Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Já tady mám zase jednoho blbýho Američana a taky Bulhara. To se nesmí napsat?

Přečti si VL příspěvek ještě jednou, tam bylo uvedení národnosti zbytečné a zavánělo drobnou xenofobií, toť vše. Kromě toho by mě zajímalo vyjádření druhé strany, když si chlap ublíženě stěžuje (ať už v hospodě nebo na netu), je to podezřelé:-). 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přečti si VL příspěvek ještě jednou, tam bylo uvedení národnosti zbytečné a zavánělo drobnou xenofobií, toť vše. Kromě toho by mě zajímalo vyjádření druhé strany, když si chlap ublíženě stěžuje (ať už v hospodě nebo na netu), je to podezřelé:-). 

Hm, někdo holt tu xenofobii potřebuje najít za každou cenu  :eek:

Odkaz ke komentáři

Hm, někdo holt tu xenofobii potřebuje najít za každou cenu  :eek:

Jojo, tím to bude. Rozhodně ne tím, že někdo použije zbytečné xenofobní poznámky. Myslíš, že bych reagoval, kdyby v tom příspěvku nebylo o nic Slovence a posílání někoho na Luník? Kromě toho jsem se jen zeptal, proč je to tam uvedeno a VL mi odpověděl a sám uznal, že šlo o vyjádření v afektu. Z čehož vyvozuji, že sám rozlišuje, o co mi šlo. Co tam máš dál?

edit: na fóru je i spousta Slováků, mně prostě tyhle debilní poznámky přijdou vůči nim, řekněme, netaktní. 

Upraveno uživatelem decebal
Odkaz ke komentáři

Otevřel jsem patřičné vlákno a postěžoval si, toť vše, nic víc v tom nehledej. ;)

Neměl jsem po ruce nikoho, komu bych to mohl říct, tak jsem si ulevil tady, od toho to vlákno je... ;)

Ad vyjádření druhé strany: To právě proběhlo a vše se urovnalo, takže tak... :)

Hele, humor není Tvá silná stránka, věnuj se radši něčemu jinému. 

Tvoje silná stránka bude dělání si kamarádů, že jo? :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...