Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

kurva to je seznam................omlouvám se za to divný slovo, který normálně nepoužívám.

nAscA přeji ať to dobře dopadne, tedy pokud to řešíš nebo hodláš řešit.

Odesláno

Jj podam trestni oznameni, uz jsem ho sepsal. Zarazi me, ze od dubna nebyli schopni policajti docilit ani zablokovani toho uctu. Vetsinou si vse proveruji, nechapu, ze me nenapadlo zadat to cislo uctu. Jen jsem vyhledaval jeho email, ktery uz stihl samozrejme zrusit.

Návštěvník qoyi
Odesláno

nAscA, tak za tohle děkuju, nenapadlo by mě to. Ode dneška tedy prověřuji i číslo účtu.

Odesláno

Proč jen v zahraničí? Třeba Ladronka kdysi fungovala  skvěle. 

No preto ze ta Ladronka je asi jediny nezahranicny, ktory ma napada a ktory nebol uplna katastrofa a aj tam by to asi mnohi rozporovali.

Odesláno (upraveno)

No preto ze ta Ladronka je asi jediny nezahranicny, ktory ma napada a ktory nebol uplna katastrofa a aj tam by to asi mnohi rozporovali.

Rozporovat  může kdo chce, co chce, na to má svaté právo. Psal jsem toto: "No, leckdy si říkám, jestli by nějaký barák nebyl v lepším stavu, kdyby se o něj někdo aspoň trošku staral. Vlastnictví by sebou mělo nést i zodpovědnost." Nic víc, nic míň. To nikdo nemůžete vyvrátit, a akorát si tady honíte triko. Tam, kde má squatting daná jasná pravidla, může fungovat a pokud vím, tak Zeleným jde o tohle.  Nechápu, co je na tom špatně. A povýšenecké kecy o squaterech si můžete strčit za klobouk, znám pár lidí kteří squatem prošli a troufnu si tvrdit, že někteří z nich svými současnými příjmy určitě převyšují kdejakého korporátního otroka, který dělá ze sebe blbce, aby horkotěžko utáhl svou vysněnou hypotéku a aby mohl jezdit ve služebním tédéíčku. Já Zelené volit nebudu, ale tohle zrovna není důvod, proč ne.

Upraveno uživatelem decebal
Odesláno

Milada fungovala taky dobre, nekolikrat jsem tam sam byl. Pohled zdejsich rozmazlenych fracku je mi fuk. Nejdrive se jdete nekam podivat, zajimejte se o deni kolem sebe a pak druhe sudte ;) BTW vetsina tech lidi mela na Milade praci a vetsinou pokud nepracovali v IT, tak pracovali v socialni sfere a pomahali druhym, pripadne byli na civilce. V obou techto smerech clovek pracoval za minimum, v te dobre civilka kolem 1500-2900 a napr. coby vychovatel u mentalne postizenych cca 6000. Ja nastesti mel levne bydleni kousek za Prahou, ale ne kazdy mel to stesti, plus ne kazdy touzi po nejake korporatni kariere.

Na Milade a myslim, ze ani na Ladronce dodnes nic neni. 

Odesláno

Squatting je volba, nie povinnost, prejst si mozes napriklad rozvodom, ci umrtim v rodine, ale squatting si musis zvolit. A ti tvoji znami, ktori si nim akoze presli, dneska su vo vate a smeju sa korporatom, su tam kde su urcite nie pre to, ze by v squattingu uspesne pokracovali, ale prave pre to ze ho opustili.

O tom ze vlastnictvo by malo niest zodpovednost niet sporu, ale je mnoho lepsich rieseni na nezodpovednych vlastnikov nez je squatt, pokutou pocinajuc a zostatnenim konciac. Priznavam ze podpora squatu este nie je zdaleka to najhorsie co zeleni po Europe zatial vyprodukovali, ale ani to nie je nic hodne podpory.

Odesláno

...převyšují kdejakého korporátního otroka, který dělá ze sebe blbce, aby horkotěžko utáhl svou vysněnou hypotéku a aby mohl jezdit ve služebním tédéíčku. Já Zelené volit nebudu, ale tohle zrovna není důvod, proč ne.

Opravdu jen blbec může platit hypotéku, když si cizí nemovitost může prostě zabrat, že?

Návštěvník Zmizík
Odesláno

..........znám pár lidí kteří squatem prošli a troufnu si tvrdit, že někteří z nich svými současnými příjmy určitě převyšují kdejakého korporátního otroka, který dělá ze sebe blbce, aby horkotěžko utáhl svou vysněnou hypotéku a aby mohl jezdit ve služebním tédéíčku..........

A já zase znám jednoho bejvalýho salónního skvatera, kterej je něco jako lidská krysa doteď. Tím chci říct, že bys neměl nějakou úzkou skupinu lidí vyvyšovat nad korporátní votroky a ty chudáky ještě zesměšňovat. To není pěkné a takového Tě neznám. :D :D :D

Odesláno

Ve squatech je elita spolecnosti, chytry a vzdelany lidi, kteří vydelavaji balik a ostatní si honi triko, jsou rozmazleni frackove a pracujou v korporaci, aby vydelali na hypotéku :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Amen!

Odesláno

A já zase znám jednoho bejvalýho salónního skvatera, kterej je něco jako lidská krysa doteď. Tím chci říct, že bys neměl nějakou úzkou skupinu lidí vyvyšovat nad korporátní votroky a ty chudáky ještě zesměšňovat. To není pěkné a takového Tě neznám. :D :D :D

Ano, máš pravdu. Nechal jsem se unést. Koupil jsem dnes do akvárka šneka - šnekožrouta a jsem trochu rozrušen představou nadcházejícího masakru. Otrokům se omlouvám. 

Odesláno

Ve squatech je elita spolecnosti, chytry a vzdelany lidi, kteří vydelavaji balik a ostatní si honi triko, jsou rozmazleni frackove a pracujou v korporaci, aby vydelali na hypotéku :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Amen!

To někde píšu? Ne, všichni lidé ze squatu nejsou elita a stejně tak ne všichni lidé pracující pro korporace jsou otroky. Ale je jich tam dost:-). To co píšeš ty, jsem nikde nenapsal. 

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Ano, máš pravdu. Nechal jsem se unést. Koupil jsem dnes do akvárka šneka - šnekožrouta a jsem trochu rozrušen představou nadcházejícího masakru. Otrokům se omlouvám. 

Tomu rozrušení se teda nedivím, tydle věci kurvěj karmu. 

Návštěvník Zmizík
Odesláno

S tím už se budou muset šneci nějak srovnat.

Seš vole demagog. :D :D :D

Odesláno

Zajimave, jak vsechno dokazete otocit, kdyz se to nehodi do "vetsinoveho" kramu. Podle hesla sice nevim o co jde a co se tam deje, ale musi to byt spatne... Prece to, ze necemu nerozumim neznamena, ze je na tom neco spatneho. BTW nejednou byli squateri vyhnani i z mista, kde jim to majitel dovolil. Mnohdy je lepsi tam mit nekoho, kdo tam je, nez vybydleny barak.  

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...