huhu4d Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Ale nie vselilde po slovensku ziju ľudia co si v pohode. Dementi si vacsinou to co sa prisrtahujumm . Nie vsetci! Nechcewm generalizovatm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Ja uz som dobry. kombinácia ryzlingu rynskeho a témy plamennej nie je s as na. Šťastna. Beriem ryzling a temu opustam. Mam vas vsetkych rad. Vazne . Fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 To máte ale hezké téma ...omlouvám se, jen jsem chtěl tak nějak shrnout předchozí příspěvek, jak jsem ho pochopil.. nic proti slovákům a Slovensku nemám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Ja uz som dobry. kombinácia ryzlingu rynskeho a témy plamennej nie je s as na. Šťastna. Beriem ryzling a temu opustam. Mam vas vsetkych rad. Vazne . Fakt. omlouvám se, jen jsem chtěl tak nějak shrnout předchozí příspěvek, jak jsem ho pochopil.. nic proti slovákům a Slovensku nemám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 (upraveno) Ale nic, po par plznich je lepsi mlcet Upraveno 24. července 2014 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Ne,ondrovi se v okoli nic nestavi :-)))),vid?Tak občas se staví kamarádi jinak nic moc teď, když nepočítám ty rozkopane ulice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 To mě, sakra, nepoučuj, kde je Žukov. Do řiti.:-)Já věděl, podle té babiny, že jsi krajan. A hřiště v Žukově znám velice dobře, vždycky tam byla nejlepší tráva v širokém okolí. To byl pažit.Kjejši za dorost jsem tam skóroval, tohle se nezapomíná, ikdyž to je krutá historie.A náhoda je i to, že ze Žukova jsem jednou odvážel ožralého otce z víkendové akce bývalých havířů.Nemohl jsem ho dostat do auta, jak byl zrušený...Super, už sem pomalu myslel, že Žukov zná akorát pár lidi na dohled. Za kopcem už netuší. Pochvalu za pažit vyřídím strejdovi, dělal tam dlouhé roky šéfa čutálistů. To skorovani jsi myslel fotbal, že? Protože kdysi nám na atletice jeden starší trenér vyprávěl o pažitu na Dukle, jedne blondynce, a taky mluvil o skórování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2014 (upraveno) Tak poslední stránka je lepší než sekce ,, Humor " , moc jsem se pobavil, díky Ivane, úplně vidim tu situaci, jak mudruješ rozjařenej ryzlinkem a pak koukáš, cos to vůbec napsal . Dobrej nápad, jdu na RUR, ..ne to je drama, RUM bude lepší.Když se mi sem zapletl ten RUR, kde autor varuje před účinky techniky na lidstvo již v roce 1920, co by asi napsal dnes??? Upraveno 25. července 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2014 ja vam to rikal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2014 ja vam to rikal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2014 Naštval mě tenhle článek, je to prostě nedomyšlený a polovičatý- ne, jak bylo slíbeno od magistrátu, koncepční řešení pro celou Prahu.http://praha.idnes.cz/od-zari-vzniknou-v-praze-nove-parkovaci-zony-fn2-/praha-zpravy.aspx?c=A140724_2084796_praha-zpravy_bur#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2014 Naštval mě tenhle článek, je to prostě nedomyšlený a polovičatý- ne, jak bylo slíbeno od magistrátu, koncepční řešení pro celou Prahu.http://praha.idnes.cz/od-zari-vzniknou-v-praze-nove-parkovaci-zony-fn2-/praha-zpravy.aspx?c=A140724_2084796_praha-zpravy_bur#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-boxJednou se té nové pražské defenestrace dožiju. Bude to stát za to. Strašně se na to těším. Jen tak dál- jednou si pro ně dojdem, a zaplatí- od těch ,,volených, co je nikdo nevolil" až po posledního pucfleka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2014 ........... defenestrace .......Ta už měla bejt dávno. Teď to mohlo vypadat jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2014 Bacha Martine, už si pro tebe dou . Ale ano tohle je opravdu svinstvo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2014 Bacha Martine, už si pro tebe dou . Ale ano tohle je opravdu svinstvo...Já už jsem s tím smířenej, mě to štve taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2014 Jednou se té nové pražské defenestrace dožiju. Ale neházel bych je z nějakého nízkého patra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2014 a hlavně zkontrolovat, jestli tam není nikde hnůj.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2014 Ale neházel bych je z nějakého nízkého patra.Většinou se nemusíte bát, u nás je to pěkně na asfalt ( či zámkovou dlažbu ) a zvlášt odbor dopravy je až nahoře- 5.patro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2014 No na smíchově stejně parkuju v obchodáku většinou tak je to fuk ale co Nábřeží na smícháči tam bude taky zona? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2014 No na smíchově stejně parkuju v obchodáku většinou tak je to fuk ale co Nábřeží na smícháči tam bude taky zona?Koukni do toho clanku,jsou tam i mapy tech novejch zon.z hlavy nedokazu odpovedet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky