Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

bouchej po dobu tří minut do tý pixly vedle vobrazofky kladífkem

Jelikoz te beru jako IT experta (spolu s Risousem) tak to vyzkousim.

Tom: Dik

Odesláno

účty - přehled účtů -služby - přejít na webovou historii - smazat ( pozastavit) webovou historii

Taky díky za návod, hned to jdu zkusit ( asi děkuju za všechny, co to zajímá a neví, jak na to ).

Odesláno (upraveno)

Jelikoz te beru jako IT experta (spolu s Risousem) tak to vyzkousim.

Tom: Dik

Co to je to IT ? Myslíš toho ítý jak mu svítil prst? Jinak mi napadá jenom zkratka Inteligentní Terakrasavec,ale do tuhletoho chlífku mi zas nezapadá Ricous. Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Odesláno

Taky díky za návod, hned to jdu zkusit ( asi děkuju za všechny, co to zajímá a neví, jak na to ).

Nemáš zač,rád pomužu přátelum.Hlavně se nebouchni do prstu nebo do ženy.V prvnim případě to bolí,v druhém si musíš minimálně po dobu několika tejdnu vařit sám...........................................hergot Tome,žádný nablblej nápis,jako učty,přehled učtu nikde nevidim.
Odesláno

Uz vas vsechny vidim, az zjistite ze vase dite bohuzel neni zadny inteligent (urcite to radi samy uznate), jak ho hrde vedete do ucnaku treba na automechanika nebo remeslnika ... ;-)

Inu, u mladšího kluka jsme usoudili, že trápit ho vysokou, jen aby měl papír, je k ničemu, vyučil se truhlářem, dodělal si nástavbu, aby měl ánunk o účetnictví, kalkulaci atd. a teď je zaměstnaný u interiérové firmy v Německu a je spokojenej jak želva. Chce to jen reálný pohled na věc jak ze strany rodičů, tak ze strany adepta.

Odesláno

Nemáš zač,rád pomužu přátelum.Hlavně se nebouchni do prstu nebo do ženy.V prvnim případě to bolí,v druhém si musíš minimálně po dobu několika tejdnu vařit sám...........................................hergot Tome,žádný nablblej nápis,jako učty,přehled učtu nikde nevidim.

no pokud nepoužíváš u googlu gmail nebo nějakou jinou službu tak ne, pokud jo, tak to uvidíš jakmile se přihlásíš
Odesláno (upraveno)

Docela jste mne někteří zklamali buranským přístupem ke vzdělání... potažmo placením... v důsledku komercionalizací jedné z posledních nekomercionalizovaných složek kulturního spektra společnosti. Padají tu naprosto nesmyslné argumenty o technických oborech v době kdy je společnost v krizi kulturně-společenské a míra produkce a technologického rozvoje dalece přesahuje intelektuální vládu nad využíváním těchto technologií... a už radši nic.

Upraveno uživatelem azeppelin
Odesláno

Docela jste mne někteří sklamali buranským přístupem ke vzdělání... potažmo placením... v důsledku komercionalizací jedné z posledních nekomercionalizovaných složek kulturního spektra společnosti. Padají tu naprosto nesmyslné argumenty o technických oborech v době kdy je společnost v krizi kulturně-společenské a míra produkce a technologického rozvoje dalece přesahuje intelektuální vládu nad využíváním těchto technologií... a už radši nic.

Zklamali se S? vzdělání žádá oběti! To S vidím, ale nepochopil jsem.

Odesláno

Neboj, kladivo ovládám bezpečně :smile_anim:

Odesláno

Zklamali se S? vzdělání žádá oběti! To S vidím, ale nepochopil jsem.

Jsem mohl čekat že než opravím překlep, tak se nějaký ocas ozve... nepochopil... tak to neřeš

Odesláno (upraveno)

Docela jste mne někteří zklamali buranským přístupem ke vzdělání... potažmo placením... v důsledku komercionalizací jedné z posledních nekomercionalizovaných složek kulturního spektra společnosti. Padají tu naprosto nesmyslné argumenty o technických oborech v době kdy je společnost v krizi kulturně-společenské a míra produkce a technologického rozvoje dalece přesahuje intelektuální vládu nad využíváním těchto technologií... a už radši nic.

Vzdělání zadarmo a vzdělání bezplatně není totéž. Zadarmo (to jest nekomerční) vzdělání není, vždy spotřebovává nějaké zdroje. I to bezplatné vzdělání musí někdo zaplatit. Jde o to, aby byly vzácné zdroje využity efektivně, no a pro měření efektivity (neboli účelnosti) máme už pár tisíc let takovou pomůcku, které se říká peníze.

Nevím, proč bych měl svými daněmi financovat studium všelijakých genderistek, sociálních etanologů, ekologistických šílenců a podobné sběře, která mi bude po zbytek jejich i mého života už jenom škodit a přisáta ke státnímu cecíku mě obírat o další peníze. Ať jejich studium zaplatí z vlastní kapsy ti, kterým budou užiteční.

Edit: Nevím jak ty, ale já se v kulturně-společenské krizi být necítím. V krizi jsou tak maximálně pachatelé dobra, neb došly prachy :)

Upraveno uživatelem Foundryman
Odesláno

Jsem mohl čekat že než opravím překlep, tak se nějaký ocas ozve... nepochopil... tak to neřeš

Překlep jo ? Kecáš? A to vylitý srdíčko za vzdělání, ty budeš srdcař, vid? Nikdo ti nerozumí, zkus objasnit myšlenku. Vocas

Odesláno

v důsledku komercionalizací jedné z posledních nekomercionalizovaných složek kulturního spektra společnosti.

To neni otazka komercionalizace vzdelani, a snaha o vytvoreni mechanismu, ktery by lidi primel k vetsi odpovednosti ve vztahu ke vzdelani.
Odesláno

Skalis> Mno a nebo je to snaha jak efektivněji podřídit vzdělávací systém finančním tlakům

Fondry> Přesně o tom mluvím... celá společenská mašinérie je nastavená na "výkon". To co se musí složitě v totalitě prosazovat v kapitalismu, který vystřídal demokracii, přijmou lidé ještě s vděkem. Aspekty života se nesestávají jen z "chlastu a žrádla".

Hasič> ty jsi dobrý kokot, ale neboj už končím i s vylitým srdíčkem :D

Odesláno (upraveno)

S novým řidičákem co vím davali profesák automaticky zdarma, to už ale taky neplatí.

Je to jenom o tom jak z lidí vyrvat prachy, nedivil bych se tomu kdyby v tomhe státě byl za pár let povinnej profesák i na osobák.

Bylo to v roce 2009, pak už ne. Tehdy to mohla dělat jakákoliv autoškola, teď jen akreditovaní.

Dle mého názoru by to někteří lidé co sedí za volantem a říkají si řidiči potřebovali jak sůl.

Mám to tam taky. Jen se teda netrefili s pohlavim a věkem... :D

U mě se s pohlavím trefili, ale udělali mě staršího :whistle:

Stejně by mě Ricousi zajímalo, proč tě tipli na ženskou?

Upraveno uživatelem Paleolit
Odesláno

Přesně tak! Dělají to všichni. Vezmou svoje prachy (ať už hotově, nebo z pújčky) a jdou někam dát svou kůži na trh s vidinou, že se budou mít zase o trochu lépe. Je v tom kus odříkání, ale díky tomu, že nesou svojí kůži na trh je v to také kus pořádné rozvahy. Každý to zná, každý živnostník, podnikatel, ale i zaměstnanec jako si třeba ty. Tak proč by vysokoškolák měl být vyjímka? Navíc ta vyjímka by vedla jen k tomu, že tady bude spousta filosofů a žádný zemědělec :)

Víš jak vypadá klasická žádost vysokoškolačky o místo? A to ti na tvrdo napíšou bez sebemenšího studu. "Pracovat hodlám jen na pozici asistentky ředitele. Odmítám přesčasy. PLat v minimální výši 30 hrubého. Služební auto, telefon a jiné zaměstnanecké výhody". :-)

A to jsem si to safra musel rozmýšlet, jestli ty prachy na to dám, nebo ne, protože je to na silnicích fakt džungle jak nevím co. Pak jsem si řekl, jsem svobodný, mám pár kamarádů kteří to dělají, rádi mi poradili a pár zkušeností předali a rádi předávají další, zkusím to na 5 let, budu mít nějaké peníze a koupím si za to obecní byt který momentálně obýváme, až se budou převádět do OV.

Jinak v momentální práci ani v minulé jsem neodmítal přesčasy, ani soboty. Nevadí mi dělat, vadí mi lenoši za který musím dělat a nepřizpůsobivý spoluobčané, které musím živit.:crying_anim:

Odesláno

Skalis> Mno a nebo je to snaha jak efektivněji podřídit vzdělávací systém finančním tlakům

Fondry> Přesně o tom mluvím... celá společenská mašinérie je nastavená na "výkon". To co se musí složitě v totalitě prosazovat v kapitalismu, který vystřídal demokracii, přijmou lidé ještě s vděkem. Aspekty života se nesestávají jen z "chlastu a žrádla".

Hasič> ty jsi dobrý kokot, ale neboj už končím i s vylitým srdíčkem :D

Kokot to jo, ale pravopis umím, a i ty by jsi si měl doplnit i to vzdělání a klidně prodej své ruhly a zaplať své staré učitelce čj a pak se vrať. Pa cepelíne

Odesláno

Dle mého názoru by to někteří lidé co sedí za volantem a říkají si řidiči potřebovali jak sůl.

Rozhodně souhlasím. A mohli by tam chodit dobrovolně jako já, čistě pro zlepšení znalostí
Návštěvník Kamil
Odesláno

Kdyz nekdo v diskuzi sklouzava do vulgarismu (mozna z nedostatku argumentu?), je to na tridenni ban. Ma ho azeppelin.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...