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 Psali tam dostavbu chodníků a rekonstrukci celé vozovky, takže těch deset bude určitě málo,navíc tam budou sítě.Ale v porovnání se zmíněnou jedničkou to je docela mazec, šestinásobek. Podotýkám že tomu nerozumím, proto se divím. Když už teda je každé pivo a přespání v hotelu onlinehlášeno na MF, a budou se online hlásit online platby kartou na MF tak by jsme si zasloužili něco jakotransparentní přehledy hospodaření státu / krajů / obcí. Rudy pochopeno samozřejmě, akorát mě to v tom porovnání nějak nakoplo.nevím na co chodníky ..... minimálně v polovině tý ulice nikdo kromě autobusáků který tam maj garáže nechodí a ty dou stejně jenom přes ulici k autobusu .... to bude zase kravina .... každopádně dobrá zpráva
odjinud Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 No jo, Praha má prachů teď dost za parkování... :-( Já teď připomínkoval rozšíření prům. zóny v Kvasinách, kde v rámci wellfare pro místní navýšili o 100 % rozpočet (ze 3 mld. na 6)... no nic, no...
kuncák7 Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 Bez těchto bezpečnostních prvků již teď nelze stavět nové komunikace ( a toto je bohužel bráno jako nová silnice, protože část je odkoupena od soukromého vlastníka ). Stejně se tam pak bude stát na těch chodnících a nebo se přes ně bude přejíždět, ale být tam musí.Osobně se mně víc dotkne ta plánovaná rekonstrukce Žitomírské, protože se z toho má stát podobná blbost, jako je Moskevská ( rapidní úbytek parkovacích míst ve staré zástavbě, bez možnosti volby ).
zbuddy Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 Osobně se mně víc dotkne ta plánovaná rekonstrukce Žitomírské, protože se z toho má stát podobná blbost, jako je Moskevská ( rapidní úbytek parkovacích míst ve staré zástavbě, bez možnosti volby ).Stavební lobby jede...
Berbatow Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 Sere mě,že kvůli zdravotním problémům, platební morálce odběratelů si občas zapálím takové ty malé doutníčky. Kua mám nervy v prdeli,tak si občas zapálím. Přestal jsem kouřit před 16 lety,když zemřela matka na rakovinu plic. Nechci do toho zase spadnout,protože se pak těžko přestává.
straspol Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 Bez těchto bezpečnostních prvků již teď nelze stavět nové komunikace ( a toto je bohužel bráno jako nová silnice, protože část je odkoupena od soukromého vlastníka ). Stejně se tam pak bude stát na těch chodnících a nebo se přes ně bude přejíždět, ale být tam musí.Osobně se mně víc dotkne ta plánovaná rekonstrukce Žitomírské, protože se z toho má stát podobná blbost, jako je Moskevská ( rapidní úbytek parkovacích míst ve staré zástavbě, bez možnosti volby ).To je k zeblití. Ještě že už tam nebydlím léta. Strašně by mě to namíchlo.
mAra_ Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 Na skok jsem tam byl v prosinci, ted celkove na 3 mesice s kratkyma prerusenima, kdyz pojedu za rodinou. Houston mam v planu, Galveston jsem neznal, diky za tip, omrknu.v Galvestonu jsem rok žil. Je to tam docela pěkné. Jako výlet z Houstonu úplně v pohodě. Pravda, je to už šestnáct let dozadu, tak snad se to tolik nezměnilo.
Doporučené příspěvky