Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ze prodejce prodejni vlakno bez vysvetleni zamkne a ani neodpovi na SZ ... nechci delat ukvapene zavery ale kdyz ma cas vlakno zamknout nema cas napsat ze mam smulu?

Možná mu chybí hodinková kultura, bo tady není kvůlivá hodinkám, ale kůli telefonům.:smile_anim:

Co myslíš Ty ?????

Odesláno

Tyvole nabízel jsi rolády s šutrama? :D

Konkretne jsem mu jeste zadny nerekl... Ale kdyby byl zajem tak nejaky ty sutry nasbiram a roladu mi maminka taky udela...

Odesláno

Ze nekteri lidi nejsou s to poslat pitomou nabidku do vyberka tak, aby byla OK. A jiny lidi zase napsat zadavaci dokumentaci tak, aby se vubec dala vytvorit nabidka (napr. ze si vysnili pocitac, kterej v sobe kombinuje nektery proprietarni technologie Lenova a Dellu, co jim ma clovek sakra nabidnout?!)...

Ze musim platit miliony vsemoznejch veci a letos uz mam asi s hodinkama utrum.

Ze ten pan z Rajchnbergu prodava seamastery za dekuju a ja viz vyse - nemam ted na hodinky ani to dekuju.

Ze nam firemni auto-master jeste porad nebyl schopnej sehnat zimni gumy a ja jedu zitra do Litvinova. Uz vcera Lovo-UL jsem jel s pr*eli stazenou tak, ze bych mohl stipat draty, ale ten Litvinov bude peklo. Normalne to jezdim 40-50 minut, jsem zvedavej, kolik to bude zitra.

Odesláno (upraveno)

Ze nekteri lidi nejsou s to poslat pitomou nabidku do vyberka tak, aby byla OK. A jiny lidi zase napsat zadavaci dokumentaci tak, aby se vubec dala vytvorit nabidka (napr. ze si vysnili pocitac, kterej v sobe kombinuje nektery proprietarni technologie Lenova a Dellu, co jim ma clovek sakra nabidnout?!)...

Ze musim platit miliony vsemoznejch veci a letos uz mam asi s hodinkama utrum.

Ze ten pan z Rajchnbergu prodava seamastery za dekuju a ja viz vyse - nemam ted na hodinky ani to dekuju.

Ze nam firemni auto-master jeste porad nebyl schopnej sehnat zimni gumy a ja jedu zitra do Litvinova. Uz vcera Lovo-UL jsem jel s pr*eli stazenou tak, ze bych mohl stipat draty, ale ten Litvinov bude peklo. Normalne to jezdim 40-50 minut, jsem zvedavej, kolik to bude zitra.

Ty vo.e, ty musíš mít smutnej život! Hoď to za hlavu, toto by stačilo na nas.rání 10-ti lidí.

Edit: Ty Omegy jsou za super cenu. Naštěstí jsem Kubovi prachy na D. už poslal..

Ty by stály za hřích, to zas jo!

Upraveno uživatelem Radimk
Odesláno

Jestli to je znak naší národní povahy, tak je to smutné, jestli to je debilita jednotlivce, tak je to jk politování. Naši fotbalisti postoupili na EURO. V kterékoli jiné zemi by se komentátoři zbláznili a zajíkali štěstím a u nás v televizi sedí pí.čus Čapek a s výrazem v ksiftě, jako by mu umřela babička, začne od první věty plácat moudra o tom, jak měla česká reprezentace štěstí, jaký smolaři jsou Černohorci a pindá a pindá. Proč ten mamlas nenechá průchod nějakýmu pozitivnímu pocitu, který by si mohl ten vobyčejnej fanoušek někde s pívem u bedny užít a měl v týhle smogem zamořený depresivní době chvíli spokojenosti.

Odesláno

Jestli to je znak naší národní povahy, tak je to smutné, jestli to je debilita jednotlivce, tak je to jk politování. Naši fotbalisti postoupili na EURO. V kterékoli jiné zemi by se komentátoři zbláznili a zajíkali štěstím a u nás v televizi sedí pí.čus Čapek a s výrazem v ksiftě, jako by mu umřela babička, začne od první věty plácat moudra o tom, jak měla česká reprezentace štěstí, jaký smolaři jsou Černohorci a pindá a pindá. Proč ten mamlas nenechá průchod nějakýmu pozitivnímu pocitu, který by si mohl ten vobyčejnej fanoušek někde s pívem u bedny užít a měl v týhle smogem zamořený depresivní době chvíli spokojenosti.

+1 :smile_anim:

Odesláno

souhlas, ale jinak Romiku co tam proboha budeme dělat?
Odesláno

Myslim, Romane, na naprosto stejnou vec.

My jsme tam snad nepostoupili, ne? To, ze jsme cely druhy polocas trnuli je jedna vec, ale postup je proste uspech jako svina.

Balkanci jsou sice nabubreli, nevidi si mozna nekdy do ust, jak na zacatku rekl Karoch, ale jejich fanousci dokazi podekovat, i kdyz se nepostoupi.

Take se mi nelibilo, jak nasi casto v prubehu baraze hrali, take jsem byl pokazde trenerem narodaku misto Bilka, ale znovu rikam, je to uspech.

Odesláno

To není národní povahou. To je tím, že Čapek je regulérní kretén. Komentátor na úrovni Tittlebacha. Jenom díky prohnilým a zapáchajícím strukturám v ČT se tam takový blb dokáže udržet a ještě je vydáván za super zkušeného komentátora. Nové vedení ČT by se nemělo zabývat zrušením AZkvízu, ale spíš trochu provětrat redakci sportu, konkrétně hlavně fotbalu, protože to tam jde od desíti k pěti. Nechápu jak se tam můžou držet lidi jako Kozohorský nebo Vlášek, kteří snad půlku otázek pokládají pomocí oznamovací věty bez jakékoliv změny intonace. Díkybohu za anglické kanály.

Sorry za ten výlev, nedalo mi to.

Odesláno (upraveno)

souhlas, ale jinak Romiku co tam proboha budeme dělat?

To já nevím, co tam budeme dělat, já vím, že já tam nic dělat nebudu sic tam nepojedu, páč si myslím, že uspořádat ME v zemích, kde mají místní pověření veliké problémy s chování hooligans, je riziko, které UEFA podcenila a já nechci dostat někde přes držku. Takže místo svátku fotbalu to budou dle mého policejní manévry. A na to jsem už starej.

Mně bylo jen líto, že místo fiesty, která by se měla spustit, česká televize pustila tryznu a zkurwila krátkou chvíli, kterou si ten strejda z Horní Dolní mohl užít, než ukousne kus točeňáku a půjde spát, aby ráno jel zase do fabriky.

Chumpus mi vysvětlil, že Čapek je ohon, že by ho měli vyhodit a že mladý komentátory bysme měli posílat do Uruquaye, aby se naučili freneticky ječet gooooooooooooooooooooooooooooooooool, a bude dobře. A já s točeňákem v ruce a flaškou píva v druhý si poskočím a půjdu spokojeně spát, páč ráno musím do fabriky. :)

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

Hm, obecně... nálada na bodu mrazu, radost je neznámý pojem, buldočí ksichty, svěšený koutky, tvrďácký zírání, žvejkání s otevřenou hubou, permanentní kombinace nasranosti s namistrovaností - občas si v Česku a Praze obzvlášť připadam jak v komixovým Sin City...

Odesláno

Ja mam na to trochu jinej nazor...............to ze jsme postoupili me nijak nadsenim ani hrdosti nenaplnuje, protoze ten predvedenej vykon v cely kvalifikaci byl TRAGICKEJ! Fakt bych radeji, kdyby kluci hrali megatezkou kvalifikaci a jezdili po zadku a pak treba nepostoupili, ale videl bych, ze to ma nejakej system, nadseni, srdce, apod. Je to asi naivni, ale ja koukam na sport (fotbal, hokej, ragby) proto, ze se chci 2 hodiny bavit. A to ty nasi chcipaci nepredvedli ani v jednom zapase. Takze je asi fajn, ze jsme jako postoupili, ale nechava me to tak nejak neutralnim.

Sampionat v ragby na Zelandu me zvedal ze zidle proto, ze jsem videl NEUVERITELNY nasazeni, zapal, odhodlani..........uplne jsem z toho mel husinu, a to chci videt i u nasich primadon. Nebo kdyz nasi kluci hokejovi makali letos na jare..........nikomu navadilo ze rupli v semifinale. A i kdyby rupli i o bronz tak bych jim zatleskal, protoze hrali skvele, jako team, s nadsenim. A tak............

Odesláno

Hm, obecně... nálada na bodu mrazu, radost je neznámý pojem, buldočí ksichty, svěšený koutky, tvrďácký zírání, žvejkání s otevřenou hubou, permanentní kombinace nasranosti s namistrovaností - občas si v Česku a Praze obzvlášť připadam jak v komixovým Sin City...

Bandi, koukni na své zápěstí a ony se ty koutky pohnou.. :) Vyrážím na D1 a přeji prima den!
Odesláno

B..CI a IGNORANTI na silnicích konkrétně ta partička, která má v té mlze zapojené na svých plečkách denní svícení a JEJICH MOZEK S VELMI OMEZENOU KAPACITOU nepředá informaci, že jim svítí pouze přední světla a to hodně OMEZENĚ.

ZADNÍ PROSTĚ NESVÍTÍ

A že je není vídět ? Nevadí !!!

Odesláno

U nás k tomu navíc ještě cyklisti úplně potmě. Vrcholem byla matka a ZA NÍ jedoucí dva špunti. Tomu jednomu před časem sundali postraní kolečka a tak si to chudinka šněroval hodně cik cak. Všichni samozřejmě potmě.

Odesláno

K fotbalu:

Koukal jsem na nej v "Horni Dolni" (Janske Lazne), hospoda s velkou bednou, cca 50 lidi (od mistnich po lazenske hosty, od delnasu po doktory). Bosaka ani Capka slyset nebylo, zato nazory ostatnich ano - zadne nadseni a radost, kritika "vykonu" nasich (nejen vcera), kritika Bilka. Postup byl dle vetsiny zasluhou velkeho stesti, hereckeho vykonu Rezka, naklonosti rozhodcich v klicovych zapasech a strelecka nemohoucnost kluku cernohorcu. Jako pozitivum byl vyzdvihovan vcerejsi vykon Cecha, zacleneni plzenaku a "Cebreho" z LB. No, tak nejak bych to videl i ja coby laik...

Odesláno

B..CI a IGNORANTI na silnicích konkrétně ta partička, která má v té mlze zapojené na svých plečkách denní svícení a JEJICH MOZEK S VELMI OMEZENOU KAPACITOU nepředá informaci, že jim svítí pouze přední světla a to hodně OMEZENĚ.

ZADNÍ PROSTĚ NESVÍTÍ

A že je není vídět ? Nevadí !!!

Oni lidé obecně v autě asi moc nepřemýšlí. Proč nikdo nepochopí, že pokud auta poskakují v koloně za sebou v třímetrových rozestupech, tak ta červená oslňující mlhovka opravdu není potřeba. Včera jsem to po patnácti minutách nevydržel a kolegu řidiče před sebou šel požádat, aby to vypnul. Naštěstí pochopil a mlhovku vypnul. Měl jsem obavu, aby nevypnul mě... :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...