Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Obávám se, že ti nechají ten starý do okamžiku převzetí nového. To je běžná praxe. Takže budeš stejně nějakou dobu jezdit s neplatným

Edit: Sakra, mmoobbyy byl rychlejší :)

Odesláno (upraveno)

Kdysi jsem to zažil a obávám se, že mi ten starý přestal platit 31.12., a někdy asi do konce ledna jsem jezdil s neplatným. Žádný potvrzení mi nedali. A nic. :guitar:

Zase jsem patnáctej.....

Upraveno uživatelem mechano
Odesláno

Ráno, cestou do práce, spadla moje ženská s autem do příkopu. Když jsem ten náš pekáč cca v 10 vytáhl a dojel domů, tak mi volal kamarád, který nabořil auto. Měl mě dnes vést do Prahy. Takže jsem s ním jezdil a hledal dobrý servis. Den na ho*no. Snad se v noci ze spaní nepose*u. To by byla tečka... :suicide_anim:

Odesláno

Jízda bez platných dokladů je tuším při zastavení policií na " zákaz řízení" a tučná pokuta. Bohužel od nového roku jsou ty řidičáky neplatný a to že jste je nevyměnili to je jen Vaše blbost.

• Hlasovat proti 7
Odesláno

Jízda bez platných dokladů je tuším při zastavení policií na " zákaz řízení" a tučná pokuta. Bohužel od nového roku jsou ty řidičáky neplatný a to že jste je nevyměnili to je jen Vaše blbost.

Nesmysl
Odesláno

Ráno, cestou do práce, spadla moje ženská s autem do příkopu. Když jsem ten náš pekáč cca v 10 vytáhl a dojel domů, tak mi volal kamarád, který nabořil auto. Měl mě dnes vést do Prahy. Takže jsem s ním jezdil a hledal dobrý servis. Den na ho*no. Snad se v noci ze spaní nepose*u. To by byla tečka... :suicide_anim:

:gora:
Odesláno

Maximalne 2000, opravdu tucna pokuta. :)

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 3
Odesláno

Tak už to není, to bylo do roku 2009. jen malé otázky a odpovědi:

Můžu s dokladem po prošvihnutí data výměny řídit?

Ne, to není možné. Jestliže vás s propadlým dokladem chytí policie, pak vám na místě mohou uložit pokutu do výše 2000,-Kč. Přestupek navíc budou hlásit úřadu, který vás jako řidiče eviduje.

Mohu dostat náhradní doklad?

I v případě že o výměnu starého řidičského průkazu požádáte před jeho "propadnutím", ale úřad vám jej vyměnit nestihne, budete muset počkat na vydání nového průkazu. Dočasný doklad vám vydán nebude.

Jaké sankce mně čekají za jízdu s propadlým řidičákem?

Kromě pokuty od policie hrozí také postih ze strany úřadu. Postih vás čeká i když s propadlým řidičákem jezdit nebudete. Dle zákona vám mohou úředníci uložit pokutu do výše 30000,- jen za to, že doklad necháte propadnout.

Mohu dostat trestné body?

Vlastnictví propadlého řidičáku nebo jízda s ním nepatří k bodovaným přestupkům.

Odesláno

Aldo vůbec to nemusíš hrotit. Počkej si v klídku do ledna až opadnou fronty a pak tam zajdi. To že je ŘP od ledna neplatný nevadí, v případě kontroly (a ta šance je minimální) řekneš, že jsi ho ztratil. Policajt si ověří přes vysílačku jestli máš oprávnění k řízení vozidla a pak ti dá možná pořádkovou pokutu, že jsi si zapomněl ŘP a možná ho ukecáš a nic ti nedá.

Nemají možnost zjistit při kontrole z databáze, že si dotyčný řidičák ještě nevyměnil ?
Odesláno

Jaké sankce mně čekají za jízdu s propadlým řidičákem?

Kromě pokuty od policie hrozí také postih ze strany úřadu. Postih vás čeká i když s propadlým řidičákem jezdit nebudete. Dle zákona vám mohou úředníci uložit pokutu do výše 30000,- jen za to, že doklad necháte propadnout.

to snad prece nemuzou myslet vazne, tohle.

Odesláno

Z.mrdi na Bulovce, kteří celý den bulíkujou moji těhotnou ženskou před porodem, že jí ještě dneska pustí domů a teď jí chtějí kuchat. :(

Asi tím stresem chtějí vyvolat porod. Úplně z toho pěním.

• Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 3
Odesláno

Z.mrdi na Bulovce, kteří celý den bulíkujou moji těhotnou ženskou před porodem, že jí ještě dneska pustí domů a teď jí chtějí kuchat. :(

drzim pesti,at je vsechno v pohode
Odesláno (upraveno)

Projevil jsi naprostou ztrátu soudnosti,pokud nevíš, že situace se může v porodnictví změnit během chvíle , že dělají vše aby byli oba v pořádku a pokud se domníváš,že nemají jinou zábavu v pátek odpoledne než ji- jak si napsal kuchat- / to se dělá s kaprem/ jsi totálně na omylu O primitivizmu jak jsi je nazval se nebudu zminovat tak se můžeš titulovat sám třeba by ti pomohlo tohle :wallbash:

Upraveno uživatelem Conrad
  • Dát hlas 3
  • Hlasovat proti 2
Odesláno (upraveno)

Moc často do tohohle vlákna nepřispívám. A prostě mi ruply (a stále rupají) nervy.

Pokud jsem se někoho dotkl, sorry.

Edit: a to stou stěnou asi brzy zkusím

Projevil jsi naprostou ztrátu soudnosti,pokud nevíš, že situace se může v porodnictví změnit během chvíle , že dělají vše aby byli oba v pořádku a pokud se domníváš,že nemají jinou zábavu v pátek odpoledne než ji- jak si napsal kuchat- / to se dělá s kaprem/ jsi totálně na omylu O primitivizmu jak jsi je nazval se nebudu zminovat tak se můžeš titulovat sám třeba by ti pomohlo tohle :wallbash:

Upraveno uživatelem organic
Odesláno (upraveno)

Ani se mu nedivím že má nervy napochodu,taky bych tak reagoval.(o zdravotnictví se vyjadřovat nebudu,něco podobného jsem si zažil)Nemusí zato dostávat ale mínusové hodnocení.

Držim palce ať to dobře dopadne.

Conrad má možná někoho na Bulovce že tak reagoval,chce to hlavně chladnou hlavu.

Upraveno uživatelem vraby
  • Dát hlas 4
  • Hlasovat proti 3
Odesláno

Ani se mu nedivím že má nervy napochodu,taky bych tak reagoval.(o zdravotnictví se vyjadřovat nebudu,něco podobného jsem si zažil)Nemusí zato dostávat ale mínusové hodnocení.

Příště se tady radši k ničemu nebudu vyjadřovat.

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Moc často do tohohle vlákna nepřispívám. A prostě mi ruply (a stále rupají) nervy.

Pokud jsem se někoho dotkl, sorry.

Edit: a to stou stěnou asi brzy zkusím

V klidu, držím (a věřím, že držíme všichni) palce!
  • Dát hlas 1
Odesláno

...ale zase se nemůžete divit, že to oslovení conrada urazilo. Imho adekvátní reakce. Člověk sice může ztrácet nervy, ale i tak by si měl držet důstojnost. Alespoň by nemělo platit že co na srdci to na jazyku.

BTW: Těm samým zm.dům totiž v jiné situaci můžeme líbat boty...

Odesláno (upraveno)

Držim palce ať to dobře dopadne.

Conrad má možná někoho na Bulovce že tak reagoval,chce to hlavně chladnou hlavu.

Jsi na omylu,na Bulovce nikoho nemám, ale je to profese,kterou dělám přes 30 let a pokud by jsi reagoval jak píšeš stejně raději bych si na porod tvé ženy vzal dovolenou a doma přemýšlel,zda volba povolání byla nejšťastnější

Upraveno uživatelem Conrad
  • Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 2
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...