Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A taky telefon. Nejdřív se začaly samy od sebe přenastavovat hodiny. Stylem jednu chvíli o tři hodiny méně za chvíli o pár minut později atd. Z jednoduchého přeinstalování se stalo čtyři hodiny vrtání v instalaci. Výsledek podělané vše co šlo, všechno rozhozené, programy nefunkční, samovolné připojení k internetu, jazyková mutace rozhozená. Za chvíli to hodím z okna... zlaté telefony co umí jen volat a smskovat.

Odesláno (upraveno)

Jsem právě kvůli debilní restrikci adresy prohrál úžasnou aukci na eBay. Kdysi se dalo dražit a nechat si to poslat ke známým, teď mě to vyhodilo :(

Edit: Kruci to mě naštvalo, hlavně že jsme v EU a z debilního Německa mi to nechtěj poslat :grrr::furious:

Upraveno uživatelem Andrew
Odesláno

Jsem právě kvůli debilní restrikci adresy prohrál úžasnou aukci na eBay. Kdysi se dalo dražit a nechat si to poslat ke známým, teď mě to vyhodilo :(

Edit: Kruci to mě naštvalo, hlavně že jsme v EU a z debilního Německa mi to nechtěj poslat :grrr::furious:

No já to tak občas dělám a není problém.To se mi nezdá,by to nějak zrušili.Jediné,kdy mě to nepustilo,tak protože jsem tu adresu (v mím případě do anglie) neměl danou jako hlavní,Pokud ji mám jako hlavní,tak mi to vždy šlo.

Odesláno (upraveno)

No já to tak občas dělám a není problém.To se mi nezdá,by to nějak zrušili.Jediné,kdy mě to nepustilo,tak protože jsem tu adresu (v mím případě do anglie) neměl danou jako hlavní,Pokud ji mám jako hlavní,tak mi to vždy šlo.

AUCTION RESTRICTED: SHIPPING ADDRESS COUNTRY RESTRICTED :crying_anim:

Samozřejmě jsem to už nestihl změnit, vydražilo se to asi za 35% normální ceny a o 30 procent míň, než jsem byl ochoten dát.

Upraveno uživatelem Andrew
Odesláno (upraveno)

naštval mně šmejd co mi nabořil auto a ujel

a že jsem lama a nejde mi vložit foto (v galerii)

Upraveno uživatelem petpel
Odesláno

to mi udelaly LVcka, respektive tak jsem je koupil, uvolnenej rotor soupal o dynko, servis 320E

Já vím, je to Rolex, ale třistadvacet éček za dotáhnutí rotoru? To je dobrá prda, tam byl spíš asi nějákej vážnější problém, nebo nevíš co na nich udělali za servis?

Odesláno

vracel jsem sluchátka zpět eshopu. měl jsem je doma jeden den a na uších 30 min, max.

výpočet vratné částky :

- 600 (silikonové nástavce - ode mě nepoužité, neporušený obal. prý z hygienických důvodů)

- 200 papírový obal (který jsem samozřejmě zničil, jinak bych je těžko vybalil)

-120 poštovný

jsem poučen. sluchátka už jen z kamenného krámu.

Odesláno

vracel jsem sluchátka zpět eshopu. měl jsem je doma jeden den a na uších 30 min, max.

výpočet vratné částky :

- 600 (silikonové nástavce - ode mě nepoužité, neporušený obal. prý z hygienických důvodů)

-120 poštovný

Tak to ses nechal napalit, je ze zakona dany (a je uplne jedno co maj v obchodnich podminkach) ze zbozi koupene na internetu muzes vratit do 14 dnu (I sluchatka a je jedno ze nosene) obchodnik nema ze zakona zadne pravo po tobe vyzadovat originalni obal a jeste ti ho nvic uctovat ... a s tim postovnym nevim jk to je ...

Odesláno

a je jedno ze nosene

Tohle není až tak úplně pravda.Abys to mohl vrátit,nesmí být vidět,že věc byla užívaná,nebo má nějaké známky užívání.Náklady na obal atd. je samozřejmě nesmysl.Poštovné si platíš sám,to je tvůj jediný výdaj.Takže pokud sluchátka nemají známky užívání,platíš jen poštovné.Pokud mají známky užívání,máš smůlu.

Odesláno

Mas pravdu, koukal jsem n to, kdyz jsou nosene tak ti je nauctuji (alespon u pecek a tech druhych do ucha).... ale tak jako tak tu psal, ze mu nauctovali zataveny pytlik, z ktereho v uchu nic nemel.... no kazdopadne je to dost neseriozni obchod.

Odesláno

výpočet vratné částky :

-120 poštovný

Kde jsi je kupoval, abych věděl, komu se vyhnout? Žádnej papírovej obal a podobné ti neměli právo účtovat" Já už párkrát kupoval i vracel (a to i špunty) na www.headphones.cz a vždy bez problémů. Peníze vrátily do koruny a jednali velmi seriózně. Koukal jsem, že mají v podmínkách ovšem také podobné upozornění"

Účtovány Vám naopak náklady budou, pokud zboží vrátíte:

- neúplné

- poškozené

- opotřebované nad rámec "vyzkoušení"

- znečistěné

- s poškozeným obalem, i když lze tento otevřít bez jakéhokoliv poškození

Speciálním případem jsou intraaurální modely (nebo-li špunty), které se zasunují přímo do sluchovodu. Důvodem jsou snadno pochopitelné požadavky na hygienu. Jelikož (podle zákona) nemůžeme jakkoliv omezit Váš zákonný požadavek na vrácení i tohoto zboží, musíme Vás současně upozornit, že v momentě, kdy tyto modely zasunete do uší (či jiných tělesných otvorů), ztrácejí svou hodnotu. Vynaložené náklady spojené s vrácením zboží jsou tak prakticky na úrovni ceny zboží! (Pokud je to možné použijeme nekontaminované části jako náhradní díly a tyto náklady o tyto díly snížíme.) Důrazně proto předem upozorňujeme, že po započtení výše uvedených nákladů, může být výsledkem částka velmi blízká nule.

Odesláno

Naštvali mě kulturně žijící lidé. Konkrétně ti, co se před 3/4 hodinou tlačili před vchodem do baráku, který má ve sklepě hudební klub, a nedokázali pochopit, že ten barák má místnosti i nad zemí a že já se potřebuju dostat do jedné z nich a vůbec nemám zájem předbíhat je na vstupu do té škaredé smradlavé díry. Prostě mě nepustili. Tolik vypnutých, nevnímajících, tupých pohledů naráz jsem ještě neviděl

suicide_anim.gif

Odesláno

výpočet vratné částky :

-120 poštovný

http://www.lupa.cz/clanky/vite-kdy-a-jak-vratit-zbozi-zakoupene-v-e-shopu/

1) silikonové špunty naúčtovat může, mohl by max. odečíst ty zabalené pokud není dodáváno jako sada... ty co už jsi měl v uších nesmí dál pustit do prodeje... jsou prostě věci, které se vracet ani vyměnovat nemůžou

2) obchodník může účtovat náklady, které vznikly zalisováním zboží atd... nadávej výrobci ;)

3) i poštu uplatnit může... není to "půjčovna" věcí na 14 dní... i když si to ty ak neudělal s tímhle souhlasím

poslední věta... kamennej obchod žádnej nárok na vrácení neposkytuje... poslali by tě k šípku, jak si to koupíš na pultě je to tvoje...

Odesláno

Tak to ses nechal napalit, je ze zakona dany (a je uplne jedno co maj v obchodnich podminkach) ze zbozi koupene na internetu muzes vratit do 14 dnu (I sluchatka a je jedno ze nosene) obchodnik nema ze zakona zadne pravo po tobe vyzadovat originalni obal a jeste ti ho nvic uctovat ... a s tim postovnym nevim jk to je ...

jo. souhlas. jsem blbej.

sem jsem to dal jen pro varovani.

samozrejme vim, ze spousta lidi tady treba obchod s tímto shopem mela uzasnej. nic proti.

sluchatka.net

Odesláno (upraveno)

moc toho o zákonech nevíš co? napálit se nenechal a měli na to právo. pravda je jen to že ne každý eshop toho striktně využije

http://www.lupa.cz/c...pene-v-e-shopu/

1) silikonové špunty .....

poslední věta... kamennej obchod žádnej nárok na vrácení neposkytuje... poslali by tě k šípku, jak si to koupíš na pultě je to tvoje...

souhlas s každým slovem a docela nechápu to rozčílení Upraveno uživatelem SCIFI
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...