Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Aaaaale nic... Mně se sice chce něco říct, ale u těch celníků je určitě taky na vině někdo volenej   :lol2:   nojo, něco za ty peníze co berou dělat musej, a těm bouchačkám se není co divit, na medvěda jen s pořádným železem...přece..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me taky ne,ani zadna narazka :-))). Dnes jsem zkratka freee

Tak to jste se měli líp než já, na mě se snad polovina zákazníka domluvila a od rána mě pěkně točili

Když koukám na ten tvůj nick, jak kdybych koukal na své příjmení, sou věci

Odkaz ke komentáři

Já jsem taky šťastnej  :cheers:  to jen tak popichuju.  Jen kdyby dnes moje dceruška neroztrhala v pronajaté chatičce neroztrhala někomu úplně cizímu pohádkovou knížku. Když zničí něco našeho, je to tak nějak výchovný problém. Když jde o cizí majetek, štve mě to víc- blbě se to vysvětluje...

Odkaz ke komentáři

:D

Já jsem taky šťastnej  :cheers:  to jen tak popichuju.  Jen kdyby dnes moje dceruška neroztrhala v pronajaté chatičce neroztrhala někomu úplně cizímu pohádkovou knížku. Když zničí něco našeho, je to tak nějak výchovný problém. Když jde o cizí majetek, štve mě to víc- blbě se to vysvětluje...

Moje dceruška je u tchýně i s maminkou. Hehehe.

Odkaz ke komentáři

Mně dnes nenasere nic. Mladej na táboře, milostivá na dovolený a já ode dneška prostě jen doma - sám - co je víc? Jedu sám na chajdu a budu si tu samotu užívat a nikdo nemá šanci mne do tohohle vlákna zatáhnout.

Myslíš ???                       

Odkaz ke komentáři

vyhazujeme peníze nejen za duté lebky tzv. "fotbalových fanoušků" ale posíláme stovky policistů  i na akce, co slouží k místy až nechutné propagaci menšin. No hurá, to jsem opravdu rád, hlavně v kontextu s faktem, kolik peněz pro PČR chybí v rozpočtu.. 

Edit: nemám absolutně nic proti gayům, lesbičkám a spol. mám však dost proti happeningu podobného kalibru a úrovně, sponzorovanému z daní

Upraveno uživatelem gougy
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...