Jay Doll Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Janoušek je ukázka toho, že když se něco už podělá, tak se podělá rovnou všechno najednou a to pořádně. Ale některý ty komentáře na iDnes, potom co zveřejnili video jak zdrhá, a před tím, než ho zase zneveřejnili, byly skvělý. Prej mrtvej kůň srazil maorskou princeznu . Však si ty commenty přečtěte sami...Ale netahejte sem politiku, to se nesluší
Honza.manta Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Mně akorát přijde divný, že to stihla NOVA natočit - to je ale náhodička, že tam zrovna byli.
Frantik Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Taky je to dukaz, ze na kazdou svini se vaří voda
tombed Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Jste kokoti, dneska jsme se sešli v Tescu u čínana na obědě s Lukinem, oba tašky v ruce, aby nám nic neukradli, normálně to neděláme, Baker se mohl posrat...
Locque Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 V tomhle případě přeci nejde o politiku. Jde o to, že dobytek (politik/nepolitik), kterej způsobí ve vožralosti nehodu, sundá účastnici nehody tak, že jí vodvezou na JIPku...
Jay Doll Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 To bylo myšleno jako varování budoucím přispěvovatelům, když zůstaneme u Janouška a co ne/provedl tak je to ok. Jinak by mě zajímalo, jestli volal právníkovi z malýho
mondeo2 Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Ne to je zbabělý hovado,který nemá ani odvahu postavit se k následkům svého jednání.tak jsem se zase rozčílil a jdu se uklidnit tenhle mi porazit někoho z rodiny tak by našel speciální balíček pod autem
Locque Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Co to je za dobu? Někdo Ti odře auto, Ty to s ním budeš chtít vyřešit, tak von Tě přejede...
Rudykopalsson Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 rudy: "data jsou stejně chráněný tak, že se k nim nikdo nedostane, takže o co jde?" no ak su na disku a su cenne, tak pochopitelne nijako chranene nie su. tak u nás, bez karty a bez hesla notebook ani nenastartuješ, takže bych se odcizení dat nebál... úplně mi stačilo proces obnovení hesla, po trojnásobném špatném zadání hned ze začátku, když jsem nafasoval nový ntb (nevšiml jsem si zapnutého Num Locku) 20 minutová řešička z IT podporou... samozřejmě pokud bych měl v tašce disk se zálohou je to něco úplně jinýho:-)
Jay Doll Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Co to je za dobu? Někdo Ti odře auto, Ty to s ním budeš chtít vyřešit, tak von Tě přejede... Tomu se říká zkratkovité jednání. Nabouráš, vidíš nasranou číňanku jak se jde hádat, jsi přitom trochu nalitej z těch ranních panáků, protože si ráno před snídaní přečteš na Chronomagu, že Snow si zase nekoupí hodinky. Ještě se navíc provalily tvoje hovory z malýho ve včerejších novinách a ten tlak na tebe je takový, že se rozhodneš ujet. Že to bylo blbý rozhodnutí se ukáže až posléze, když opadne adrenalin, ale to už je pozdě to vzít zpět. Strach z postihu za alkohol a strest ti zabrání zůstat na místě. Kdyby nebyly v ČR tak debilní sankce za chlast, tak se tohle děje v menší míře. Útěk je sice řešení vabank, ale někdy prostě vychází, kor když má dotyčný dobré známé. Ne vždy to ale vyjde, stačí mít pech jako dnes
marosh Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Tomu se říká zkratkovité jednání. Nabouráš, vidíš nasranou číňanku jak se jde hádat, jsi přitom trochu nalitej z těch ranních panáků, protože si ráno před snídaní přečteš na Chronomagu, že Snow si zase nekoupí hodinky. Ještě se navíc provalily tvoje hovory z malýho ve včerejších novinách a ten tlak na tebe je takový, že se rozhodneš ujet. Že to bylo blbý rozhodnutí se ukáže až posléze, když opadne adrenalin, ale to už je pozdě to vzít zpět. Strach z postihu za alkohol a strest ti zabrání zůstat na místě. Kdyby nebyly v ČR tak debilní sankce za chlast, tak se tohle děje v menší míře. Útěk je sice řešení vabank, ale někdy prostě vychází, kor když má dotyčný dobré známé. Ne vždy to ale vyjde, stačí mít pech jako dnes Hm, mě ta Tvoje řeč příjde, jako bys ho mezi řádky bránil. Dvě promile by mu neprošlo v celé Evropě.
Jay Doll Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Hm, to jsi to nepochopil. Jenom se snažím vžít se do jeho situace a pochopit to jednání. Jsou země, kde ti seberou klíčky a vrátí ti je za dva dny s tím, že pak dostaneš tučnou pokutu. A jsou země, kde tě za 1,1 promile téměř popraví. Ale to je jen jeden aspekt vedoucí k blbému rozhodnutí, že to zkusí vabank. Je jich samozřejmě víc, třeba osobnostní charakteristika atd. Nemám důvod ho hájit ale ani odsuzovat, jsem nad věcí
marosh Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Nad věcí byl i on, co jsem tak v posledních dnech sledoval, nad řadou věcí... Tím nechci říct, že patříš do jeho mančaftu, jsem nad věcí.
tombed Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Hm, to jsi to nepochopil. Jenom se snažím vžít se do jeho situace a pochopit to jednání. Jsou země, kde ti seberou klíčky a vrátí ti je za dva dny s tím, že pak dostaneš tučnou pokutu. A jsou země, kde tě za 1,1 promile téměř popraví. Ale to je jen jeden aspekt vedoucí k blbému rozhodnutí, že to zkusí vabank. Je jich samozřejmě víc, třeba osobnostní charakteristika atd. Nemám důvod ho hájit ale ani odsuzovat, jsem nad věcí Romeši, jsi to ty?
Locque Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 (upraveno) Hm, to jsi to nepochopil. Jenom se snažím vžít se do jeho situace a pochopit to jednání. Jsou země, kde ti seberou klíčky a vrátí ti je za dva dny s tím, že pak dostaneš tučnou pokutu. A jsou země, kde tě za 1,1 promile téměř popraví. Ale to je jen jeden aspekt vedoucí k blbému rozhodnutí, že to zkusí vabank. Je jich samozřejmě víc, třeba osobnostní charakteristika atd. Nemám důvod ho hájit ale ani odsuzovat, jsem nad věcí Tvůj nadhled Ti závidim... EDIT: Doublepost, prosím o smazání... Upraveno 23. března 2012 uživatelem Locque
jacob Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Romeši, jsi to ty? Ten má teď půlnoc .
Jay Doll Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Jsem zvědavej, kdo do tohodle vlákna jako první napíše:"Dneska mě naštvalo, že do mýho Poršáka nacouvala nějaká ženská ve Volvu a ještě mě pak chtěla lynčovat, tak jsem jí radši ujel. "
instant Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 rudy: "data jsou stejně chráněný tak, že se k nim nikdo nedostane, takže o co jde?" no ak su na disku a su cenne, tak pochopitelne nijako chranene nie su. tak u nás, bez karty a bez hesla notebook ani nenastartuješ, takže bych se odcizení dat nebál... úplně mi stačilo proces obnovení hesla, po trojnásobném špatném zadání hned ze začátku, když jsem nafasoval nový ntb (nevšiml jsem si zapnutého Num Locku) 20 minutová řešička z IT podporou... samozřejmě pokud bych měl v tašce disk se zálohou je to něco úplně jinýho:-) dobre, tomu rozumiem, ale to si vazne myslis ze toto ochrani tvoje data na disku za predpokladu, ze ich niekto skutocne potrebuje?
VS Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 (upraveno) Já bych se o něj nebál. Policajti už ho pustili zadním vchodem a až se ta ženská probere, tak se mu omluví, zaplatí mu škodu a bude všechno v pořádku. Třeba na ni ani nepodá žalobu. Upraveno 23. března 2012 uživatelem VS
Palko75 Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 No mě v Brazílii neustále říkali pokud se tě v noci bude někdo snažit zastavit, tak ho raději přejeď.... Třeba byl taky v Brazílii....
Doporučené příspěvky