Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

prečo?

Možná proto, že za nimi žádný "svět" nestojí, jak on tvrdí.

Stojí za nimi jen velkohubé kecy prezidentů a ministrů zahraničí. Kdyby se tam začalo střílet ve velkém, tak svět akorát zpřísní sankce a EU uvolní přistěhovalecký zákony.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě jsem zjistil, že elektrikáři, co mi dělali v létě komplet novou elektriku mě ojebali. Takže místo 5x6 mm dali 5x4 mm. Samozřejmě omítky i podlahy a dlažby jsou hotový, takže předělat el-instalace už nelze. Normální šmejdi to jsou.  :fyou: 

edit: jdu si otevřít hruškovici, dneska to bude na vztek.

Upraveno uživatelem Americkej
Odkaz ke komentáři

Právě jsem zjistil, že elektrikáři, co mi dělali v létě komplet novou elektriku mě ojebali. Takže místo 5x6 mm dali 5x4 mm. Samozřejmě omítky i podlahy a dlažby jsou hotový, takže předělat el-instalace už nelze. Normální šmejdi to jsou.   :fyou: 

edit: jdu si otevřít hruškovici, dneska to bude na vztek.

To má být přívod k čemu? Jinak je to teda megaprasárna

Upraveno uživatelem Andrew_C
Odkaz ke komentáři

To mají být přívody k dalším barákům (bejvalej statek). Takže z rozvaděče hlavního domu přes dvůr do stájí (garáží a dílen), pak do kamenný stodoly (letní krbová kuchyně) ... A to jsem platil na dřevo, bez papírů ... co víc by chtěli? Xindl českej.

Odkaz ke komentáři

Původně jsem myslel že budu psát do opačnýho vlákna. Víkend s kamarádem a dvěma kočkama na ledovci. Vemu to postupně.

První den

-zapoměl jsem doma dodinky

-IG-L 100, Polizei, -200 EUR

-mlha, viditelnost 10 m. horší podmínky na lyže jsem nezažil

-menzes

Druhý den

-mlha, sněžení s deštěm, viditelnost 5m. zlatej první den

-na hotelu nefunguje wifi

-cesta z5 se protáhla o hořící kamion a hodinovou kolonu

-zapoměl jsem na hotelu rukavice a nabíječku

Ty krámy by mě fakt nas*aly  :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Ale ja na reklamaci kašlu, se.e mě ten čecháčkovskej přístup. Projdeš si barák, řekneš si co a jak si představuješ, týpek za dva dny volá s rozpočtem včetně matroše. Bez smlouvání to odkejvnu, že teda jo. To má zapotřebí ještě uhrát bokem pár tisícovek na levnějším kabelu? Ci fix ...

Odkaz ke komentáři

Ale ja na reklamaci kašlu, se.e mě ten čecháčkovskej přístup. Projdeš si barák, řekneš si co a jak si představuješ, týpek za dva dny volá s rozpočtem včetně matroše. Bez smlouvání to odkejvnu, že teda jo. To má zapotřebí ještě uhrát bokem pár tisícovek na levnějším kabelu? Ci fix ...

Já taky po 5 letech bydlení zjistil, že mám užší přívod vzduchu do kotle, než by měl být. Debilové.. Pár tisíc ušetřili a mě teď čeká buď kilo a rokopanej barák, nebo nevzhledná boční díra  :-/

Odkaz ke komentáři

Já taky po 5 letech bydlení zjistil, že mám užší přívod vzduchu do kotle, než by měl být. Debilové.. Pár tisíc ušetřili a mě teď čeká buď kilo a rokopanej barák, nebo nevzhledná boční díra  :-/

Jo, je to po nich potřeba kontrolovat, bohužel...

Nedávno servisák ze stejné firmy co dělala komín přišel s tím, že to nesplňuje vyhlášku. 3 roky to ale vyhlášku na papíře "splňovalo", takže to museli předělat na vlastní náklady...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník cecil

Chlapi je to s těmi řemeslníky hrůza někdy.Mně zase zapomněly nějak ukotvit geberit a jak už to bylo hotový,(kachličky,voda) tak jsem si sednul a po chvíly se se mnou utrhnul.Problém je že jsem mněl zrovna průjem.Nepříjemný zážitek,doteď se mi doma smějou.

Odkaz ke komentáři

Chlapi je to s těmi řemeslníky hrůza někdy.Mně zase zapomněly nějak ukotvit geberit a jak už to bylo hotový,(kachličky,voda) tak jsem si sednul a po chvíly se se mnou utrhnul.Problém je že jsem mněl zrovna průjem.Nepříjemný zážitek,doteď se mi doma smějou.

Ježíši cecil, nestraš, mám ho ve zdi tři měsíce:-)

Odkaz ke komentáři

asi bych se smál taky, jsem totiž hróóózně škodolibý........................

Odkaz ke komentáři

To mají být přívody k dalším barákům (bejvalej statek). Takže z rozvaděče hlavního domu přes dvůr do stájí (garáží a dílen), pak do kamenný stodoly (letní krbová kuchyně) ... A to jsem platil na dřevo, bez papírů ... co víc by chtěli? Xindl českej.

No, a protože jsi s nima neměl nic společnýho a nikdy jsi je neviděl, tak až je budou tahat na Šumavě z močálu, nikoho žádná souvislost nenapadne :hang:

Odkaz ke komentáři

No, a protože jsi s nima neměl nic společnýho a nikdy jsi je neviděl, tak až je budou tahat na Šumavě z močálu, nikoho žádná souvislost nenapadne :hang:

Počítám, že firma která by tohle zařizovala, by měla plný ruce práce...jen aby se nakonec neukázalo, že místo do močálu na Šumavě je šoupli do kaluže za barákem...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...