Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
  V 17. 3. 2011 v 21:16, 'cigi' napsal:

ne, kroutim si je nervozitou sám. :D

Aha :) Takže už je mi to jasný... No tvoje příspěvky smazat, to by byla velká rána, hlavně pro Elton, který by rázem přišel o 80% své reklamy :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 17. 3. 2011 v 21:20, 'Tada' napsal:

Aha :) Takže už je mi to jasný... No tvoje příspěvky smazat, to by byla velká rána, hlavně pro Elton, který by rázem přišel o 80% své reklamy :D

No no no ,Cigi není jedinej magor na fóru ... Viď, Cigi :-)

Odkaz ke komentáři

Dneska sem si svoje Archimede vzal jako každej den do košile, ale protože je nosím dole s rozepnutou manžetou, stejně jako doktor House, tak sem ten problém nezaregistroval až do teď. Oni se mi do tý manžety nevejdou. A to se vyložene hodí k obleku, jako trošku sportovnější hodinky. No nevadí, tak si koupím ještě nějaký jiný :D

Odkaz ke komentáři

Se.re me politika, financak, zivnostak, urad prace, zemedelska inspekce, cena benzinu, trener v posilovne ( rikam mu Hitler ), DPH, policajti, chlap na prijmu v servisu a rozmazleny pes. Nejaky kibi je me fakt u pr.dele, prestante prosim alespon tady resit pi.."hlouposti" a venujme se jine, bohulibe cinnosti. Dosel jsem k zaveru, ze YPO je masovy vrah, milisak kanibal a fazer abstinent, to jsou temata hodna gentlemanu, tuzte se volove !

Odkaz ke komentáři

V 17. 3. 2011 v 19:41, 'pavča' napsal:

Jay Doll: Ano, s tímto postojem souhlasím. Pokud něco napíšu, tak je to můj aktuální názor a pocit a je to na něco vázáno a něco to i o mě vypovídá. Pokud ujedu a napíšu něco netaktního nebo, jak bylo zmíněno, právně napadnutelného, tak je vždy možno to dalším příspěvkem zjemnit nebo dementovat a je to čestnější a správnější, než původní názor zbaběle smazat.

Přesně tak. A pokud by se mi ulevilo už tím, že jsem něco třaskavého odeslal a chtěl bych to hned vzít zpátky, je tu možnost to zjemnit popřípadě anulovat editem ve vyhrazeném čase. Pak už NE. Jinak by to tu vypadalo, že tu pilně pracoval Winston Smith.
Odkaz ke komentáři

V 17. 3. 2011 v 21:33, 'Gorr GrimWolf' napsal:

Dneska sem si svoje Archimede vzal jako každej den do košile, ale protože je nosím dole s rozepnutou manžetou, stejně jako doktor House, tak sem ten problém nezaregistroval až do teď. Oni se mi do tý manžety nevejdou. A to se vyložene hodí k obleku, jako trošku sportovnější hodinky. No nevadí, tak si koupím ještě nějaký jiný :D

Nebo si nech ušít košile na míru, v Deloru sem si nechával dávat kvůli hodinkám větší manžetu a nebyl problém ... :whistle:

Odkaz ke komentáři

Mně dnes naštvalo úplně všechno... Důsledky tsunami, elektrika bude dražší, Země je přelidněná, mám málo peněz na chlast, Ilumináti furt zloběj, když mně odváželi popelnici, tak jim vypadla jedna igelitka z kuka vozu, nový boty mě tlačej v nártu, stále jsem nezaměstnanej, před měsícem jsem potkal ženskou svých snů (díky chlastu), ale nemám na ní po skvělý noci žádnej kontakt (díky chlastu), když chlastám celou noc, tak se z toho vzpamatovávám tři dny (o víkendu dva), nebavěj mě hodinky, já nebavím hodinky, když mně do ucha v lázních nateče voda, tak mně v něm týden zvoní, když nenateče, tak stejně zvoní, chtěl bych se oženit, ale jsem raději sám, chci být sám, ale bojím se bejt sám, když je venku pěkně tak mám depku, když je hnusně tak mám depku, když mám depku nechci bejt sám, ale bojím se bejt s někým, takže jsem raději sám. Ale bojím se toho. Když mě dloubne v kříži, tak vím, že bude pršet. Jenže když pak neprší, tak z toho mám depku, protože co když je to něco vážnýho?. Mám depku z hladomoru, takže pro jistotu furt jím, jenže pak jsem tlustej a mám depku z toho, že jsem tlustej. A navíc okolní Svět vůbec nezohledňuje všechny moje obavy...

... a do toho všeho ještě kibi...

Odkaz ke komentáři

V 17. 3. 2011 v 23:27, 'Kalifx' napsal:

Mně dnes naštvalo úplně všechno... Důsledky tsunami, elektrika bude dražší, Země je přelidněná, mám málo peněz na chlast, Ilumináti furt zloběj, když mně odváželi popelnici, tak jim vypadla jedna igelitka z kuka vozu, nový boty mě tlačej v nártu, stále jsem nezaměstnanej, před měsícem jsem potkal ženskou svých snů (díky chlastu), ale nemám na ní po skvělý noci žádnej kontakt (díky chlastu), když chlastám celou noc, tak se z toho vzpamatovávám tři dny (o víkendu dva), nebavěj mě hodinky, já nebavím hodinky, když mně do ucha v lázních nateče voda, tak mně v něm týden zvoní, když nenateče, tak stejně zvoní, chtěl bych se oženit, ale jsem raději sám, chci být sám, ale bojím se bejt sám, když je venku pěkně tak mám depku, když je hnusně tak mám depku, když mám depku nechci bejt sám, ale bojím se bejt s někým, takže jsem raději sám. Ale bojím se toho. Když mě dloubne v kříži, tak vím, že bude pršet. Jenže když pak neprší, tak z toho mám depku, protože co když je to něco vážnýho?. Mám depku z hladomoru, takže pro jistotu furt jím, jenže pak jsem tlustej a mám depku z toho, že jsem tlustej. A navíc okolní Svět vůbec nezohledňuje všechny moje obavy...

tak tohle těžko někdo trumfne...
Odkaz ke komentáři

V 17. 3. 2011 v 20:08, 'safi' napsal:

právě proto bylo nutné tři zmíněné články smazat. Bez originálních fotek ztratily smysl a nahrazovat je několika málo fotkami od výrobce nemělo cenu - výsledek by nikoho nepotěšil.

Ale tohle je prece jasny, vzdyt to sam pisu. Mel jsem ale za to, ze fotky byly porizeny pro redakci Chronomagu, protoze cele foceni bylo Chronomagem zastitene. Proto jsem predpokladal, ze redakce je i jejich vlastnikem a kibi nemuze pozadovat jejich stazeni. Ale uz se v tom asi nestourejme.
Odkaz ke komentáři

respektPosted Image konečně příspěvek hodný tohoto vlákna Posted Image

Odkaz ke komentáři

před měsícem jsem potkal ženskou svých snů (díky chlastu), ale nemám na ní po skvělý noci žádnej kontakt (díky chlastu)

Proto je to ženská Tvých snů, kdyby jste byli v kontaktu, tak by Tě třeba už pěkně štvala... ;)
Odkaz ke komentáři

V 18. 3. 2011 v 1:17, 'farářskej' napsal:

Tak tohle je nejhorší, co se chlapovi může stát...

Až ji potkáš po 10 letech dáš na modlení jako poděkování za sklerozu co jsi před měsícem měl či spíše jak říkal Švejk maličký delirium :smile_anim:

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Objevil jsem další z vod po holení na které jsem alergický. Díky ní teď vypadám jak Rocky po výprasku. Obličej jak karfiól, místo oka jen škvíra. A aby toho nebylo málo tak venku zase napadlo 5 čísel těch bílých sra..k a padají stále dál. :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...