Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada

Ricous: Sam jsem si ted prozil tydeni pobyt v nemocnici, moc dobre znam vsecko co popisujes, tedy alespon co se tyce chrapajicich spolupacientu, casnych budicku a podobne. Taky me dost prelvapilo, jaky ruch a hluk je v nemocnici na chodbach v noci... Verim, ze diky kompjuteru si zvladnes psychicke zdravi uchovat. A asi bych byt tebou s nekym kdo tomu rozumi prokonzultoval moznost zaloby na vinika nehody.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stve me ze uz skoro mesic mam nejakou virozu a nemuzu sportovat, ale kdyz ctu co proziva Ricous, tak mi moje problemy prijdou jako neprijemne malickosti.

@Ricous: Ikdyz se nezname tak ti preju brzke uzdraveni a vice stesti na nove spolupacienty :)

Odkaz ke komentáři

připomíná mi to kamarádovy špitální historky. Taky si užil svoje, na jeho věk toho měl víc než dost. Uspávali ho před operací a prý "chlape co nespíš?" "se mi nechce!". Nějaká kolize medikamentů takže uspávání nezabíralo. Po operaci ho zas nemohli vzbudit. Potíže se spolupacientem měl taky. Děda po amputaci nohy. Dostával nějaké morfium či co a na noc mu dávali větší dávku aby spal. Jenže děda zas měl halucinace, uprostřed noci začal vyvádět že ho ohrožuje drak. A tak ten můj kamarád musel vstát, půjčit si dědovu berli a draka zabít. A takovýchhle historek měl plno. Tenkrát jsem ho hecoval ať to sepíše ale nějak k tomu nedošlo. Takže přeju ať se noha uzdravuje a když ti to zlepší náladu tak piš, my si to rádi přečtem.

Odkaz ke komentáři

JEDNOZNAČNĚ ČESKÁ POŠTA-čekám doma na balíček s hodinkama a track&trace hlásí - Po neúspěšném pokusu o doručení zásilka dne 03.02.2011 uložena na poště

tak to bych opravdu vraždilPosted Image.to jsem fakt uplne nepricetnej.Posted Imagejedu na tu postu a nedopadne to dobre,nervy mam jenom jedny

Odkaz ke komentáři

sčítání lidu 2011...objeví se otázky jako jestli vlastníme PC s internetem, nemohu se dočkat jaké budou další...spíš to vypadá na špionáž a sčítání majetku. Hrozba pokuty 10.000 za lživé a nepravdivé údaje, to jako budou chodit špiclové a kontrolovat v bytě správnost údajů? :gunsmilie:

Odkaz ke komentáři

JEDNOZNAČNĚ ČESKÁ POŠTA-čekám doma na balíček s hodinkama a track&trace hlásí - Po neúspěšném pokusu o doručení zásilka dne 03.02.2011 uložena na poště

tak to bych opravdu vraždilPosted Image.to jsem fakt uplne nepricetnej.Posted Imagejedu na tu postu a nedopadne to dobre,nervy mam jenom jedny

To už se mi stalo tolikrát, že ani nemám sílu se vztekat :gun_bandana:

Ale jet na poštu má nejspíš smysl až později odpoledne, jinak tam pojedeš zbytečně :withstupid:

Odkaz ke komentáři

To už se mi stalo tolikrát, že ani nemám sílu se vztekat :gun_bandana:

Ale jet na poštu má nejspíš smysl až později odpoledne, jinak tam pojedeš zbytečně :withstupid:

to neni len ceska posta. teraz riesim trable s TNT a pred casom to bola zase Irska posta.

mala pikoska: 2 roky po sebe Irska posta dorucila nase vianocne pohladnice az v mesiaci APRIL... aj tento rok niektore este chybaju...

Odkaz ke komentáři

ze pohladnice, ty si jaky oldskuler

to neni len ceska posta. teraz riesim trable s TNT a pred casom to bola zase Irska posta.

mala pikoska: 2 roky po sebe Irska posta dorucila nase vianocne pohladnice az v mesiaci APRIL... aj tento rok niektore este chybaju...

Odkaz ke komentáři

Hele, fakt to není jen Česká Pošta. Objednával jsem si něco přes netový obchod. Po zkušenostech s ČP jsem radši zvolil PPL.

Jednou jedinkrát volali v 7 ráno (to ještě spím) a když jsem jim volal asi v 9 zpět tak říkali že už to tento den doručit nestihnou. Fajn. Domluvili jsme se na příští den. Manželka byla celý den doma. Ani nezavolali, tvrdili jí že jí doma nezastihli a že několikrát volali na její mobil a nebrala to. (Zmeškané hovory samozřejmě neměla žádné). Takže balík poslali zpět. Když mi tohle vyprávěla v pátek večer tak jsem se fakt n....l a tomu debilovi zavolal zpátky. Vykrucoval se jak mohl a vinu samozřejmě nepřiznal i když bylo evidentní že lže. Tak jsem ho poslal do p....e (což se mi moc často nestává, protože jsem slušně vychovaný a navíc flegmatik) a prásknul telefonem. V pondělí mi volala milá slečna jestli bych si ten balík (co poslali zpět) přál doručit na jinou adresu. Nakonec jsme se teda dohodli že ho doručí ke mě do práce. Fajn. Do práce přijeli mimo domluvenou dobu. Přebrala ho kolegyně. PPL už nikdy.

Ponaučení: s hovadama se musí jednak jako s hovadama protože slušných chováním člověk ničeho nedocílí.

Odkaz ke komentáři

sčítání lidu 2011...objeví se otázky jako jestli vlastníme PC s internetem, nemohu se dočkat jaké budou další...spíš to vypadá na špionáž a sčítání majetku. Hrozba pokuty 10.000 za lživé a nepravdivé údaje, to jako budou chodit špiclové a kontrolovat v bytě správnost údajů? :gunsmilie:

Vůbec bych se tím nevzrušoval, vyplň jim tam co tě napadne... Při minulém sčítání jsme celá rodina odmítli vyplnit a čekali co jako bude, pokuta a tak. Nakonec jsem zjistil, že to za nás sčítací komisařka nějak zvládla vyplnit sama:-)

Proč by si měla přidělávat problémy, že?

Odkaz ke komentáři

Vůbec bych se tím nevzrušoval, vyplň jim tam co tě napadne... Při minulém sčítání jsme celá rodina odmítli vyplnit a čekali co jako bude, pokuta a tak. Nakonec jsem zjistil, že to za nás sčítací komisařka nějak zvládla vyplnit sama:-)

Proč by si měla přidělávat problémy, že?

jo nebudu to hrotit, je možnost i vyplnění po netu...takže tam něco nafrkám :)
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...