Diamondking Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 Nákup na SBazar...11.8.- Já: Mám zájem o Vaše zboží, 11.8.- On: Do neděle jsem mimo bydliště 11.8.- Já: Nevadí, potom se ozvěte 16.8.- On: Pošlete adresu a do středy pošlu 16.8.- Já: Adresa poslána 21.8.- Já: Adresa poslána 16.8.-nějaký problém? 22.8.- On: Omlouvám se, pomáhal jsem rodičům po povodních, zboží je již posláno, v pondělí, nejpozději v úterý je u Vás 24.8.- Je úterý 14:40 a nic.. Mezi tím 18.8. objednáno něco jiného někde jinde a dnes dorazilo. Taktéž něco posláno jeden den ve 14:00 hod. a dorazilo druhý den v cca 10:00 hod. na místo /Karviná - Kutná Hora/. Ještě, že to je dobírka, jinak bych si opravdu nebyl jistý, jestli jsem peníze nevyhodil oknem.
Kalifx Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 V 24. 8. 2010 v 10:37, 'lib' napsal: Světu dochází hélium, vyrobit uměle ho nelze. Co s těmi heliáky budeme dělat? YPO to nedávno říkal správně: "Leda tak škrábat se heliákem na zadku." No já jsem teď dovez za garáž 40 flašek a večer půjdou ještě sousedovic děckám vyfouknout do termofonu balónky.
baza Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 V 24. 8. 2010 v 11:19, 'Columbus' napsal: Dokurvený ceny v Českém Krumlové, nealkoholické pivo na břehu Vltavy v hospodě pro vodáky na nepohodlný dřevěný lavici u umatlaného stolu s titěrným ubrusem za 45 Kč. Kdybych mohl bejt dnes v Krumlově u vody, dal bych za to pivo i 60,- Jo jó, všechno je relativní!
Heky Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Dneska mi přišlo zboží z e-shopu www.a-elektro.cz (naštěstí nic drahého). Bohužel jsem po rozbalení zjistil, že se jedná o něco jiného než na fotce...takže jsem jim chtěl zavolat a zeptat se co s tím. Telefon je odpojený, stránky momentálně nefunkční, na mail zatím nepřišla odpověď a ještě ke všemu jsem našel TOHLE. Takže prachy nejspíš v p..... a den zkaženej. A to jdu ještě k zubaři...
marosh Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 V 24. 8. 2010 v 12:06, 'sibirnaya' napsal: tady se ti omlouva. Asi cetl tuhle diskuzi... No jo. Ryba smrdí od hlavy a pan křivá kravata použil řešení probllému ala padající h...o...
cody Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 V 24. 8. 2010 v 11:26, 'Columbus' napsal: mohlo by být za padesát, plus pět korun za facku majiteli :D:D Kdyz jedu sam na Lipno taky tam sedavam, klidne bych prilpatil i 10kc!
Columbus Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Dneska mě nasralo, že je na Lipně zima jako v prdeli zimního medvěda, fouká ledový vítr, ku.va jako na Sibiři. Včera v Krumlově svinsky draho, žrádlo nahovno. Naštěstí večer jsem našel malou kavárničku, nepohodlné ratanové židličky a nepraktické skleněné stolečky, všechno na efekt, ale americká káva bombastická. Dal jsem si já vůl hned čtyři (a kus sedm pětek), chtěl jsem si spravit dojem z asi nejdražšího českého města, nespal jsem z nich skoro do rána. Večer jedu přes Rakousko do Švýcarska a pak do Francie. Doufám, že sem nebudu muset pravidelně přispívat. Do by mě asi šlehlo, ale pevně věřím, že horší už to nebude. 1 1
Columbus Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 V 25. 8. 2010 v 11:30, 'cody' napsal: :D:D Kdyz jedu sam na Lipno taky tam sedavam, klidne bych prilpatil i 10kc! h...o , fakt ? Tam ?
African Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 (upraveno) Mě teď právě nas... už asi šestý výhružný e-mail od firmy TOPINTERNET s.r.o. za využívání propagace firmy na www.rejstrikfirem.cz Řešilo se to už minulej rok tady http://www.vitekhavlis.cz/topinternet-znovu-vyhrozuje/ a tady reportáž http://www.chovancik.cz/2009/07/02/podvodne-e-maily-od-wwwrejstrikfiremcz-michal-maly-vladana-mala-topinternetcz-topinternet-sro/ a oten podvodník stále vyhrožuje. Nevíte jak dopad vůbec soud? Upraveno 25. srpna 2010 uživatelem Vlastimil7664 1
Stephan Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 (upraveno) V 25. 8. 2010 v 11:57, 'Vlastimil7664' napsal: Mě teď právě nas... už asi šestý výhružný e-mail od firmy TOPINTERNET s.r.o. za využívání propagace firmy na www.rejstrikfirem.cz Řešilo se to už minulej rok tady http://www.vitekhavlis.cz/topinternet-znovu-vyhrozuje/ a tady reportáž http://www.chovancik.cz/2009/07/02/podvodne-e-maily-od-wwwrejstrikfiremcz-michal-maly-vladana-mala-topinternetcz-topinternet-sro/ a oten podvodník stále vyhrožuje. Nevíte jak dopad vůbec soud? Chovani techto lidi a firem mi proste mozek nebere. Jak se nekdo muze necim takovym zivit??? .... u toho druhyho odkazu me vyskocila vystraha antiviru, ze je tam nejaky malware Upraveno 25. srpna 2010 uživatelem Stephan
cody Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 V 25. 8. 2010 v 11:53, 'Columbus' napsal: h...o , fakt ? Tam ? Ja prijedu do CK od Chvalsin (Cerna v Posumavi) a na tom novym kruhaci jedu do prava smer Rozmberk, Frymburk, Lipno nad Vltavou. Tam je hodne znamej vodackej kemp a vodacka hospoda. Je to TAM?
Návštěvník salamio Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 V 21. 8. 2010 v 16:03, 'Columbus' napsal: ...nechtěl bych být na Tvém místě neb mě neštve nic maximálně počasí. Vedu spokojený život, ...Opravdu? V 24. 8. 2010 v 11:19, 'Columbus' napsal: Dokurvený ceny v Českém Krumlové, nealkoholické pivo na břehu Vltavy v hospodě pro vodáky na nepohodlný dřevěný lavici u umatlaného stolu s titěrným ubrusem za 45 Kč. V 24. 8. 2010 v 11:26, 'Columbus' napsal: mohlo by být za padesát, plus pět korun za facku majiteli V 25. 8. 2010 v 11:50, 'Columbus' napsal: Dneska mě nasralo, že je na Lipně zima jako v prdeli zimního medvěda, fouká ledový vítr, ku.va jako na Sibiři. Včera v Krumlově svinsky draho, žrádlo nahovno. Naštěstí večer jsem našel malou kavárničku, nepohodlné ratanové židličky a nepraktické skleněné stolečky, všechno na efekt, ale americká káva bombastická. Dal jsem si já vůl hned čtyři (a kus sedm pětek), chtěl jsem si spravit dojem z asi nejdražšího českého města, nespal jsem z nich skoro do rána. Večer jedu přes Rakousko do Švýcarska a pak do Francie. Doufám, že sem nebudu muset pravidelně přispívat. Do by mě asi šlehlo, ale pevně věřím, že horší už to nebude. 2
Columbus Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 V 25. 8. 2010 v 12:26, 'salamio' napsal: Opravdu? Dostal jsi mě Dougu Badmane . Obrázek z http://oslik.files.wordpress.com/2009/03/limonadovy_joe.jpg
911 Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 uz nejaky cas se radsi nezajimam moc o ceskou politiku, ale bohuzel mi dnes padnul do oka TENTO clanek a zase me nas*l. ja vim ze jsou jeste horsi veci a proto se radsi uz nedivam moc na zpravy, ale tahle svoloc me proste vytaci. nejhorsi je, ze z toho zase nic nebude a nikdo za to nebude potrestanej. du si dat 2dc bileho
gougy Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 V 26. 8. 2010 v 7:58, '911' napsal: uz nejaky cas se radsi nezajimam moc o ceskou politiku, ale bohuzel mi dnes padnul do oka TENTO clanek a zase me nas*l. ja vim ze jsou jeste horsi veci a proto se radsi uz nedivam moc na zpravy, ale tahle svoloc me proste vytaci. nejhorsi je, ze z toho zase nic nebude a nikdo za to nebude potrestanej. du si dat 2dc bileho Jsem to dnes ráno slyšel při cestě (stání) z letiště na Evropské. Včera mi zrovna myli auto, cena odpovídá, ale ta četnost, to jsem na sebe málem vylil kafe 1
Skalamander Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 V 26. 8. 2010 v 7:58, '911' napsal: uz nejaky cas se radsi nezajimam moc o ceskou politiku, ale bohuzel mi dnes padnul do oka TENTO clanek a zase me nas*l. ja vim ze jsou jeste horsi veci a proto se radsi uz nedivam moc na zpravy, ale tahle svoloc me proste vytaci. nejhorsi je, ze z toho zase nic nebude a nikdo za to nebude potrestanej. du si dat 2dc bileho kdyby pracovali pořádně, tak ať si myjou auta z mých daní klidně pětkrát denně, vždyť to je pakatel. bohužel pořádně nepracují 1 1
shag Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 Uz 2 hodiny cakam na borcov, co nam maju robit stenu...
utrejch Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 Tak to pak nevim co s vama udela todle: http://ekonomika.ihned.cz/c1-45925110-prumysl-se-desi-drahe-elektriny-je-nam-lito-rika-na-to-vlada Polovina poslancu ma urcite v necem podobnem penize ... ;-)
efreeti Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 V 26. 8. 2010 v 8:02, 'gougy' napsal: Jsem to dnes ráno slyšel při cestě (stání) z letiště na Evropské. Včera mi zrovna myli auto, cena odpovídá, ale ta četnost, to jsem na sebe málem vylil kafe Cena odpovídá? Nejlevnějsi program v myčče stoji obvykle 100Kč, Nejdražší tak 250 a to je s voskováním podvozku apod. 500 snad nestojí ani ruční mytí. Ať mi někdo zkusí tvrdit, že to takhle myje 2x denně! Hahahahahahaha
gougy Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 V 26. 8. 2010 v 8:22, 'efreeti' napsal: Cena odpovídá? Nejlevnějsi program v myčče stoji obvykle 100Kč, Nejdražší tak 250 a to je s voskováním podvozku apod. 500 snad nestojí ani ruční mytí. Ať mi někdo zkusí tvrdit, že to takhle myje 2x denně! Hahahahahahaha Běžné ruční mytí vč. interieru (a nevím kolik % mám slevu..) datum - včera, ale 2x měsíčně je moc... Jsou to parchanti, ale lidé mají jen takovou vládu, jakou si zaslouží, jinými slovy volům vládnou voli, nedá se svítit (ale dá se s tím něco dělat).
Doporučené příspěvky