Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Od nevidím do nevidím v práci, nevím kam dříve skočit a pak mě seřve šéf, že s ním nejdu na oběd, že si to mám všechno prý lépe zorganizovat :-(

Sem myslel, že šéf jseš Ty nebo někdo z Tvý rodiny ?

Odesláno

Od nevidím do nevidím v práci, nevím kam dříve skočit a pak mě seřve šéf, že s ním nejdu na oběd, že si to mám všechno prý lépe zorganizovat :-(

Říkám si to pořád: Není nad to být sám sobě šéfem :)

Odesláno

Právě jsem si při údržbě lodě polil obě ruce směsí barvy a acetonu a nejde to dolů, resp.jde i s kůží. V den mé historicky první chronohospody... fakt bezva.

Aspoň tě všichni bezpečně poznaj  ;)

Odesláno

Tak ruku mám podle doktorky chladit, zpevnit omotávkou, nechat ji odpočívat a cpát se Ibalginem. Vejš to prý poženem, až když to nepovolí. Nic tam prý není, jenom je to prostě namožené tím, jak jsou prsty na myši pořád v křeči... Jsem zvědav, kdy se mi do křeče dostane zadnice, když na ní pořád sedím.

Odesláno (upraveno)

50.000.000,- Kč pro Ukrajinu. To jsou šmejdi prodejní, Dienstbierovští, to snad ani není pravda ! A prý to bude rozdělovat a posuzovat Člověk v tísni... 

No a ještě vzteklej Barosso, že neuzná referendum (rozuměj : lidové hlasování, vox populi) na Krymu, páč je prej nelegální (protože je to názor lidí, a ne jejich) ! Škoda sliny, která padne mimo tohoto individua, jakož i nadávky, ale podle toho, jak je vystrašenej tak asi ví, jak referendum dopadne, a jak dostanou na p...l... To bude ještě zajímavé.

No a do třetice ta schůzka k Nato u nás a ty projevy (to není na blití, to je na Jedličkárnu,  zavřít to tam všechno jedním vrzem, když jsou tak pěkně pohromadě ): a to ještě armáda, kterou máme na h...o, chce přidat peníze (ročně utratí 46.000.000.000,- Kč !!! ). Já bych je poslal k lopatě, a ne si hrát na vojáčky za naše prachy....

Upraveno uživatelem M10
Odesláno

Hehehe.

50.000.000,- Kč pro Ukrajinu. To jsou šmejdi prodejní, Dienstbierovští, to snad ani není pravda ! A prý to bude rozdělovat a posuzovat Člověk v tísni... 

No a ještě vzteklej Barosso, že neuzná referendum (rozuměj : lidové hlasování, vox populi) na Krymu, páč je prej nelegální (protože je to názor lidí, a ne jejich) ! Škoda sliny, která padne mimo tohoto individua, jakož i nadávky, ale podle toho, jak je vystrašenej tak asi ví, jak referendum dopadne, a jak dostanou na p...l... To bude ještě zajímavé.

No a do třetice ta schůzka k Nato u nás a ty projevy (to není na blití, to je na Jedličkárnu,  zavřít to tam všechno jedním vrzem, když jsou tak pěkně pohromadě ): a to ještě armáda, kterou máme na h...o, chce přidat peníze (ročně utratí 46.000.000.000,- Kč !!! ). Já bych je poslal k lopatě, a ne si hrát na vojáčky za naše prachy....

Odesláno

To byl sofistikovany satyrohumor. Nalad si lepsi srandaradar!

No, je to spise smutne, s takovym vztekem v sobe jit zivotem. Navic z velke casti zpusobenym nedostatkem informaci a tim padem nepochopenim sirsich souvislosti. 

Odesláno

...ale co já se tu vůbec rozčiluju : je Česká Republika můj podnik? Není!!! Tak proč se rozčiluju....?

Ale do těch direktorů tam musí blesk uhodit!!!! 

Odesláno (upraveno)

<br />To byl sofistikovany satyrohumor. Nalad si lepsi srandaradar!<br />No, je to spise smutne, s takovym vztekem v sobe jit zivotem. Navic z velke casti zpusobenym nedostatkem informaci a tim padem nepochopenim sirsich souvislosti.

<br />No, to si prave nejsem jisty. Pokud ano, ok.<br /> Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

tak tohle jsem zažil s naším kocourem, kterého jsme dali do "školky" k rodičům  z důvodu naší dovolené . On naopak zabral jejich ložnici a oni bivakovali v obýváku 10 dnů...dva velcí, dospělí lidé, kteří se leta starali o dalmatina...ten ostatně s nimi sdílel gauč v obýváku, protože naše malá kočička tam nepustila ani jeho :)  . a to na něj šel tchán i se svářeckými rukavicemi a v  plexisklové masce obraběče kovů...marně.

No ale, tohle se už zvrhává v diskusi spíš do sekce Humor, než Co mě dnes naštvalo :)

Odesláno

To je mi líto. Nejraději od ní mám Fauna a nedoceněnou Kalamitu.

Faun jde ve 20:00 na CT 1...taky budu koukat !

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...