Jeremy Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 prečo?Možná proto, že za nimi žádný "svět" nestojí, jak on tvrdí.Stojí za nimi jen velkohubé kecy prezidentů a ministrů zahraničí. Kdyby se tam začalo střílet ve velkém, tak svět akorát zpřísní sankce a EU uvolní přistěhovalecký zákony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 (upraveno) Právě jsem zjistil, že elektrikáři, co mi dělali v létě komplet novou elektriku mě ojebali. Takže místo 5x6 mm dali 5x4 mm. Samozřejmě omítky i podlahy a dlažby jsou hotový, takže předělat el-instalace už nelze. Normální šmejdi to jsou. edit: jdu si otevřít hruškovici, dneska to bude na vztek. Upraveno 18. listopadu 2014 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 D1 aneb parodie na dalnicitrcim na 66.km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew_C Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 (upraveno) Právě jsem zjistil, že elektrikáři, co mi dělali v létě komplet novou elektriku mě ojebali. Takže místo 5x6 mm dali 5x4 mm. Samozřejmě omítky i podlahy a dlažby jsou hotový, takže předělat el-instalace už nelze. Normální šmejdi to jsou. edit: jdu si otevřít hruškovici, dneska to bude na vztek.To má být přívod k čemu? Jinak je to teda megaprasárna Upraveno 18. listopadu 2014 uživatelem Andrew_C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 To mají být přívody k dalším barákům (bejvalej statek). Takže z rozvaděče hlavního domu přes dvůr do stájí (garáží a dílen), pak do kamenný stodoly (letní krbová kuchyně) ... A to jsem platil na dřevo, bez papírů ... co víc by chtěli? Xindl českej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 nikdy ti nic nedodali tak nemas co reklamovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Původně jsem myslel že budu psát do opačnýho vlákna. Víkend s kamarádem a dvěma kočkama na ledovci. Vemu to postupně.První den-zapoměl jsem doma dodinky-IG-L 100, Polizei, -200 EUR-mlha, viditelnost 10 m. horší podmínky na lyže jsem nezažil-menzes Druhý den-mlha, sněžení s deštěm, viditelnost 5m. zlatej první den-na hotelu nefunguje wifi-cesta z5 se protáhla o hořící kamion a hodinovou kolonu-zapoměl jsem na hotelu rukavice a nabíječku Ty krámy by mě fakt nas*aly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Ale ja na reklamaci kašlu, se.e mě ten čecháčkovskej přístup. Projdeš si barák, řekneš si co a jak si představuješ, týpek za dva dny volá s rozpočtem včetně matroše. Bez smlouvání to odkejvnu, že teda jo. To má zapotřebí ještě uhrát bokem pár tisícovek na levnějším kabelu? Ci fix ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom19 Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Čo tak ho ísť udať na daňový úrad, na živnostenský a pod.? Kým sa ľudia nechajú odrbávať, tak sa nič nezmení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Ale ja na reklamaci kašlu, se.e mě ten čecháčkovskej přístup. Projdeš si barák, řekneš si co a jak si představuješ, týpek za dva dny volá s rozpočtem včetně matroše. Bez smlouvání to odkejvnu, že teda jo. To má zapotřebí ještě uhrát bokem pár tisícovek na levnějším kabelu? Ci fix ...Já taky po 5 letech bydlení zjistil, že mám užší přívod vzduchu do kotle, než by měl být. Debilové.. Pár tisíc ušetřili a mě teď čeká buď kilo a rokopanej barák, nebo nevzhledná boční díra :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Já taky po 5 letech bydlení zjistil, že mám užší přívod vzduchu do kotle, než by měl být. Debilové.. Pár tisíc ušetřili a mě teď čeká buď kilo a rokopanej barák, nebo nevzhledná boční díra :-/ Jo, je to po nich potřeba kontrolovat, bohužel...Nedávno servisák ze stejné firmy co dělala komín přišel s tím, že to nesplňuje vyhlášku. 3 roky to ale vyhlášku na papíře "splňovalo", takže to museli předělat na vlastní náklady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Chlapi je to s těmi řemeslníky hrůza někdy.Mně zase zapomněly nějak ukotvit geberit a jak už to bylo hotový,(kachličky,voda) tak jsem si sednul a po chvíly se se mnou utrhnul.Problém je že jsem mněl zrovna průjem.Nepříjemný zážitek,doteď se mi doma smějou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Chlapi je to s těmi řemeslníky hrůza někdy.Mně zase zapomněly nějak ukotvit geberit a jak už to bylo hotový,(kachličky,voda) tak jsem si sednul a po chvíly se se mnou utrhnul.Problém je že jsem mněl zrovna průjem.Nepříjemný zážitek,doteď se mi doma smějou.Ježíši cecil, nestraš, mám ho ve zdi tři měsíce:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Afri nesmíš jíst atomový věci a nebo mlátit do něj hlavou až budeš u něj klečet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Chlapi je to s těmi řemeslníky hrůza někdy.Mně zase zapomněly nějak ukotvit geberit a jak už to bylo hotový,(kachličky,voda) tak jsem si sednul a po chvíly se se mnou utrhnul.Problém je že jsem mněl zrovna průjem.Nepříjemný zážitek,doteď se mi doma smějou.asi bych se smál taky, jsem totiž hróóózně škodolibý........................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Proto jsem rad, že jsem si Geberit zazdil a obložil sám a mohl se přesvědčit o příšroubováni do zdi. Zedníci se taky většinou vyprdnou na podezdění a pak se záchod prolomi dovnitř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 To mají být přívody k dalším barákům (bejvalej statek). Takže z rozvaděče hlavního domu přes dvůr do stájí (garáží a dílen), pak do kamenný stodoly (letní krbová kuchyně) ... A to jsem platil na dřevo, bez papírů ... co víc by chtěli? Xindl českej.No, a protože jsi s nima neměl nic společnýho a nikdy jsi je neviděl, tak až je budou tahat na Šumavě z močálu, nikoho žádná souvislost nenapadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Možná proto, že za nimi žádný "svět" nestojí, jak on tvrdí.Stojí za nimi jen velkohubé kecy prezidentů a ministrů zahraničí. Kdyby se tam začalo střílet ve velkém, tak svět akorát zpřísní sankce a EU uvolní přistěhovalecký zákony.zrejme máš pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 No, a protože jsi s nima neměl nic společnýho a nikdy jsi je neviděl, tak až je budou tahat na Šumavě z močálu, nikoho žádná souvislost nenapadne Počítám, že firma která by tohle zařizovala, by měla plný ruce práce...jen aby se nakonec neukázalo, že místo do močálu na Šumavě je šoupli do kaluže za barákem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
postcd Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 - spam v mém mailboxu- nemožnost vložit na toto fórum inzerát po registraci bez uvedení vysvětlení proč to nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky