Hugo14 Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2013 ...ve "veřejnoprávní" televizi, kterou platí všichni? Fanda nejede všude, navíc tento trend sleduji už poměrně dlouho, stejně tak ve florbale (tam je to úplně markantní) a dost mne to mrzí. Kluby, které jsou v TV mají z přenosu celkem dost peněz. Proto bych byl rád, kdyby měli všichni rovnocennou příležitost. Třeba jako v hokeji, volejbale, házené. Už se o tom nechci bavit, je to jen k zamyšlení a asi jsem to vůbec neměl psát.Nevím,nejsem nestranný, ale můžeš mi říci, která televize by si nechala utéct šlágr kola, tedy zápas druhého s třetím? Navíc jsem někde četl, že smlouvy mezi kluby, STES a televizemi jsou nastaveny právě tak, aby se za celý ročník dostalo no všechny kluby rovnoměrně. Koneckonců, jen tenhle víkend budou v TV 4 týmy z druhé poloviny tabulky.
utrejch Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2013 Jee a ja myslel, ze na tu smesnou ceskou ligu uz nikdo nekouka ...
Hugo14 Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2013 Mančafty ze směšné české ligy jsou schopny v pohárech přejít přes týmy belgické, rakouské, holandské, portugalské, italské nebo španělské. S vítězem LM sehrají vyrovnanou partii.To jen tenhle rok. Bony, který v ČR dával okolo 10 gólů ročně v holandsku dává 30 (a to to ještě neskončilo). To nebude jen jeho zlepšením, ale i tím že tam ční víc, než v ČR. Ergo, že tady nechybí kvalita.
Frostie Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2013 Mě se to stalo u Šmuclera v motosalonu Hondy... pán sice PCX ukázal ale suše oznámil já jsem jen servisák a jsem tu za kolegini zavolejte jí v pondělí víc nevim víc vám neřeknu.. a celej jeho přístup byl..já jsem si to sem přišel odsedět ne něco prodávat...a víte hoši, jak se v takových případech zařídit? Předpokládám, že ano. Nas..t, nepustit týden k vodě a zámysl koupě provést tam, kde si to zaslouží a budou se podle toho ke mně chovat! A pokud je jim to jedno, dobře jim tak
African Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2013 Jak jsem málem k "PAMům" přišel. Celkem zajímavé vlákno a díky nějákým sráčům, kvůli kterým to zamkneš? Emane123 ,nebuď ubožák kurva" (jsem na šrot a tímto děkuji za překlad kamarádovy, který právě sedí vedle mě).
Eman2208 Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2013 Jak jsem málem k "PAMům" přišel. Celkem zajímavé vlákno a díky nějákým sráčům, kvůli kterým to zamkneš? Emane123 ,nebuď ubožák kurva" (jsem na šrot a tímto děkuji za překlad kamarádovy, který právě sedí vedle mě).Afrikane, oslavuj narozeniny ! Zitra se na to budes divat jinak :-D
African Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2013 Takj tomui neverš kámo a dámejdednu na dobroéu néc já?
African Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2013 Jsem naštvaný sám na sebe za to jaky jsem zde včera zvolil slovník a za to,že jsem i možná některé členy fóra urazil,i přes to,že je ani osobně neznám' za to se velmi omlouvám' a teď jdu na kolo střízlivět,jelikož mi je strašně'
FrantisekH Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2013 Jsem naštvaný sám na sebe za to jaky jsem zde včera zvolil slovník a za to,že jsem i možná některé členy fóra urazil,i přes to,že je ani osobně neznám' za to se velmi omlouvám' a teď jdu na kolo střízlivět,jelikož mi je strašně'dej bacha ať k tomu nepřijdeš ještě o papíry.. zbytkáč je svině
African Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2013 0,4 ráno jsem si foukal,to docela jde na to že frčela slivovice' na kole snad nemůžeš přijít o papíry Anebo? No ono to je jedno,protože tam kam jedu, se neodváží ani srnky chodit:-)
Mirek Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2013 Pokud papíry máš a chytnou tě pod parou na kole, sebrat ti je můžou.
Jezevcik2 Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2013 Pokud papíry máš a chytnou tě pod parou na kole, sebrat ti je můžou.To tedy zírám.Jak adekvátně spravedlivý trest potom vyměří tomu, kdo papíry nemá?
FrantisekH Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2013 no podle mě to bude stejné, zákaz řízení a pokuta...
nAscA Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2013 No kdyz nekdo nema ridicak... tak zakaz rizeni kola? To jde?
PepaSFI Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2013 když je někdo motorista, nemá lézt na kolo. To nemůže přinést nic dobrýho. A jináč teda sám za sebe musím říct že by mě ani nenapadlo v povopicióze jezdit na kole. Maximálně se s ním podpírat cestou někam do útočiště sténajících.
FrantisekH Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2013 podlě si prostě nebudeš moct ten řidičák udělat když ho budeš chtít
Jezevcik2 Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2013 Celé mi to přijde jako kravina. Když už, tak pouze tučná pokuta pro oba- prostě stejným metrem. Ono by se to časem mohlo přenést i na běžkaře a lyžaře, kteří se také někdy pohybují po komunikacích, mnohdy dost rychle.
Honza.manta Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2013 Blbost - k jízdě na kole nepotřebuješ řidičák, tak ti ho taky nemůžou sebrat. To i kdybych si měl zaplatit právníka. A oni to věděj a jen to zkoušej. Já taky nalitej na kolo nelezu, ale když jedu někam, tak si cestou klidně dám pivo. Ono podle téhle jejich teorie je chodec taky účastník provozu - tak ať berou řidičáky taky chodcům.
luidis Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2013 Samozřejm?, že papíry nikomu nevemou. Upřímn?, docela nechápu lidi, kteří radí, když ví kulové.
montemar Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2013 ridicak vzit nemuzou, ale pokutu jo (az 20k)
Doporučené příspěvky