Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

že jsem jel v noci na kole a srazil ježka, nechápu jak se mi to mohlo podařit. Chudák. A kolo to taky trochu odneslo, ale nic co by nešlo rozlešti jak se tady říká. Jenom doufám, že ten ježek bude v cajku...

Ty jsi jeden z mála komu se podařilo srazit ježka :) , všichni ostatní ho většinou přejeli.

Myslím si ale, že to rozchodí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty jsi jeden z mála komu se podařilo srazit ježka :) , všichni ostatní ho většinou přejeli.

Myslím si ale, že to rozchodí.

No jo, jenže když já jsem ho podle mě taky přejel, jenom nebyl rovnou na placku :D Ale na druhou stranu jsem mu možná pomohl, když jsem ho následně odkutálel daleko od cesty...ráno jsem se tam ještě díval a už tam nebyl, takže snad odešel po svych někam :)

Odkaz ke komentáři

Že se mi někdo naboural do Gmailu. Nad ránem se někdo přihlásil z Chile a následně z Maroka změnil heslo. Pak odešly maily na všechny, se kterejma jsem kdy komunikoval. :/

Doufám, že to byly jenom nějaký amatéři a že na mě něco v budoucnosti nevybafne.

Nevíte, jak se u takovejch věcí postupuje? Samozřejmě kromě změny hesel.

Odkaz ke komentáři

že jsem jel v noci na kole a srazil ježka, nechápu jak se mi to mohlo podařit. Chudák. A kolo to taky trochu odneslo, ale nic co by nešlo rozlešti jak se tady říká. Jenom doufám, že ten ježek bude v cajku...

Neboj, v našom mestečku pred cca 20. rokmi prešla Vetrieska cez vyše 100 ročnú korytnačku a tá to rozchodila. :)

Odkaz ke komentáři

Že se mi někdo naboural do Gmailu. Nad ránem se někdo přihlásil z Chile a následně z Maroka změnil heslo. Pak odešly maily na všechny, se kterejma jsem kdy komunikoval. :/

Doufám, že to byly jenom nějaký amatéři a že na mě něco v budoucnosti nevybafne.

Nevíte, jak se u takovejch věcí postupuje? Samozřejmě kromě změny hesel.

Nesmis mit heslo emef123 :-) podle me se tam nabourali pres bezpecnostni otazky asi ...

Odkaz ke komentáři

Neboj, v našom mestečku pred cca 20. rokmi prešla Vetrieska cez vyše 100 ročnú korytnačku a tá to rozchodila. :)

hezky :) ale hádám, že teď už nechodí. Nebo ještě jo? Ale když to vezmu kolem a kolem a za předpokladu, že je v pohodě, tak kdo může říct, že si udělal defekt o ježka :D

Odkaz ke komentáři

hezky :) ale hádám, že teď už nechodí. Nebo ještě jo? Ale když to vezmu kolem a kolem a za předpokladu, že je v pohodě, tak kdo může říct, že si udělal defekt o ježka :D

Po prejdení koncom jesene zmizla, celú zimu jej nebolo a na jar, keď potrebovali preosiať piesok, tak ju našli zahrabanú a živú. Rok nato zomrela majiteľka a o korytnačke už nikto nepočul. :)

Odkaz ke komentáři

+1

...a o korytnačke už nikto nepočul...to je jak z nějaké pohádky :D

Presne. Ako z rozprávky, ale korytnačka a jej majiteľka hrobárka Lojzka patrili k živým maskotom nášho mesta. Niečo ako schone Náci v Bratislave.

A okrem toho už bola o nej napísaná aj kniha. :)

Upraveno uživatelem railmaster
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...