Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V pátek mi přišla SMS. FedEx. Vaše zásilka byla proclena a bude Vám doručena dnes mezi 18 a 20hod. Asi po 5ti minutách SMS, omlouváme se, zásilka bude doručena následující pracovní den. Polknul jsem na sucho a dál se těšil. Dnes mi zásilka přišla, podepsal jsem, zaplatil, poděkoval. Doma rozbalil a zjistil, že místo hodinek je v balíčku dámská sukně!? Chyba jednoznačně na straně FedEx, spolu s balíčkem jsem obdržel dokumenty i s adresou na dámu s Finska. Doufám, že po rozbalení mého balíčku nebude stejně nasraná jako já.

Návštěvník dlubix
Odesláno

Makáči, co nám měněj stoupačky. Řemeslník v bytě, hotový neštěstí.

Odesláno

V pátek mi přišla SMS. FedEx. Vaše zásilka byla proclena a bude Vám doručena dnes mezi 18 a 20hod. Asi po 5ti minutách SMS, omlouváme se, zásilka bude doručena následující pracovní den. Polknul jsem na sucho a dál se těšil. Dnes mi zásilka přišla, podepsal jsem, zaplatil, poděkoval. Doma rozbalil a zjistil, že místo hodinek je v balíčku dámská sukně!? Chyba jednoznačně na straně FedEx, spolu s balíčkem jsem obdržel dokumenty i s adresou na dámu s Finska. Doufám, že po rozbalení mého balíčku nebude stejně nasraná jako já.

A byla ti aspon?

Odesláno

Prej intergram. (Ono taky kdo jinej, žejo?)

Jo tak ten název jsem taky zaslechl, tam bych poslal hloubkovou šťáru aby člověk věděl koho a co platí.

Nebo radši né.............aby nám nebylo špatně :crying_anim02: :yucky:

Odesláno

Mě se..re, že mi padá síť.

Od pátku večera bez internetu, doma všeobecný absťák..

V pondělí vyměněn zdroj a opět zhořel- za 10 hodin.

Naštěstí už jsem si pořídil i záložní, ale jedno us.rané trafo a taková patálie

Odesláno

Prej intergram. (Ono taky kdo jinej, žejo?)

A vy ještě neplatíte ve firmě Českému rozhlasu 45Kč za každý přijímač :suicide_anim: ? Nedávno tam byl ještě mobilní telefon:

Rozhlasové přijímače jsou zařízení technicky způsobilá k příjmu rozhlasového vysílání tj. zejména radiomagnetofony, autorádia, radiobudíky, počítače vybavené FM nebo DVB-T kartou ad.

A já věřím tomu, že to projde, jelikož bordel jako tady není nikde na světě. Já se už třeba pokouším zrušit smlouvu sat Tv u UPC, dělám na tom měsíc a stále nic. Teď mi paní volala, že jsem na řadě, že toho mají hodně a že to vidí tak za mě měsíc, že mě bude někdo kontaktovat :wallbash: Odpoledne jedu za známým právníkem, protože to je jasný porušování smlouvy" Ježiši, ty mě dali po ránu.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...