brett Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2011 Já mám rád sladký vína. ... bandi, ku.va, jestli Ty nejsi z té Přahy :-)
mondeo2 Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2011 Že na některý kousky zrovna nemám http://im.aukro.cz/prodam-soubor-zlatych-naramkovych-hodinek-i1918358679.html
flagolo Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2011 Naštvala mě možnost existence instituce, která s ledovým klidem a úsměvem na tváři dopředu oznamuje, že svou práci bude dělat ještě hůř než špatně. http://ekonomika.idnes.cz/vanocni-darky-ktere-koupite-pres-internet-v-cizine-se-zdrzi-a-podrazi-1k2-/ekonomika.aspx?c=A111111_220427_ekonomika_brd
Adam99 Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2011 (upraveno) Naštval mě ten CYPpisek, jeho honění a následný prodej. Upraveno 12. listopadu 2011 uživatelem Adam99
JDenver Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2011 První mod co se tu objeví s ním udělá krátký proces.
Mirek Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2011 Naštval mě ten CYPpisek, jeho honění a následný prodej. A co za skvost nám chtěl ten doveda prodat?
jacob Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2011 A co za skvost nám chtěl ten doveda prodat? Byl tam pouze odkaz na tento inzerát.
Mirek Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2011 Jo tak to honění příspěvků stálo za to
1Lachtan Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2011 To snad není ani na BAN, ale rovnou na "přesdržku"...
sonny.c Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 To počasí,budu si muset natáhnout několikery hodinky.
jaarda Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 V pátek mi přišla SMS. FedEx. Vaše zásilka byla proclena a bude Vám doručena dnes mezi 18 a 20hod. Asi po 5ti minutách SMS, omlouváme se, zásilka bude doručena následující pracovní den. Polknul jsem na sucho a dál se těšil. Dnes mi zásilka přišla, podepsal jsem, zaplatil, poděkoval. Doma rozbalil a zjistil, že místo hodinek je v balíčku dámská sukně!? Chyba jednoznačně na straně FedEx, spolu s balíčkem jsem obdržel dokumenty i s adresou na dámu s Finska. Doufám, že po rozbalení mého balíčku nebude stejně nasraná jako já.
Návštěvník dlubix Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 Makáči, co nám měněj stoupačky. Řemeslník v bytě, hotový neštěstí.
Dantechno Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 V pátek mi přišla SMS. FedEx. Vaše zásilka byla proclena a bude Vám doručena dnes mezi 18 a 20hod. Asi po 5ti minutách SMS, omlouváme se, zásilka bude doručena následující pracovní den. Polknul jsem na sucho a dál se těšil. Dnes mi zásilka přišla, podepsal jsem, zaplatil, poděkoval. Doma rozbalil a zjistil, že místo hodinek je v balíčku dámská sukně!? Chyba jednoznačně na straně FedEx, spolu s balíčkem jsem obdržel dokumenty i s adresou na dámu s Finska. Doufám, že po rozbalení mého balíčku nebude stejně nasraná jako já. A byla ti aspon?
mondeo2 Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 Jak budem platit za používání autorádií ve služebních autech autorský poplatek 58kč měsíčně.Bych rád věděl kdo je za tím.............
Jay Doll Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 Bych rád věděl kdo je za tím............. Prej intergram. (Ono taky kdo jinej, žejo?)
mondeo2 Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 Prej intergram. (Ono taky kdo jinej, žejo?) Jo tak ten název jsem taky zaslechl, tam bych poslal hloubkovou šťáru aby člověk věděl koho a co platí. Nebo radši né.............aby nám nebylo špatně
Radimk Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2011 Mě se..re, že mi padá síť.Od pátku večera bez internetu, doma všeobecný absťák.. V pondělí vyměněn zdroj a opět zhořel- za 10 hodin.Naštěstí už jsem si pořídil i záložní, ale jedno us.rané trafo a taková patálie
African Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2011 Prej intergram. (Ono taky kdo jinej, žejo?) A vy ještě neplatíte ve firmě Českému rozhlasu 45Kč za každý přijímač ? Nedávno tam byl ještě mobilní telefon: Rozhlasové přijímače jsou zařízení technicky způsobilá k příjmu rozhlasového vysílání tj. zejména radiomagnetofony, autorádia, radiobudíky, počítače vybavené FM nebo DVB-T kartou ad. A já věřím tomu, že to projde, jelikož bordel jako tady není nikde na světě. Já se už třeba pokouším zrušit smlouvu sat Tv u UPC, dělám na tom měsíc a stále nic. Teď mi paní volala, že jsem na řadě, že toho mají hodně a že to vidí tak za mě měsíc, že mě bude někdo kontaktovat Odpoledne jedu za známým právníkem, protože to je jasný porušování smlouvy" Ježiši, ty mě dali po ránu.
Dantechno Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2011 Ze prodejce prodejni vlakno bez vysvetleni zamkne a ani neodpovi na SZ ... nechci delat ukvapene zavery ale kdyz ma cas vlakno zamknout nema cas napsat ze mam smulu?
enslow Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2011 tu hocikto nereaguje...aj mne sa to stalo
Doporučené příspěvky