Návštěvník Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 Je to super, trochu se bojím, že to za měsíc koupím za 275 EUR No PayPal má většinou hodně špatnej kurz, to je fakt.Ale je to pěkný, za mýho mala se prodávala v hračkách taky taková nějaká velká rachejtle, asi metra vysoká. Nepamatujete si to někdo?
Petr.S Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 V poledne se objednám online na ostříhání na 18:30, přijde mi potvrzení na email, 18:20 tam přijdu, řeknu, že jsem objednán na 18:30 a sednu si a čekám. 18:30 a nic, 18:40 a nic, 18:45 slečna dostříhá a ptá se mě na jaké jméno že to jsem objednán? Když jí řeknu jméno a čas, řekne, ale ono nám to dnes nějak zablblo a nikde Vás tu nemám, jde to řešit za nějakým týpkem, asi majitel. Ten mi řekl, že jsem nemohl žádný email dostat a že mám smůlu, jestli chci objednat na jindy? Říkám mu, necháte mě tu sedět tři čtvrtě hodiny a pak mi řeknete, že mě neostříháte? Ne, nejste objednaný. Fakt super přístup. Kdyby alespoň nějaká snaha to nějak pořešit nebo něco, ale prd.
Rudykopalsson Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 To sou tydlety mejly a internety. Bych to zakázal.
tommas4 Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 Ono to není moc lepší ani bez nich co se stříhání týka. Mimo velká města je to prakticky vždy oser typu je furt plno, dneska už né . . .
Petr.S Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 Nebo je to oser typu, jste objednaný? Ne, tak to Vás nevezmeme.....Ale já byl do pr..le objednaný, sedím tam jakou dobu jak trubka a je mi to stejně k prdu...
tommas4 Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 Máš další možnosti okolo? Z mé zkušenosti to je jedno slušnější ve městě a pak letitý zatuchlý kadeřnictví kde vládne pevnou rukou nějaká čarodějnice. Ale zas umí vodovou. Tyhle služby krutě pokulhávají a až budou muset mít eet tak to bude teprve oser.
Rudykopalsson Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 Já se poslední dva roky vždycky v tří týdenním intervalu objednávám, napíšu si to do kalendáře v telefonu a mám klid.
Wanderer Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 Tak jedině změnit holičství.Já jsem s tou svojí spokojený. Byť má nabitý program, tak mě vždycky někam nacpe...
Z. Paul Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 Co ukázat ten mail v telefonu? To bych chtěl vidět co by řekli pak.
Rudykopalsson Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 Áááá plešatá sekce se ozvala :-)
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 Áááá plešatá sekce se ozvala :-)Vubec, ja mam vlasy jak Matuska.
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 (upraveno) Aj hlas a banjo. Upraveno 22. června 2017 uživatelem Zmizík
Rudykopalsson Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 (upraveno) Nevěřím Upraveno 22. června 2017 uživatelem Rudykopalsson
Rudykopalsson Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 To nepotřebuješ, balíš baby na intelekt a humor, no ni?
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 To nepotřebuješ, balíš baby na intelekt a humor, no ni?Prave ze moc ne, ja tak nadavat tady chudakovi krtenkovi.
Maxel Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 (upraveno) Fajný den dneska - původně odlet z UK v 13:30, tři hodiny sezení v letadle a čekání na povolení ke startu. Za zády dvacet vožralejch anglánů. Odlet nakonec před pátou. Došlo žrádlo, než se ke mě do 19. řady stevard dovalil s vozíkem - aby ne, kvůli zpoždění bylo všechno grátis a rozdávalo se stylem co kdo a kolik chtěl. A vepředu chtěli očividně hlavně papat. Takže večeře byly dvě plzničky a decáček bílého. Tady dobrý. Jeden z těch džentlemanů ve vzduchu "lehce" předbral a tak si odplivnul čtyři plné blicí pytlíčky, škoda že seděl zrovna vedle mě. Prahu jsme před přistáním ještě několikrát obkroužili a chvíli to vypadalo, že pilot zapoměl jak se přistává, asi jako bonus nebo nvm. No a před půl hodinou jsem dorazil dom. Upraveno 22. června 2017 uživatelem Maxel
Doporučené příspěvky