kvejkr Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Nova sport skončil na upc, to asi neni apríl nahradili to stávajícím slovak sport, což je hrozná zoufalost...nějaký tip na jinou kabelovku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Keď ono je to tak, že ak máš niekoho rád ešte neznamená, že nie je otravný jak jed na líšky. Mudruje, poučuje o netikete a sám ju má u p....e. Ale život je už taký, aj ja mám rád otravného F.B. Mňa dnes hnevá, že moja obľúbená pláž, kde už dlhé roky bývam skoro sám, podľahla náporu ruských turistov a vedľa stavajú dva rezorty. Diky, aspon niekto Toto by som mal postnut do 'Co ma dnes potesilo'... Tez me to mrzi. Vubec neslo o br, slo o zbytecny automaticky podpis. Vse by probehlo v pohode a pro ostatni na foru de facto neviditelne, kolega byl novy uzivatel aplikace, ja ho vtipem upozornil, on vtipem zareagoval, odstranil zbytecnost, slunce svitilo, vladla pohoda. Jenze nekdo proste neodolal, musel prit a zacit kadrovat. Achjo. No neva, je to pryc, treba to priste probehne klidneji a nebude mit nikdo potrebu to hrotit. A taky te mam rad. Hasno, co su to za nezmysly pre boha. Mas Ty nejaku sebareflexiu vobec?! Vsak ak tu niekto kadruje a kaze, tak si to poslednu dobu LEN A IBA TY. Ci sa jedna o vtipy ktore podla Teba nie su vtipne, alebo o nase podpisy - zrovnavas to tu vsetko podla seba, ak sa niekto ozve, tak sa bud urazis ( ''ja chudacik maly, vsetci su kkti iba ja som lietadlo'') alebo mu das traktat plny nezmyslov, svojich jedinych spravnycn nazorov, tikiet-etikiet-netikiet a co ja viem este coho. Fakt sa zamysli, a prestan nas tu vyucovat, poucovat, zrovnavat, vychovavat - nikto tu o to nestoji. To si skusaj doma, ak Ti na taku hru niekto pristupi! Sorry hosi - musel som. Tito ''najmudrejsi'' ludia na svete ma neskutocne SERU! A inak ma este nahneval clovek, co nam slubil byt na prenajom, a ked sa pomaly chystame stahovat tak nam do telefonu povie iba ''sorry, it´s gone''. Boa, ma skoro j*blo. No ozval sa nam ktosi s dalsou ponukou, tak snad neskoncime na ulici. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 (upraveno) Ocividne mas problem porozumet psanemu textu, jinak bys nemohl napsat takove hlouposti, ale za to nemas problem mluvit za vsechny a vsemi se zastitovat. Taky nevynechas posledni dobou jedinou prilezitost k utoku na me, i kdyz vubec nejsi predmetem, ani ucastnikem debaty. Udelal jsem ti neco, ceho si nejsem vedom? Upraveno 1. dubna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krakonosh Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Můj opečovávaný special Sauvignónek od Glose (Collegium Vinitorum Moravská Nová Ves) po otevření rovnou do výlevky.Tomu říkám apríl.Asi si ty plasťáky nechám ještě chvilku na ruce, připomínají hořkost žití... A otevřu si Sauvignon Blanc Reserve Clifford Bay od Villa Maria (New Zealand). Podle mého názoru jeden z nejkrásnějších sauvignonů na světě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Br! Br! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Ocividne mas problem porozumet psanemu textu, jinak bys nemohl napsat takove hlouposti, ale za to nemas problem mluvit za vsechny a vsemi se zastitovat. Taky nevynechas posledni dobou jedinou prilezitost k utoku na me, i kdyz vubec nejsi predmetem, ani ucastnikem debaty. Udelal jsem ti neco, ceho si nejsem vedom? A přitom minulé léto byl s Tebou samý smajlík, teraz by Tě nejraději skalpoval... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/44549-moje-schaffky-picture-heavy/?p=957061 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Ocividne mas problem porozumet psanemu textu, jinak bys nemohl napsat takove hlouposti, ale za to nemas problem mluvit za vsechny a vsemi se zastitovat. Taky nevynechas posledni dobou jedinou prilezitost k utoku na me, i kdyz vubec nejsi predmetem, ani ucastnikem debaty. Udelal jsem ti neco, ceho si nejsem vedom?Prece nemusis nekomu neco udelat a presto de posuzovat tvoje vystupovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 (upraveno) Br br br, ale už mám zpět svůj telefon, tak snad už jsem dobrrrkal Edti: slava, dobrkal jsem...tak to se můžu přesunout do sekce "co mě potěšilo" Upraveno 1. dubna 2014 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Nejsem teda nějak nesnášenlivý, ale ten Bouček je teda krajně nesympatický borec a u toho fotbalu to ještě násobí, absolutně se k tomu nehodí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 (upraveno) <br /><br />...... Udelal jsem ti neco, ceho si nejsem vedom?<br /> <br />A přitom minulé léto byl s Tebou samý smajlík, teraz by Tě nejraději skalpoval... Velmi dobry postreh. Mas pravdu. Love/hate vztah. Pro rozumnou koexistenci jako by nebylo misto. Ja v puberte byl stejny. Mnoho veci jsem vnimal cerno-bile. Nechme to byt. Ti dva, Zmizik a F.B., by asi udelali nejlip, pro vsechny IMHO, kdyby si me dali do ignore listu. Ubylo by na svete zbytecne zluce a jedu. Uz den se rozciluji, plivou, a rozhorcuji nad veci, kterou jsme s kolegou chronomagorem octaviakk007 davno vyresili, a to smirne, mirumilovne, s humorem a ve dvou prispevcich. Je to trapne. Upraveno 1. dubna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Velmi dobry postreh. Mas pravdu. Love/hate vztah. Pro rozumnou koexistenci jako by nebylo misto. Ja v puberte byl stejny. Mnoho veci jsem vnimal cerno-bile. Nechme to byt. Ti dva, Zmizik a F.B., by asi udelali nejlip, pro vsechny IMHO, kdyby si me dali do ignore listu. Ubylo by na svete zbytecne zluce a jedu. Uz den se rozciluji, plivou, a rozhorcuji nad veci, kterou jsme s kolegou chronomagorem octaviakk007 davno vyresili, a to smirne, mirumilovne, s humorem a ve dvou prispevcich. Je to trapne. Konecne sa ozval na Tvoju ochranu i jeden z Tvojich miestnych pritakavacov :-)?dufam, ze sa po tomto konstatovani vyroja dalsi. Ziadny love/hate - akurat mi dlhsie trvalo kym som si uvedomil to, co si tu uvedomili mnohi, mily Hasna. Tie Tvoje tirady o puberte, o tom ako si to tak mal i Ty, ale Ty si uz proste dalej?nad vecou - to si nechaj pekne na doma, tam to mozno funguje. Na take pseudo-intelektualne kecy nie som zvedavy. Do ignore listu si daj Ty vsetkych, co tu maju "sent from my mobile XYZ", alebo aspon na to nereaguj. A nerad mne alebo Zmizikovi, co mame robit. Kolega octaviakk007 dufam, casom pride na to, na co som po roku intenzivneho citania prisiel i ja - "ze vsetci to co s Hasnom nesuhlasia a neboja sa to povedat na hlasu su KKTI, iba Hasna je lietadlo a ma vzdy pravdu. Je ten najspravnejsi. A kto to nevidi - je s nim nieco v neporiadku". Konecne som si to naplno uvedomil. Ale mi to trvalo... Dobru noc. Snad sa uz dalsimi Tvojimi kydami (ktoré na 99%) znova pridu - uz nenecham vyprovokovat k reakcii. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 (upraveno) Od vcerejsi 17 hodiny, do 3 do rana, zlucnik. A byla to docela sila. Ale uz je dobre, akorat jsem nevyspany a totalne vyrizeny... Upraveno 2. dubna 2014 uživatelem Alda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Velmi dobry postreh. Mas pravdu. Love/hate vztah. Pro rozumnou koexistenci jako by nebylo misto. Ja v puberte byl stejny. Mnoho veci jsem vnimal cerno-bile. Nechme to byt. Ti dva, Zmizik a F.B., by asi udelali nejlip, pro vsechny IMHO, kdyby si me dali do ignore listu. Ubylo by na svete zbytecne zluce a jedu. Uz den se rozciluji, plivou, a rozhorcuji nad veci, kterou jsme s kolegou chronomagorem octaviakk007 davno vyresili, a to smirne, mirumilovne, s humorem a ve dvou prispevcich. Je to trapne.Ciwe Hasno fakt to tak boli, kdyz s tebou nekdo nesouhlasi? :D Von tady kazdej, kdo ma jinej nazor nez ty a dovoli si to dat najevo, rozstrikuje zluc a jed - no pane jo, tos to dopracoval. Cece sebestrednym jesitnym pravdarum sem se vzdycky snazil vyhejbat, ale kdyz na to prijde, dobre se s nima manipuluje. Davej si na to bacha, az ti bude prikyvovat uplne kazdej, treba bude neco spatne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Manzelka - antibiotika Ctyrlety syn - antibiotika Trimesicni syn - antibiotika Matka - antibiotika Segra - antibiotika Tchyna - antibiotika Boha jeho, je toto normalni!? A dneska se starsi syn vzbudil a oko napuchle jak by ho tam vosa pichla... Ja abych se ted te slivovice uchlastal, abych mel nejakou imunitu...a jeste do oka si ju pro zichr lit!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Zmiziku, neboli. Nesouhlas mi nevadi. Pokud je opacny nazor racionalni, klidne ho prijmu za svuj. Vadi mi styl osobnich utoku, jak to predvedl kokega F.B. v poslednim prispevku. To mi ani nestoji za reakci. Navazi se do me, urazi me, neustale, i kdyz se ho debata vubec netykala a netyka. Jen si proste vzdycky prijde kopnout. To je vlastne vse. Jinak vsude pohoda, oni vsichni a ostatni, kterymi se F.B. zastituje nejsou. Jasne, ze me tu par lidi urcite nemusi, treba me nekteri maji i na ignore listu, normalka, ale nemaji potrebu me tu neustale lyncovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Nase slavna posta,tento rok podruhy,co mi zasantrocili balicek a nemuzou ho najit,minulej tejden ve ctvrtek odeslano z Prahy a furt nic,z Ugandy by to tady bylo driv..kua Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Hasno, vubec te neznam, ale musim rict, ze jsem mel taky obcas chut ti napsat, jestli te to bavi.. Minimalne 2x jsem zaznamenal uplne zbytecny rejpani ohledne tapatalku, pricemz je kazdemu uplne jasny, ze se to tam cpe automaticky a vo howno jde. A hrotils to tehdy zbytecne ty. Taky vystupujes stylem neomylne, furt mam pravdu ja atd Jo, je to tak Ja chapu, ze ty to tak nevnimas, ale vic lidi ano. Mozna by to chtelo trosku vic pochopeni i pro ostatni.A ted to nepisu, abych to tady jeste zhorsoval, jen jsem mel potrebu rict, co jsem taky delsi dobu vnimal, takze nic osobniho a uz vubec ne ve zlym Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 wole co blbnes??? jses uz na tom lip? Já včera touhle dobou došel k přejezdu a docela vážně uvažoval, jestli na ten vlak mám počkat. Nakonec jsem šel pryč, ale až do večera jsem si říkal, že jsem asi fakt měl počkat. Když jsem ho pak viděl jet, už jsem byl moc daleko. Tohle není dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Pohoda, vsak rikam, ze je tu jiste par lidi, kteri me nemusi, to je bezne, normalni. Neni na svete clovek ten, aby se zavdecil lidem vsem. Ignore list pry funguje, to by mohlo byt reseni. Zbytecne Tapatalk smeti je naprosty detail, ktery tu ovsem nemusi byt. Nerypu, jen na to pisatele sem tam pratelsky upozornim. Jak proste mily Watsone. No uz se tesim, az tuhle debatu s Frantou u Pinkasu splachnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Vidavam cim dal vic fetaku,nejak se to rozmaha mi prijde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky