Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

..zalepení kola stálo 2300,- :-)

To jako fakt? Tys jim to dal?

To jako fakt. A dal, potom co jsem se ujistil, že to myslí vážně...

Musím říct, že ceny servisu u bmw jsou nesmyslné, ale toto byl teda úlet jako kráva...

Odesláno

..k té spolehlivosti nových aut mám novou povídku..ůplně nový Jeep SRT najede až 7set kilometrůů :) nevím jestli to byla druhá nebo třetí nádrž..ale Chovatsko by s tím v novotě člověk neotočil..při cca 7set najeto kleknul startér..aspoň to mu v servisu řekli.. :flex:

Odesláno

Vysokotlaké čerpadlo? Zaujímavé. Dúfam, že potom napíšeš viacej. Ak bol defekt za 2300 tak neviem či viacej necicajú ako majú.

40 litrů (ale mám to v záruce).

Odesláno

Pokud si platil kartou, tak stačí výpis z účtu, pokud jsi nakupoval s manželkou tak stačí když půjde stebou a potvrdí, že jsi je přesně ten a ten den kupoval.. ( a i kdyby tam nebyla, ale musíš si být jasný datumem)

Odesláno

No, platil jsem hotově. Datum si pamatuju, ale manželku tam bude problém dostat...a až se dozví, že sem ztratil účet, to zase bude keců :)

Odesláno

Teď mi kolega říkal, že něco podobného řešil a chtěli po něm čestné prohlášení. Skočím do krámu a zjistím, kterou variantu zvolit. Každopádně to vypadá nakonec celkem dobře, by to mohlo klapnout. Díky!

Odesláno

Android 4.4.x. Zlatej muj starej telefon s jednoduchým nenáročným 2.3.3, vrátil jsem do něj SIMku zpátky.

co se stalo?

Odesláno (upraveno)

Zbytečně složitý a přeplácaný, budu to muset nejdřív hodně poladit než do toho zas tu SIMku přendam a začnu používat.

V tabletech to máme taky, ale ty má žena a děti na hraní, tam je mi to jedno.

Upraveno uživatelem geometr
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...