shag Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 (upraveno) Niekedy je to tu naozaj radost citat. Asi by sa fakt mala obmedzit registracia zo Slovenska. Upraveno 18. března 2014 uživatelem shag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Ale tohle není moc povzbudivé Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný Hele,to už je zajímavější: http://forum.chronomag.cz/index.php?/user/22327-misoo/ http://www.hodinkomania.sk/viewtopic.php?f=23&t=1775 Ale i tak je tam počítám registrováno víc jak polovina zdejších členů.Ale neřešej tam tak " důležitá " témata, jako zde.Myslím, že velkým problémem hodinkomanie je ten, že se mermomocí snaží odlišit od chronomagu, aby nebyla označena za jeho slovenskou kopii. Jenže ono to funguje. Oproti tomu nesrozumitelný a dohromady splácaný styl rubrik na hodinkomanii nefunguje tak, že až odrazuje. Celé je to takové nedodělané. Když hodinkomania začínala, tak jsem jim tam o tom napsal, ale bohužel bez odezvy. Toto hovoří za vše:Naraz bolo prítomných najviac 66 užívateľov dňa Štv 31. Máj 2012 8:54:12Kibi tam asi musí trpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Já mám takový podezření, že Kibi s tím nemá nic společného... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 (upraveno) Kyblik prece nosi hodinky , ne? Upraveno 18. března 2014 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Pokud to myslíš vážně, tak tady máš jedno videjko...http://www.youtube.com/watch?v=ri5NO TY VOLE!!! ultra děs! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 (upraveno) Že se tomu divíte, taky máme svoje NEJ, no ni ... http://www.youtube.com/watch?v=JwMzaQljiok Jenom se divím, že eR.Y.T.eM.Ooo. nejel rovnou na Lunýk pi*o :D ... Upraveno 19. března 2014 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Že se tomu divíte, taky máme svoje NEJ, no ni ... http://www.youtube.com/watch?v=JwMzaQljiok Jenom se divím, že eR.Y.T.eM.Ooo. nejel rovnou na Lunýk pi*o :D ...Boh*, to bolo ZLE :-)...fuj. No ale ja sa necudujem, isiel predsa podporit ceskych bratov, nie? ;D F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 F.B.: Tomu ver, starý :D ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Sem byl ve fitku a policajti tam meli nakou akci.Samozrejme kdyz jsem sel do sprchy,tak se jich tam asi 15 nahrnulo.Boze muj to sou kokoti,luza vypatlana... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Sem byl ve fitku a policajti tam meli nakou akci.Samozrejme kdyz jsem sel do sprchy,tak se jich tam asi 15 nahrnulo.Boze muj to sou kokoti,luza vypatlana...chtíč nezastavíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 a nebyli to nahodou mestaci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Sem byl ve fitku a policajti tam meli nakou akci.Samozrejme kdyz jsem sel do sprchy,tak se jich tam asi 15 nahrnulo.Boze muj to sou kokoti,luza vypatlana...No zase lepší než kdyby k tobě všichni naskákali do vířivky ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 (upraveno) gougy-děkuju pěkně sibiř-nene byli to státníQvido-do vířivky ke mně skáčou zase pražský párečky,který si to tam málem rozdaj Upraveno 19. března 2014 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 gougy-děkuju pěkně sibiř-nene byli to státní Qvido-do vířivky ke mně skáčou zase pražský párečky,který si to tam málem rozdaj Právě Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 bacha. nekde jsem slysel, ze ve chrnmg je to nezanedbatelna cast clenske zakladny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 klient: Stránka má vypadat tak a tak.já: tady prosímklient: to není onojá: co přesně není onoklient: ta stránkajá: ale co konkrétně? pošletě prinscreen nebo mi to klidně nakresleteklient: (posílá prtscn mojí nové stránky bez jediné tečky) takhle ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Sem byl ve fitku a policajti tam meli nakou akci.Samozrejme kdyz jsem sel do sprchy,tak se jich tam asi 15 nahrnulo.Boze muj to sou kokoti,luza vypatlana...Seš celej? Aby to nebylo jak tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 je tady někdo, kdo rozumí těm pojišťováckejm zmrdům...příjde mi vyúčtování na další kvartál se splatností k 23. 04 a následně za tři dny dopis o zániku pojištění k 10. 03 s pohledávkou ...juj tisíc a pár drobnejch...vůbec to nemá nic společnýho a to ani trochu s částkou co platím. Podle razítka pošty odeslaný 18. 03. Z toho by se jeden posral, skoro deset dnů jezdím nepojištěnej a vím lautr hovno a ti kokoti z pojistitelskýho kanclu se jen řechtaj, kdy to tomu kokotovi vůbec dojde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Patří to vůbec ke stejný pojistce, stejnýmu autu a je tam všude 2014? To na mě dělá dojem, že ti shodou okolností dorazilo něco, co jsi prošvihl úplně u jiný káry třeba před dvěma lety... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2014 (upraveno) Sem byl ve fitku a policajti tam meli nakou akci.Samozrejme kdyz jsem sel do sprchy,tak se jich tam asi 15 nahrnulo.Boze muj to sou kokoti,luza vypatlana......a to jsi je nezažil mírně zlitý na střelnici. Tři takový hovadský pomahači a chrániči na dvou stavech, střílí do cizích terčů, chlastaj tam pivo přímo z flašky a podávají si mezi sebou naládovaný bouchačky jako by tam kolem byli všichni nesmrtelný. Vydržel jsem asi šest-sedm minut a zabalil jsem to- s takovejma jde fakt o život.... Upraveno 20. března 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky