Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nic originálního ale česká pošta at' jde fakt do p....e. 14.12. mi Dantechno posílal Seika a na stránkách je stále "Zásilka přepravována k dodací poště." Hovada neschopný.

Odesláno

Nic neobvyklýho psolední měsíc, pokud chceš věc dostat okamžitě, tak se vyplatí v předvánočním období připlatit pár desítek korun za EMS :) ....

Pokud člověk nemusí, tak o svátcích neposílat radši nic...
Odesláno

Jinak se mi jednou stalo, že jsem něco posílal v rámci ČR a trvalo to cca 3 týdny. Nakonec se přišlo na to, že to do příslušného města přišlo druhý den, ale zbytek té doby to pošťáci vozili v autě. V tu chvíli mi bylo vážně líto, že jsem neposílal vajíčka - bylo léto a vedro :-)

Odesláno

Nic originálního ale česká pošta at' jde fakt do p....e. 14.12. mi Dantechno posílal Seika a na stránkách je stále "Zásilka přepravována k dodací poště." Hovada neschopný.

Já už mám balíček z ČB do OV na cestě od 12.12. :suicide_anim: a taky stále "Zásilka přepravována k dodací poště." I kdyby to pošťák šel pěšky, už by tu musel být.
Odesláno

Ráno jsem zjistil, že mi nějaký ksindl v noci rozkopal jeden reflektor s xenonem a prošel se po kapotě. Po poškrábání laku před dvěmi měsíci vážně uvažuji o duševním zdraví okolo bydlících a začal jsem plánovat stěhování do lokality, kde jsou sousedi nejblíž na dostřel.

Od té doby, co mi kdysi auto jednou neúspěšně vykradli a jindy přes noc ukradli mlhovky, parkuju v Praze na hlídaném parkovišti s nonstop ostrahou. Vřele doporučuju, člověk má pak klidnější spánek.
Odesláno

Já už mám balíček z ČB do OV na cestě od 12.12. :suicide_anim: a taky stále "Zásilka přepravována k dodací poště." I kdyby to pošťák šel pěšky, už by tu musel být.

No já jsem si naivně myslel že to do týdne stihne přijít...

Odesláno

Dneska mě naštval prodavač v Jysku. Žádný pozdrav, poděkování, ani mi nedal tašku a vedle něj jeho nadřízená a bylo jí to jedno, to bych blil. Ale řekl jsem si, že si nenechám kazit svátky a zůstal vyjímečně v klidu.

Odesláno

Kolegové v práci, kteří odflákli svůj díl úkolu a já to dneska musel po nich vopravovat. Bilance - o 4h dýl v práci, než bylo v plánu.

Odesláno

Kolegové v práci, kteří odflákli svůj díl úkolu a já to dneska musel po nich vopravovat. Bilance - o 4h dýl v práci, než bylo v plánu.

Ty jsi určitě chtěl bejt na začátku lidumil Posted Image Teď je potřeba přitvrdit Posted Image
Odesláno

Tak právě teď jsem přečetl článek, že se ctěný pan Huml snaží zrušit značky měření rychlosti. No jestli zas začnou měšťáci zběsile plnit městskou kasu, tak to potěš koště...

Odesláno

jsem se těšil jak si spolu s holkama budu hrát s dřevěným vláčkem a stavět koleje, nicméně dárkem číslo jedna se stal obchod s markovací pokladnou. Od rána tedy probíhají standardní hádky o to kdo bude markovat a kdo nakupovat :smile_anim:

Odesláno

Mě strašně vytočilo, když jsem dostal novou sadu koberců do auta ( nechali mi na ni vyšít i monogram :notworthy: ), a pak mi došlo, že auto ještě tři měsíce nemůže na cestu, takže se asi nedožiju toho že bych si je užil :D :D :D :D :D ...

O'p'B

Odesláno (upraveno)

Prave me nastvalo,ze jsem si zapomel vypnout vcera budik na telefonu,ktery mne pred chvili vzbudil.Tesil jsem se jak budu spat o neco dele,a zase nic

LOL to same ja. Posted Image

Jinak me neuveritelne stve muj internetovy provider (Kabelnet). 4 dny mi internet vicemene nesel, telefon nezvedal, na sms ani email neodpovidal.... uz jsem objednal ADSL od 02 a ted jen doufam, ze jsou schopni mi to zavest i v Kyjich.

Upraveno uživatelem nAscA
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...