NERO.8 Odesláno 20. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2013 že jsem jel v noci na kole a srazil ježka, nechápu jak se mi to mohlo podařit. Chudák. A kolo to taky trochu odneslo, ale nic co by nešlo rozlešti jak se tady říká. Jenom doufám, že ten ježek bude v cajku... Ty jsi jeden z mála komu se podařilo srazit ježka , všichni ostatní ho většinou přejeli. Myslím si ale, že to rozchodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 20. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2013 Ty jsi jeden z mála komu se podařilo srazit ježka , všichni ostatní ho většinou přejeli. Myslím si ale, že to rozchodí. No jo, jenže když já jsem ho podle mě taky přejel, jenom nebyl rovnou na placku Ale na druhou stranu jsem mu možná pomohl, když jsem ho následně odkutálel daleko od cesty...ráno jsem se tam ještě díval a už tam nebyl, takže snad odešel po svych někam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 20. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2013 No jestli jsi ho prejel, tak to neprezil. Ale liska si pochutnat mohla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2013 Že se mi někdo naboural do Gmailu. Nad ránem se někdo přihlásil z Chile a následně z Maroka změnil heslo. Pak odešly maily na všechny, se kterejma jsem kdy komunikoval. :/Doufám, že to byly jenom nějaký amatéři a že na mě něco v budoucnosti nevybafne. Nevíte, jak se u takovejch věcí postupuje? Samozřejmě kromě změny hesel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2013 Ty voe, to slyším poprvé! snad to bude v pohodě teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2013 No taky koukam.... taky o tom slyším poprvé. Tušíš, jak se to asi mohlo stát? Prolomení nebo zjištění hesla, nebo přijde aférka s bezpečností u googlu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2013 Snažil jsem se rozhýbat své podřízené k aktivitě a výsledkem mých podle mě standardních nároků na jejich pracovní efektivitu a morálku byla jejich stížnost na mě... Tohle nevěstí nic dobrého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2013 že jsem jel v noci na kole a srazil ježka, nechápu jak se mi to mohlo podařit. Chudák. A kolo to taky trochu odneslo, ale nic co by nešlo rozlešti jak se tady říká. Jenom doufám, že ten ježek bude v cajku...Neboj, v našom mestečku pred cca 20. rokmi prešla Vetrieska cez vyše 100 ročnú korytnačku a tá to rozchodila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2013 Že se mi někdo naboural do Gmailu. Nad ránem se někdo přihlásil z Chile a následně z Maroka změnil heslo. Pak odešly maily na všechny, se kterejma jsem kdy komunikoval. :/Doufám, že to byly jenom nějaký amatéři a že na mě něco v budoucnosti nevybafne. Nevíte, jak se u takovejch věcí postupuje? Samozřejmě kromě změny hesel.Nesmis mit heslo emef123 :-) podle me se tam nabourali pres bezpecnostni otazky asi ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2013 Neboj, v našom mestečku pred cca 20. rokmi prešla Vetrieska cez vyše 100 ročnú korytnačku a tá to rozchodila. hezky ale hádám, že teď už nechodí. Nebo ještě jo? Ale když to vezmu kolem a kolem a za předpokladu, že je v pohodě, tak kdo může říct, že si udělal defekt o ježka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2013 Stoleta zelva musi byt dost velka, male se tolik nedozivaji, a musi mit poradny krunyr. Jezek je uplne jine zvire. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2013 hezky ale hádám, že teď už nechodí. Nebo ještě jo? Ale když to vezmu kolem a kolem a za předpokladu, že je v pohodě, tak kdo může říct, že si udělal defekt o ježka Po prejdení koncom jesene zmizla, celú zimu jej nebolo a na jar, keď potrebovali preosiať piesok, tak ju našli zahrabanú a živú. Rok nato zomrela majiteľka a o korytnačke už nikto nepočul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2013 Stoleta zelva musi byt dost velka, male se tolik nedozivaji, a musi mit poradny krunyr. Jezek je uplne jine zvire. Hej, bol to riadny suchozemský kusisko, ako v ZOO. Prežila viacerých majiteľov, nevedeli presne koľko mala rokov, ale vraj ju sem doniesli v druhej polovici 19.stor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2013 Stoleta zelva musi byt dost velka, male se tolik nedozivaji, a musi mit poradny krunyr. Jezek je uplne jine zvire. +1 ...a o korytnačke už nikto nepočul...to je jak z nějaké pohádky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2013 měl jsem heslo emef12345 Ne, prostě netušim, jak se to stalo. Ale už se mi ozvalo pár lidí, co maj s tim stejnou zkušenost. Prostě to asi někdo zkouší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2013 (upraveno) +1 ...a o korytnačke už nikto nepočul...to je jak z nějaké pohádky Presne. Ako z rozprávky, ale korytnačka a jej majiteľka hrobárka Lojzka patrili k živým maskotom nášho mesta. Niečo ako schone Náci v Bratislave.A okrem toho už bola o nej napísaná aj kniha. Upraveno 21. července 2013 uživatelem railmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2013 (upraveno) A okrem toho už bola o nej napísaná aj kniha. takhle se evidentně nejmenuje Upraveno 21. července 2013 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2013 (upraveno) takhle se evidentně nejmenuje Nie, nie, myslím že - Hrobárka Lojzka. Upraveno 21. července 2013 uživatelem railmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2013 ..dost mě sundala viroza.. ..vím, jsou i horší věci..ale v létě aby mě bylo takhle blbě..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2013 přetrvávající vedro a čekající práce na zahradě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky