mondeo2 Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Uz vas vsechny vidim, az zjistite ze vase dite bohuzel neni zadny inteligent (urcite to radi samy uznate), jak ho hrde vedete do ucnaku treba na automechanika nebo remeslnika ... ;-) Že Tě neco nebolí,nevím proč bych se měl stydět za to,že je manuálně zručný a baví ho to.Tak asi tak.Každej by chtěl jenom filozofovat a makat nikdo.
Dantechno Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Tak se zapoj Dane http://forum.chronom...7038-antiradar/ Takovy kramy vozit nebudu. Byla to moje chyba - spechal jsem s mladou na nadrazi. Namerili mi 67 , po odectu 64 ale aspon to prislusnik na zadost maximalne urychlil - byl slusny. Takze jsem vse stihli.... Moje prvni body dolu.
Locque Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Takovy kramy vozit nebudu. Byla to moje chyba - spechal jsem s mladou na nadrazi. Namerili mi 67 , po odectu 64 ale aspon to prislusnik na zadost maximalne urychlil - byl slusny. Takze jsem vse stihli.... Moje prvni body dolu. Mě by ani nenapadlo, že bys to vozil... Hele já svoje první a jediný body za rychlost dostal kdysi taky za 64 km/h...
bandicoot Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Mě teď čeká vysvětlit 92km/h na Jižní spojce (max 80). Jsem myslel, že je to v toleranci Ale co, jediný dva body už mi vyšuměly před rokem.
tmoris Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Mě teď čeká vysvětlit 92km/h na Jižní spojce (max 80). Jsem myslel, že je to v toleranci Ale co, jediný dva body už mi vyšuměly před rokem. tech 92 bude ale az po uprave odchylky, tzn jsi jel o 5% vic a tim ses dostal nad citlivost.. pamatuj si ze mas jezdit do o 10
bandicoot Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Ja vim, proste jsem se zakecal a v tom proudu aut je to hned...
lastam Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Mě na tom vadí pár věcí. Vůbec fakt, že vš je masové zařízení. Aby jím mohla být, musely se snížit požadavky, jak u přijímaček, tak v průběhu studia. Na vš je spousta lidí, kteří tam nemají co dělat, jak studentů, tak učitelů. Problém je, že vš není dávno prestižní zařízení, ale prostě další škola, která mnohdy frčí na systému základky. Zpoplatnit/nezpoplatnit není podle mě to pravé jediné a účinné řešení. Radši bych byl, kdyby na vš byli kvalitní učitelé, těžký přijímačky, těžký studium, který by zaručilo opravdové poznání oboru a systematické vybavení pro další praktickou/teoretickou činnost. Místo vemen v kabinetech, jejichž požadavky je nutno splnit i přes jejich absolutní nepřínosnost, a vemen v řadách studentů, který jsou blbý jak necky a chtěj mí jen ten papír. Opravdu nevím, proč bych si v téhle situaci měl ještě platit za to, aby mě šrotoval tenhle systém. Na vš mají být kompetentní lidi, nikoliv ti, kteří mají dostatek peněz. A to jde podle mého zcela jednoduše prosít a veselektovat. Bohužel o to nikdo nestojí, páč peníze jsou "až na prvním místě". docela souhlas, systém výuky na VŠ je dost bídný, výuka kolikrát stojí dost za h...o obsahem, do praktickýho života dostaneš prd, právě protože jsou tam vemena jak na stranách učitelů, který po tobě chtějí úplný kraviny tak i na stranách studentů, který si tam jdou pro papír... Jako něco přispívat by se mohlo, proč né, ale ať to za ty věci co musíš dělat taky stojí!!!
ggrand Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 "mělo by se přispívat"... To je perla. Na co bych měl svoje peníze lít do záchodu..?! Nadáváte na špatné studenty, ale neuvědomujete si, že tento stav zavinila vláda svým systémem toku peněz do škol. Díky tomuto systému studuje tolik lidí, kolik studuje. Studenti za to nemohou. Jen reagují na trh práce.
Mike-72 Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Lepší automechanik, než aby seděl s pseudomaturitou v Tescu u kasy Bohužel tohle je realita. Dneska holky s maturitou, nebo VOŠ končí na pozicích porodavaček v OC nebo jako uklízečky v nemocnici. Po pěti letech jsou odepsaný, protože mají před mateřskou, reference za sebou žádné a až bude v 35 letech hledat po dvou dětech práci a za sebou pět prodavaček, už nemá šanci. Kdyby šla na učňák byla by na tom pravděpodobně lépe.
Qvido Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 To je pro ty co mají řidičák, C, D, C+E, D+E vydaný do roku 2008 a je to pro ně pak v rozsahu 40h a je to bez zkoušky. Jinak vstupní školení v rozsahu 140h je pro ty co získali řidičák po roce 2009, což se týká mě, získal jsem jej letos. S novým řidičákem co vím davali profesák automaticky zdarma, to už ale taky neplatí. Je to jenom o tom jak z lidí vyrvat prachy, nedivil bych se tomu kdyby v tomhe státě byl za pár let povinnej profesák i na osobák.
Jay Doll Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Podle tohoto návodu jsem se schválně šel podívat SEM abych zjistil, co o mě Velký Brotha Gůgl ví. V kategoriích reklam jsem zjistil, že tam je mimo jiné položka: Nakupování - Oblečení - Oblečení a doplňky - Hodinky Tak se chci zeptat, jestli každý z místních chronomagorů má taky tuto položku v Gůglu, páč jestli ne, tak asi nejste správní chronomagoři . No a jdu tu cookie smazat, nenechám se sledovat američany
Locque Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Podle tohoto návodu jsem se schválně šel podívat SEM abych zjistil, co o mě Velký Brotha Gůgl ví. V kategoriích reklam jsem zjistil, že tam je mimo jiné položka: Nakupování - Oblečení - Oblečení a doplňky - Hodinky Tak se chci zeptat, jestli kždý z místních chronomagorů má taky tuto položku v Gůglu, páč jestli ne, tak asi nejste správní chronomagoři . No a jdu tu cookie smazat, nenechám se sledovat američany No jo, je to tam
lastam Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 "mělo by se přispívat"... To je perla. Na co bych měl svoje peníze lít do záchodu..?! Nadáváte na špatné studenty, ale neuvědomujete si, že tento stav zavinila vláda svým systémem toku peněz do škol. Díky tomuto systému studuje tolik lidí, kolik studuje. Studenti za to nemohou. Jen reagují na trh práce. Tak vlády zesraly na co sáhly, ať už levicová nebo pravicová, všichni se podílely a podílejí měrou vrchovatou na tom, že je v prdeli skoro všechno od A do Z, nejenom slavné školství. makroekonomický koloběh je v dnešní době docela dost narušený a není divu že to jako celek nefunguje, když koloběh naleptává například nějaký chemik. Neuvážený škrty nejsou řešením(k čemu je škrtání když se pak pošle 38 miliard do hajzlu(Řecko)), ale jen dočasným zmírněním následků blbého vedení a rozkrádáním. Je to jako hasit hořící stoh slámy chcaním na to přes rozeplutej poklopec, ten stoh stejně shoří(ušetřením 2 miliard škrtáním se o moc nezmírní dluh 1,5 bilionu, kterej stejně roste jako oheň na stohu(úroky)). A vymáhat to co je rozkradené se nikomu nechce a ani chtít nebude, všichni jsou propojený síťově pupeční šňůrou, jeden drží pod krkem druhýho, takže to odserou ti co nekradli, proto nic nemají, jsou bezmocní a nemohou se bránit, takže už není nic v cestě jít tvrdě do nich.
tmoris Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 melo by tady byt vlakno: Co me dneska zklamalo. Napsal bych ze novy PO, protoze dizajnove me moc neoslovily.. A chod lunety je proti subum temer tragicky.. Cenovou politku Omegy nechapu, ale jsem velmi zvedav, jestli jim to bude fungovat a pokud ne, tak jestli to budou resit technologickym zlepsenim, nebo snizenim cen.. Anebo mozna uz je ten brand tak silny, ze nic delat nemusi a bude to fungovat..
lastam Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 (upraveno) melo by tady byt vlakno: Co me dneska zklamalo. Napsal bych ze novy PO, protoze dizajnove me moc neoslovily.. A chod lunety je proti subum temer tragicky.. Cenovou politku Omegy nechapu, ale jsem velmi zvedav, jestli jim to bude fungovat a pokud ne, tak jestli to budou resit technologickym zlepsenim, nebo snizenim cen.. Anebo mozna uz je ten brand tak silny, ze nic delat nemusi a bude to fungovat.. nazor od nazoru je na nove PO jiny. Me treba Suby prijdou jako nudne hodinky, nevim co si mam na nich najit abych za ne dal 150 litru, PO jsou pro mne o dost zajimavejsi, ale uvidime co reknu treba za rok, jako u vetsiny hodinkovych cvoku se to muze menit... Upraveno 4. března 2012 uživatelem lastam
ricous Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Podle tohoto návodu jsem se schválně šel podívat SEM abych zjistil, co o mě Velký Brotha Gůgl ví. V kategoriích reklam jsem zjistil, že tam je mimo jiné položka: Nakupování - Oblečení - Oblečení a doplňky - Hodinky Tak se chci zeptat, jestli každý z místních chronomagorů má taky tuto položku v Gůglu, páč jestli ne, tak asi nejste správní chronomagoři . No a jdu tu cookie smazat, nenechám se sledovat američany Mám to tam taky. Jen se teda netrefili s pohlavim a věkem...
tombed Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Podle tohoto návodu jsem se schválně šel podívat SEM abych zjistil, co o mě Velký Brotha Gůgl ví. V kategoriích reklam jsem zjistil, že tam je mimo jiné položka: Nakupování - Oblečení - Oblečení a doplňky - Hodinky Tak se chci zeptat, jestli každý z místních chronomagorů má taky tuto položku v Gůglu, páč jestli ne, tak asi nejste správní chronomagoři . No a jdu tu cookie smazat, nenechám se sledovat američany proto mám na googlu pozastavenou webovou historii
XXXfazerXXX Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 T: Jak to mam udelat? bouchej po dobu tří minut do tý pixly vedle vobrazofky kladífkem
tombed Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 účty - přehled účtů -služby - přejít na webovou historii - smazat ( pozastavit) webovou historii
Doporučené příspěvky