Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Janoušek je ukázka toho, že když se něco už podělá, tak se podělá rovnou všechno najednou a to pořádně.

Ale některý ty komentáře na iDnes, potom co zveřejnili video jak zdrhá, a před tím, než ho zase zneveřejnili, byly skvělý. Prej mrtvej kůň srazil maorskou princeznu :D . Však si ty commenty přečtěte sami...

Ale netahejte sem politiku, to se nesluší :baaasmiley:

Odesláno

Jste kokoti, dneska jsme se sešli v Tescu u čínana na obědě s Lukinem, oba tašky v ruce, aby nám nic neukradli, normálně to neděláme, Baker se mohl posrat...:)

Odesláno

V tomhle případě přeci nejde o politiku. Jde o to, že dobytek (politik/nepolitik), kterej způsobí ve vožralosti nehodu, sundá účastnici nehody tak, že jí vodvezou na JIPku...

Odesláno

To bylo myšleno jako varování budoucím přispěvovatelům, když zůstaneme u Janouška a co ne/provedl tak je to ok. Jinak by mě zajímalo, jestli volal právníkovi z malýho

Odesláno

Ne to je zbabělý hovado,který nemá ani odvahu postavit se k následkům svého jednání.tak jsem se zase rozčílil a jdu se uklidnit tenhle mi porazit někoho z rodiny tak by našel speciální balíček pod autem :blowup:

Odesláno

rudy: "data jsou stejně chráněný tak, že se k nim nikdo nedostane, takže o co jde?" no ak su na disku a su cenne, tak pochopitelne nijako chranene nie su.

tak u nás, bez karty a bez hesla notebook ani nenastartuješ, takže bych se odcizení dat nebál... úplně mi stačilo proces obnovení hesla, po trojnásobném špatném zadání hned ze začátku, když jsem nafasoval nový ntb (nevšiml jsem si zapnutého Num Locku) 20 minutová řešička z IT podporou... samozřejmě pokud bych měl v tašce disk se zálohou je to něco úplně jinýho:-)

Odesláno

Co to je za dobu? Někdo Ti odře auto, Ty to s ním budeš chtít vyřešit, tak von Tě přejede... :worried_anim:

Tomu se říká zkratkovité jednání. Nabouráš, vidíš nasranou číňanku jak se jde hádat, jsi přitom trochu nalitej z těch ranních panáků, protože si ráno před snídaní přečteš na Chronomagu, že Snow si zase nekoupí hodinky. Ještě se navíc provalily tvoje hovory z malýho ve včerejších novinách a ten tlak na tebe je takový, že se rozhodneš ujet. Že to bylo blbý rozhodnutí se ukáže až posléze, když opadne adrenalin, ale to už je pozdě to vzít zpět. Strach z postihu za alkohol a strest ti zabrání zůstat na místě. Kdyby nebyly v ČR tak debilní sankce za chlast, tak se tohle děje v menší míře. Útěk je sice řešení vabank, ale někdy prostě vychází, kor když má dotyčný dobré známé. Ne vždy to ale vyjde, stačí mít pech jako dnes
Odesláno

Tomu se říká zkratkovité jednání. Nabouráš, vidíš nasranou číňanku jak se jde hádat, jsi přitom trochu nalitej z těch ranních panáků, protože si ráno před snídaní přečteš na Chronomagu, že Snow si zase nekoupí hodinky. Ještě se navíc provalily tvoje hovory z malýho ve včerejších novinách a ten tlak na tebe je takový, že se rozhodneš ujet. Že to bylo blbý rozhodnutí se ukáže až posléze, když opadne adrenalin, ale to už je pozdě to vzít zpět. Strach z postihu za alkohol a strest ti zabrání zůstat na místě. Kdyby nebyly v ČR tak debilní sankce za chlast, tak se tohle děje v menší míře. Útěk je sice řešení vabank, ale někdy prostě vychází, kor když má dotyčný dobré známé. Ne vždy to ale vyjde, stačí mít pech jako dnes

Hm, mě ta Tvoje řeč příjde, jako bys ho mezi řádky bránil. Dvě promile by mu neprošlo v celé Evropě.

Odesláno

Hm, to jsi to nepochopil. Jenom se snažím vžít se do jeho situace a pochopit to jednání. Jsou země, kde ti seberou klíčky a vrátí ti je za dva dny s tím, že pak dostaneš tučnou pokutu. A jsou země, kde tě za 1,1 promile téměř popraví. Ale to je jen jeden aspekt vedoucí k blbému rozhodnutí, že to zkusí vabank. Je jich samozřejmě víc, třeba osobnostní charakteristika atd. Nemám důvod ho hájit ale ani odsuzovat, jsem nad věcí

Odesláno

Hm, to jsi to nepochopil. Jenom se snažím vžít se do jeho situace a pochopit to jednání. Jsou země, kde ti seberou klíčky a vrátí ti je za dva dny s tím, že pak dostaneš tučnou pokutu. A jsou země, kde tě za 1,1 promile téměř popraví. Ale to je jen jeden aspekt vedoucí k blbému rozhodnutí, že to zkusí vabank. Je jich samozřejmě víc, třeba osobnostní charakteristika atd. Nemám důvod ho hájit ale ani odsuzovat, jsem nad věcí

Romeši, jsi to ty? :D
Odesláno (upraveno)

Tvůj nadhled Ti závidim...

EDIT: Doublepost, prosím o smazání...

Upraveno uživatelem Locque
Odesláno

Jsem zvědavej, kdo do tohodle vlákna jako první napíše:

"Dneska mě naštvalo, že do mýho Poršáka nacouvala nějaká ženská ve Volvu a ještě mě pak chtěla lynčovat, tak jsem jí radši ujel. " :)

Odesláno

rudy: "data jsou stejně chráněný tak, že se k nim nikdo nedostane, takže o co jde?" no ak su na disku a su cenne, tak pochopitelne nijako chranene nie su.

tak u nás, bez karty a bez hesla notebook ani nenastartuješ, takže bych se odcizení dat nebál... úplně mi stačilo proces obnovení hesla, po trojnásobném špatném zadání hned ze začátku, když jsem nafasoval nový ntb (nevšiml jsem si zapnutého Num Locku) 20 minutová řešička z IT podporou... samozřejmě pokud bych měl v tašce disk se zálohou je to něco úplně jinýho:-)

dobre, tomu rozumiem, ale to si vazne myslis ze toto ochrani tvoje data na disku za predpokladu, ze ich niekto skutocne potrebuje? :)

Odesláno (upraveno)

Já bych se o něj nebál. Policajti už ho pustili zadním vchodem a až se ta ženská probere, tak se mu omluví, zaplatí mu škodu a bude všechno v pořádku. Třeba na ni ani nepodá žalobu.

Upraveno uživatelem VS
Odesláno

No mě v Brazílii neustále říkali pokud se tě v noci bude někdo snažit zastavit, tak ho raději přejeď.... Třeba byl taky v Brazílii....

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...