Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nákup na SBazar...

11.8.- Já: Mám zájem o Vaše zboží,

11.8.- On: Do neděle jsem mimo bydliště

11.8.- Já: Nevadí, potom se ozvěte

16.8.- On: Pošlete adresu a do středy pošlu

16.8.- Já: Adresa poslána

21.8.- Já: Adresa poslána 16.8.-nějaký problém?

22.8.- On: Omlouvám se, pomáhal jsem rodičům po povodních, zboží je již posláno, v pondělí, nejpozději v úterý je

u Vás

24.8.- Je úterý 14:40 a nic.. :(

Mezi tím 18.8. objednáno něco jiného někde jinde a dnes dorazilo. Taktéž něco posláno jeden den ve 14:00 hod. a dorazilo druhý den v cca 10:00 hod. na místo /Karviná - Kutná Hora/. Ještě, že to je dobírka, jinak bych si opravdu nebyl jistý, jestli jsem peníze nevyhodil oknem. :(

Odesláno
  V 24. 8. 2010 v 11:19, 'Columbus' napsal:

Dokurvený ceny v Českém Krumlové, nealkoholické pivo na břehu Vltavy v hospodě pro vodáky na nepohodlný dřevěný lavici u umatlaného stolu s titěrným ubrusem za 45 Kč.

Kdybych mohl bejt dnes v Krumlově u vody, dal bych za to pivo i 60,- :crying_anim02:

Jo jó, všechno je relativní!

Odesláno

Dneska mi přišlo zboží z e-shopu www.a-elektro.cz (naštěstí nic drahého). Bohužel jsem po rozbalení zjistil, že se jedná o něco jiného než na fotce...takže jsem jim chtěl zavolat a zeptat se co s tím. Telefon je odpojený, stránky momentálně nefunkční, na mail zatím nepřišla odpověď a ještě ke všemu jsem našel TOHLE. Takže prachy nejspíš v p..... a den zkaženej. A to jdu ještě k zubaři... :suicide_anim:

Odesláno
  V 24. 8. 2010 v 12:06, 'sibirnaya' napsal:

tady se ti omlouva. Asi cetl tuhle diskuzi...

No jo. Ryba smrdí od hlavy a pan křivá kravata použil řešení probllému ala padající h...o...

Odesláno
  V 24. 8. 2010 v 11:26, 'Columbus' napsal:

:D mohlo by být za padesát, plus pět korun za facku majiteli

:D:D:D

Kdyz jedu sam na Lipno taky tam sedavam, klidne bych prilpatil i 10kc!

Odesláno

Dneska mě nasralo, že je na Lipně zima jako v prdeli zimního medvěda, fouká ledový vítr, ku.va jako na Sibiři. Včera v Krumlově svinsky draho, žrádlo nahovno. Naštěstí večer jsem našel malou kavárničku, nepohodlné ratanové židličky a nepraktické skleněné stolečky, všechno na efekt, ale americká káva bombastická. Dal jsem si já vůl hned čtyři (a kus sedm pětek), chtěl jsem si spravit dojem z asi nejdražšího českého města, nespal jsem z nich skoro do rána. Večer jedu přes Rakousko do Švýcarska a pak do Francie. Doufám, že sem nebudu muset pravidelně přispívat. Do by mě asi šlehlo, ale pevně věřím, že horší už to nebude.

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno (upraveno)

Mě teď právě nas... už asi šestý výhružný e-mail od firmy TOPINTERNET s.r.o. za využívání propagace firmy na www.rejstrikfirem.cz Řešilo se to už minulej rok tady http://www.vitekhavlis.cz/topinternet-znovu-vyhrozuje/ a tady reportáž http://www.chovancik.cz/2009/07/02/podvodne-e-maily-od-wwwrejstrikfiremcz-michal-maly-vladana-mala-topinternetcz-topinternet-sro/ a oten podvodník stále vyhrožuje. Nevíte jak dopad vůbec soud?

Upraveno uživatelem Vlastimil7664
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)
  V 25. 8. 2010 v 11:57, 'Vlastimil7664' napsal:

Mě teď právě nas... už asi šestý výhružný e-mail od firmy TOPINTERNET s.r.o. za využívání propagace firmy na www.rejstrikfirem.cz Řešilo se to už minulej rok tady http://www.vitekhavlis.cz/topinternet-znovu-vyhrozuje/ a tady reportáž http://www.chovancik.cz/2009/07/02/podvodne-e-maily-od-wwwrejstrikfiremcz-michal-maly-vladana-mala-topinternetcz-topinternet-sro/ a oten podvodník stále vyhrožuje. Nevíte jak dopad vůbec soud?

Chovani techto lidi a firem mi proste mozek nebere. Jak se nekdo muze necim takovym zivit???

.... u toho druhyho odkazu me vyskocila vystraha antiviru, ze je tam nejaky malware

Upraveno uživatelem Stephan
Odesláno
  V 25. 8. 2010 v 11:53, 'Columbus' napsal:

h...o :eek:, fakt ? Tam ?

Ja prijedu do CK od Chvalsin (Cerna v Posumavi) a na tom novym kruhaci jedu do prava smer Rozmberk, Frymburk, Lipno nad Vltavou. Tam je hodne znamej vodackej kemp a vodacka hospoda. Je to TAM?
Návštěvník salamio
Odesláno
  V 21. 8. 2010 v 16:03, 'Columbus' napsal:

...nechtěl bych být na Tvém místě neb mě neštve nic maximálně počasí. Vedu spokojený život, ...

Opravdu? :D

V 24. 8. 2010 v 11:19, 'Columbus' napsal:

Dokurvený ceny v Českém Krumlové, nealkoholické pivo na břehu Vltavy v hospodě pro vodáky na nepohodlný dřevěný lavici u umatlaného stolu s titěrným ubrusem za 45 Kč.

V 24. 8. 2010 v 11:26, 'Columbus' napsal:

mohlo by být za padesát, plus pět korun za facku majiteli

V 25. 8. 2010 v 11:50, 'Columbus' napsal:

Dneska mě nasralo, že je na Lipně zima jako v prdeli zimního medvěda, fouká ledový vítr, ku.va jako na Sibiři. Včera v Krumlově svinsky draho, žrádlo nahovno. Naštěstí večer jsem našel malou kavárničku, nepohodlné ratanové židličky a nepraktické skleněné stolečky, všechno na efekt, ale americká káva bombastická. Dal jsem si já vůl hned čtyři (a kus sedm pětek), chtěl jsem si spravit dojem z asi nejdražšího českého města, nespal jsem z nich skoro do rána. Večer jedu přes Rakousko do Švýcarska a pak do Francie. Doufám, že sem nebudu muset pravidelně přispívat. Do by mě asi šlehlo, ale pevně věřím, že horší už to nebude.

• Dát hlas 2
Odesláno

uz nejaky cas se radsi nezajimam moc o ceskou politiku, ale bohuzel mi dnes padnul do oka TENTO clanek a zase me nas*l. ja vim ze jsou jeste horsi veci a proto se radsi uz nedivam moc na zpravy, ale tahle svoloc me proste vytaci. nejhorsi je, ze z toho zase nic nebude a nikdo za to nebude potrestanej. du si dat 2dc bileho

Odesláno
  V 26. 8. 2010 v 7:58, '911' napsal:

uz nejaky cas se radsi nezajimam moc o ceskou politiku, ale bohuzel mi dnes padnul do oka TENTO clanek a zase me nas*l. ja vim ze jsou jeste horsi veci a proto se radsi uz nedivam moc na zpravy, ale tahle svoloc me proste vytaci. nejhorsi je, ze z toho zase nic nebude a nikdo za to nebude potrestanej. du si dat 2dc bileho

Jsem to dnes ráno slyšel při cestě (stání) z letiště na Evropské. Včera mi zrovna myli auto, cena odpovídá, ale ta četnost, to jsem na sebe málem vylil kafe ;)

• Dát hlas 1
Odesláno
  V 26. 8. 2010 v 7:58, '911' napsal:

kdyby pracovali pořádně, tak ať si myjou auta z mých daní klidně pětkrát denně, vždyť to je pakatel. bohužel pořádně nepracují :)

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno
  V 26. 8. 2010 v 8:02, 'gougy' napsal:

Jsem to dnes ráno slyšel při cestě (stání) z letiště na Evropské. Včera mi zrovna myli auto, cena odpovídá, ale ta četnost, to jsem na sebe málem vylil kafe ;)

Cena odpovídá? Nejlevnějsi program v myčče stoji obvykle 100Kč, Nejdražší tak 250 a to je s voskováním podvozku apod. 500 snad nestojí ani ruční mytí. Ať mi někdo zkusí tvrdit, že to takhle myje 2x denně! Hahahahahahaha

Odesláno
  V 26. 8. 2010 v 8:22, 'efreeti' napsal:

Cena odpovídá? Nejlevnějsi program v myčče stoji obvykle 100Kč, Nejdražší tak 250 a to je s voskováním podvozku apod. 500 snad nestojí ani ruční mytí. Ať mi někdo zkusí tvrdit, že to takhle myje 2x denně! Hahahahahahaha

Běžné ruční mytí vč. interieru (a nevím kolik % mám slevu..) :) datum - včera, ale 2x měsíčně je moc...

Jsou to parchanti, ale lidé mají jen takovou vládu, jakou si zaslouží, jinými slovy volům vládnou voli, nedá se svítit (ale dá se s tím něco dělat).

post-3210-061073500 1282811346.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...