stankoff Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2014 Prej pomáhá sprej se silikonovým olejem na okno - navíc instalace není nijak nápadná. Olejíček zateče do mikroškrábanců a běda když vysvitne sluníčko :-)Nebo jedeš v dešti a v noci....Tento prima nápad měl můj Kamarád, který si namazal gumky do stěračů silikonovým olejem a to byl mazec!! každé protijedoucí auto mělo 5 až 8 světel s krásnou duhou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2014 Když fajn restauraci s příjemným prostředím a dobrým jídlem a pitím totálně zabije nepříjemná obsluha a že to v Česku není rarita... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Pokuta za rychlost. Blejsknul mě nějakej stacionární automatickej zas.anej fízl, jak na padesátce jedu šedesát dva ,a jinej, živej a skutečnej, mi to poslal v obálce a chce za to šest kilo...dopr... nevíte jestli schytám body když vyměknu a zaplatim to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 precti si zamceny vlakno kolegy Funese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Nojo, už jsem to objevil. Proč je to zamčený, vono tam bylo něco sprostě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 asi spatny den moderatora, ktery mel potrebu si ulevit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Pokuta za rychlost. Blejsknul mě nějakej stacionární automatickej zas.anej fízl, jak na padesátce jedu šedesát dva ,a jinej, živej a skutečnej, mi to poslal v obálce a chce za to šest kilo...dopr... nevíte jestli schytám body když vyměknu a zaplatim to?Mrkni na http://www.dfens-cz.com/ Tam k tomuto tématu najdeš dost informací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Já víceméně "boxera" chápu, že to zamknul, nějak jsem nepochopil co se tam řeší. Jedu rychle, tak to zaplatím a můžu bejt rád, že jsem nevyfásnul body, ne? Taky nejezdím předpisově, ale když už mi něco přijde, tak se k tomu postavím jako chlap a nehledám kličky, ne? Před několika lety jsem v Berlíně projel červenou, skočila tam na poslední chvíli - policajti, kontrola, pokuta, fásnul jsem 180?, což bylo v té době asi 4.500,-Kč, mohl jsem dostat až 200?. Moje chyba, zaplatil jsem, bez keců, bez výmluv. A tady se diskutuje o pětikilu , případně je tu diskuze, jak to poslat známýmu do Mongolska ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 zcela vyjímečně s tebou souhlasím - aneb "hledám řešení jak vojebat svůj průser" v širším kontextu sem sedí jenom todle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 (upraveno) tvl jak ojebat? My pujčujeme našim návštěvám auta pořád a to za ně máme ještě platit pokuty že si to stát neumí vymáhat? zatím je platíme, ale už nás to štvě. a to máme písemný potvrzení že si auto pujčil s kopií pasu a řidičáku a stát to nezajímá. chce "naši" rychlou jízdu potrestat pokutou pro majitele auta. kocourkov. a tady taky Upraveno 6. května 2014 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 tvl jak ojebat? My pujčujeme našim návštěvám auta pořád a to za ně máme ještě platit pokuty že si to stát neumí vymáhat? zatím je platíme, ale už nás to štvě. a to máme písemný potvrzení že si auto pujčil s kopií pasu a řidičáku a stát to nezajímá. chce "naši" rychlou jízdu potrestat pokutou pro majitele auta. kocourkov. a tady takyto je tvůj problém komu auto půjčíš - předpokládám, že by "tvoje návštěva" ve své zemi nejela jako hovado, protože by jí to ve finále stálo majlant - vybírej si lepší návštěvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 (upraveno) na 50 jet 63 je jako hovado? čekal jsem nějakou dobrou radu ale až tak? díky edit. docela by mě zajímalo jak tohle řeší pujčovny. asi na to mají pojistku Upraveno 6. května 2014 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Já víceméně "boxera" chápu, že to zamknul, nějak jsem nepochopil co se tam řeší. Jedu rychle, tak to zaplatím a můžu bejt rád, že jsem nevyfásnul body, ne? Taky nejezdím předpisově, ale když už mi něco přijde, tak se k tomu postavím jako chlap a nehledám kličky, ne? Před několika lety jsem v Berlíně projel červenou, skočila tam na poslední chvíli - policajti, kontrola, pokuta, fásnul jsem 180?, což bylo v té době asi 4.500,-Kč, mohl jsem dostat až 200?. Moje chyba, zaplatil jsem, bez keců, bez výmluv. A tady se diskutuje o pětikilu , případně je tu diskuze, jak to poslat známýmu do Mongolska ... Já jen chtěl vědět jestli fásnu nějaký body nebo ne- kvůli šesti stovkám si žíly nervu. Nojo, jel jsem o celých 12 kiláků víc než jsem měl- sakra, to je strašný, se divím, že mě ten automat rovnou nevodprásknul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 na 50 jet 63 je jako hovado? čekal jsem nějakou dobrou radu ale až tak? díky no na 50 by se mělo jet 50 - pokud tomu nerozumíš tak se vrať do školy - to jsou prostě pravidla no, která by se měla respektovat - že je národní sport na všechno srát je věc jiná - tak gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Tyhlecty radoby chlapacky slinty me fakt bavi.. Takze kdyz kral sdiral v anglii poddane z kuze,tak podle vas meli prestat se svymi trapnymi snahami se tomu vyhnout a meli radsi zaplatit a chcipnout.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 (upraveno) Tyhlecty radoby chlapacky slinty me fakt bavi.. Takze kdyz kral sdiral v anglii poddane z kuze,tak podle vas meli prestat se svymi trapnymi snahami se tomu vyhnout a meli radsi zaplatit a chcipnout..to je příměr hodný ceny nobelovy --- hele kdyby ti někdo kolem chalupy jezdil 70 místo 50 tak bys byl taky nasranej, obzvlášt kdybys měl parchanty , kteří v rámci dětské debility nerespektují zákaz "nechoď za vrata" Upraveno 6. května 2014 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Tyhlecty radoby chlapacky slinty me fakt bavi.. Takze kdyz kral sdiral v anglii poddane z kuze,tak podle vas meli prestat se svymi trapnymi snahami se tomu vyhnout a meli radsi zaplatit a chcipnout..a tebe 500 pokuty nějak sedře z kůže nebo tě to dovede do bídy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 (upraveno) Ale no tak ypouši, prasata neřešíme, všichni víme, kde se u nás v rámci sdírání poddaných měří, na rovných, přehledných úsecích, v álejích na začátcích a koncích vesnic a tak... Upraveno 6. května 2014 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 straspol: Já myslel toho druhýho, reagoval jsem na to zamčené vlákno. Ale stejně, kdybys jel na "50" - "55" asi to nikdo řešit nebude, ale 63 na 50 asi jo a to šestikilo je fakt hodně symbolické . SCIFI: některé půjčovny to mají ošetřené přímo ve smlouvě - buď pod hrozbou pokuty nebo předáním osobních údajů příslušným orgánům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 a hlavně pánové výmluvy, že měří kde by se měřit nemuselo je jako když sousedovi ukradneš plot, protože byl položenej na chodníku, i když jsi věděl že něčí je.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky