SCIFI Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 na hellspy.com zmizela sekce nejstahovanější :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Mně štve, že na Slovensku nemají hodinářské fórum.Aj mna, aspon by tu ti jebli hodinari nechodili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 To Vintage lov, se ti divim že si nedáš toho kreté*a do ignorace kde ho má většina fóra a mas klid. Mě se zjevuje jen na mobilu Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 To Vintage lov, se ti divim že si nedáš toho kreté*a do ignorace kde ho má většina fóra a mas klid. Mě se zjevuje jen na mobilu TapatalkV pohodě, říkal jsem si, že už se dneska nenechám rozhodit. Navíc bych tak přišel o pokrokové názory na církev, atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 A co ta viac nastvalo? Ze je Slovenka, alebo, ze ta zdrbala? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 A co ta viac nastvalo? Ze je Slovenka, alebo, ze ta zdrbala?Že se po mně bezdůvodně začla vozit. Přitom to šlo říct úplně v klidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 To Vintage lov, se ti divim že si nedáš toho kreté*a do ignorace kde ho má většina fóra a mas klid. Mě se zjevuje jen na mobilu Tapatalk+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 To Vintage lov, se ti divim že si nedáš toho kreté*a do ignorace kde ho má většina fóra a mas klid. Mě se zjevuje jen na mobilu Tapatalk +1Potěšení je i na mé straně, :-). Btw, Qvido, Ty ajnštajne, jak jsi přišel na tu většinu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 (upraveno) Potěšení je i na mé straně, :-). Btw, Qvido, Ty ajnštajne, jak jsi přišel na tu většinu? přišel na to asi tak že na tebe už reaguje jen vintage a já :-) já se přidávám k většině. paa Upraveno 18. března 2014 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 přišel na to asi tak že na tebe už reaguje jen vintage a já :-) já se přidávám k většině. paaSbohem a šáteček, jediné oko nezůstalo suché. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triskell Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 A hele, já si zapomněl dát decibela do ignoru ... napraveno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 A hele, já si zapomněl dát decibela do ignoru ... napravenoCo blbnete, mi ty jeho komentáře příjdou jako celkem dobrý humor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Proč uvádíš, že je Slovenka? Já tady mám zase jednoho blbýho Američana a taky Bulhara. To se nesmí napsat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Já tady mám zase jednoho blbýho Američana a taky Bulhara. To se nesmí napsat? Přečti si VL příspěvek ještě jednou, tam bylo uvedení národnosti zbytečné a zavánělo drobnou xenofobií, toť vše. Kromě toho by mě zajímalo vyjádření druhé strany, když si chlap ublíženě stěžuje (ať už v hospodě nebo na netu), je to podezřelé:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Anebo když se na tom netu chová jako idiot a za každou cenu do všeho rejpe, taky dost podezřelý, souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Anebo když se na tom netu chová jako idiot a za každou cenu do všeho rejpe, taky dost podezřelý, souhlas Hele, humor není Tvá silná stránka, věnuj se radši něčemu jinému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Jakej humor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Přečti si VL příspěvek ještě jednou, tam bylo uvedení národnosti zbytečné a zavánělo drobnou xenofobií, toť vše. Kromě toho by mě zajímalo vyjádření druhé strany, když si chlap ublíženě stěžuje (ať už v hospodě nebo na netu), je to podezřelé:-). Hm, někdo holt tu xenofobii potřebuje najít za každou cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 (upraveno) Hm, někdo holt tu xenofobii potřebuje najít za každou cenu Jojo, tím to bude. Rozhodně ne tím, že někdo použije zbytečné xenofobní poznámky. Myslíš, že bych reagoval, kdyby v tom příspěvku nebylo o nic Slovence a posílání někoho na Luník? Kromě toho jsem se jen zeptal, proč je to tam uvedeno a VL mi odpověděl a sám uznal, že šlo o vyjádření v afektu. Z čehož vyvozuji, že sám rozlišuje, o co mi šlo. Co tam máš dál?edit: na fóru je i spousta Slováků, mně prostě tyhle debilní poznámky přijdou vůči nim, řekněme, netaktní. Upraveno 18. března 2014 uživatelem decebal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Přečti si VL příspěvek ještě jednou, tam bylo uvedení národnosti zbytečné a zavánělo drobnou xenofobií, toť vše. Kromě toho by mě zajímalo vyjádření druhé strany, když si chlap ublíženě stěžuje (ať už v hospodě nebo na netu), je to podezřelé:-). Otevřel jsem patřičné vlákno a postěžoval si, toť vše, nic víc v tom nehledej. Neměl jsem po ruce nikoho, komu bych to mohl říct, tak jsem si ulevil tady, od toho to vlákno je... Ad vyjádření druhé strany: To právě proběhlo a vše se urovnalo, takže tak... Hele, humor není Tvá silná stránka, věnuj se radši něčemu jinému. Tvoje silná stránka bude dělání si kamarádů, že jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky