Sphinxx Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 panedge: jasně, spíš jsem to nadnesl po tom, co napsal Sibiř . Jinak přesně, jak píšeš - páničkové jsou schopný dát milovanejm pejskům všechno... To asi hovoří za vše. No nic, za sebe mám prostě posledního pejska a pak se bez něj obejdu. Další věc je ničení všeho možnýho, jak psal Zbynda . Taky jsem tu naší "potvoru" nechal předevčírem bez dozoru a dceřiny botky dostaly co proto a přesně jsem si myslel, jak už to bude v pohodě a že je hodná ... mno spletl jsem se . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 nas veterinar je v pohode, zatim chodime s prkotinama za par supu, ale je fakt, ze nekde na to novy eMeLko 350 benzin vydelat musel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Já mám 4 psy - a není to o penězích. Pravda - mám na to prostory, venčím ráno otevřením dveří na zahradu. Podle mě není bez psa život plnohodnotný. Jistě - hodně sebere - ale více dává. Jen si povídám, že by bylo fajn, kdyby lidi tak ochotně sahali po peněžence u lékaře stejně jako na veterině. Jinak - to je stará pravda - Bůh vymyslel veterinu, aby psi byli zdraví a páníčkové bez peněz :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Mam super veterinare, neco sem tam zaplatim, ale nevidim to nijak cerne. Nemit zvire, kvuli tomu, ze mam pocit, ze veterinari jsou nenazrani, je smesny :-)V republice jsou tisice veterinaru, staci najit toho spravneho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 naco potrebujes zvire, ty sam ses zvire.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Jojo, souhlasím, zejména s Frantou, je pravda, že jich je hodně a jsou mezi nima diametrální rozdíly a to jak kvalitativně, tak cenově. A propos, máte někdo kontakt na někoho schopného v Praze nebo kolem Prahy? Koukám, že "pejskařů" je ta tady dost . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 http://www.veterinabohnice.cz/rozpis_sluzeb_Praha.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Předěláváme kuchyň, mělo to být za 2, maximálně 3 dny hotový. Už je to 14 dní, konec v nedohlednu a zatímco při domlouvání nebylo nic problém, teď je najednou problém všecko.Naxratej vstávám, naxraně čekám než se konečně někdo doštrachá, vyslechnu si jak tam původně měli být celej den ale musí někam "na moment" odjet, v důsledku čehož jsem naxranej celej den, páč dobře vím, že moment znamená několik hodin. V průběhu dne se mírně doxírám informacema z domu, že ne, ještě se pořád nevrátili, ještě ne, ještě ne... Večer přijdu, zkontroluju škody, namažu si na pračce chleba a naxranej jdu spát. Ještě že to byl nápad manželky a ne můj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Dal jsi jim prachy dopředu? Nejúčinnější motivace co může být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 V 13. 2. 2014 v 12:12, Frantik napsal: http://www.veterinabohnice.cz/rozpis_sluzeb_Praha.html To mám na mé straně, za zkoušku nic nedám. Hele Franto, je jedno ke kterýmu zajdu? Jsou tam dva - Šíma x Vlášek. Díkes! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 jeslti von panedge nemyslel tu bouchačku na toho drahýho veterináře ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Mě právě naštvalo, že jsem si myslel, že bydlíme v klidné čtvrti a ono houby. Moje přítelkyně byla teď večer venčit psa a přišla udýchaná, vystrašená a s brekem. Přišel k ní vylitej bezďák a začal ji ošahávat a pevně držel za ruku, náš mops toho bohužel moc nezachránil, takže se ji povedlo utéct. Řeknu vám, nic moc pocit, když vám takhle dojde holka domů... Naštěstí mi ho zvládla docela dobře popsat a ještě jsem ho zastihl o blok dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 A jak jsi to s nim vyresil? Tohodle se docela bojim, zena si vsechno hodne bere.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 To nechci rozebírat, ale neublížil jsem mu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 V 13. 2. 2014 v 20:30, m.n. napsal: To nechci rozebírat, ale neublížil jsem mu.To ses tedy klidas,ja bych mu teda ublizil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 V 13. 2. 2014 v 20:42, kuncák7 napsal: To ses tedy klidas,ja bych mu teda ublizil.No tak třeba upadl sám, že ano . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Doufam, zes mu promluvil do duse, hnulo se v nem svedomi, nafackoval si, vyrazil si posledni 3. cerne zuby, nasledne si omlatil hlavu o nejblizsi strom a jako bonbonek se kopal do pr.dele az do nejblizsi vesnice. To by totiz udelal, kdybych ho potkal ja! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 V 13. 2. 2014 v 15:10, Klotzman napsal: Předěláváme kuchyň, mělo to být za 2, maximálně 3 dny hotový. Už je to 14 dní, konec v nedohlednu a zatímco při domlouvání nebylo nic problém, teď je najednou problém všecko.Naxratej vstávám, naxraně čekám než se konečně někdo doštrachá, vyslechnu si jak tam původně měli být celej den ale musí někam "na moment" odjet, v důsledku čehož jsem naxranej celej den, páč dobře vím, že moment znamená několik hodin. V průběhu dne se mírně doxírám informacema z domu, že ne, ještě se pořád nevrátili, ještě ne, ještě ne... Večer přijdu, zkontroluju škody, namažu si na pračce chleba a naxranej jdu spát. Ještě že to byl nápad manželky a ne můj... Tohle mam uz za sebou,rekonstrukce mela trvat 14dni,byly z toho 2mesice,rozpocet samozrejme prekrocen,pac se vysralo x jinejch veci okolo,stalo me to tak 5 let zivota,vsude bordel a vysledek v mlze,fakt jsem prskal pokazdy,kdyz jsem tam sel na cumendu.Uz jsme dva mesice doma,ale ty nervy...drzim palce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 V 13. 2. 2014 v 20:49, tommas4 napsal: No tak třeba upadl sám, že ano . . .Ano, diplomaticky řečeno, ale v první chvíli, po přečtení příspěvku, kdy ve mě pracoval vztek, by mě to nenapadlo. I tak by se ta "nehoda" dala formulovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 V 13. 2. 2014 v 17:59, Sphinxx napsal: http://www.veterinabohnice.cz/rozpis_sluzeb_Praha.html To mám na mé straně, za zkoušku nic nedám. Hele Franto, je jedno ke kterýmu zajdu? Jsou tam dva - Šíma x Vlášek. Díkes!Šíma! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky