Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Byl jsem zvědav, tak jsem se vyskytl na srazu přítelkyň mistrů ega... P.S. Já jsem v převleku ta 4 zleva ve 4 řadě... P.P.S. Ups, tam jsou jen 3 řady...fuj, a ja som prave na tu mal chut, a to si ty??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 fuj, a ja som prave na tu mal chut, a to si ty??? No... pokud bys měl chuť na mne - v jakémkoliv převleku - tak to si o tobě radši úsudek ani dělat nebudu. Bude to tak jednodušší, klidnější a alespoň nebudu muset zvracet i když jsem na to měl od včerejška při čtení tohoto vlákna náběh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Vyplul jsi z toho celkem jednoduše, maxi, na to, že jsi schytané soft urážky typu "pozér, puberťák, trapnej..." odvracel hrubějšími urážkami "jednodušší, šatna prodejny, směju se vám...".Taky ses odkopal. To jen tak pro pořádek. Je vidět, že pěkná kost, mergl a objektiv k životní vyrovnanosti nutně nevedou.Jinak peace samozřejmě, i takový lidi mám v portfoliu svých známých Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Tak jsem nechtěl bejt neslušnej, kor do telefonu, když se vlastně protistrana nemůže bránit, ale už nevyplejtvám ani slovo a těm telefonickým "agentům s teplou vodou" to ode dneška rovnou beze slova típám. Neztratím už ani vteřinu ze svého života pronášením sousloví "Děkuji, nemám zájem."Já jim slušně skočim do řeči jakmile z nich vypadne o co jde, a ukončuju s pozdravem a poděkovánim hovor.Než si tak udělal ty tak tě agent vyřval?Na druhou stranu tu mam kolegu kterej nejen že je nechá domluvit, ale dokonce s nima začne polemizovat o výhodnosti jejich nabídky. Fajn kdyby si dělal srandu, ale on to myslí naprosto vážně. Nechápu ho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Já jim slušně skočim do řeči jakmile z nich vypadne o co jde, a ukončuju s pozdravem a poděkovánim hovor.Než si tak udělal ty tak tě agent vyřval?Na druhou stranu tu mam kolegu kterej nejen že je nechá domluvit, ale dokonce s nima začne polemizovat o výhodnosti jejich nabídky. Fajn kdyby si dělal srandu, ale on to myslí naprosto vážně. Nechápu ho Nevyřval, to ne. Ale nabyl jsem dojmu, že stejně většina těch lidí nerozumí česky a došel jsem k názoru, že mě vlastně ta slušnost už stála mnoho a mnoho drahocenného času - a to nepočítám jen čistou délku hovoru, ale i čas kterej strávím tím, než se zas myšlenkama dostanu k tomu, na co jsem byl soustředěný, než přišel telefonát.Vím je to jejich práce přesvědčovat lidi, i když nechápu, že na to má někdo žaludek. Já jsem přesvědčen, že jsem byl snad vždycky slušnej a pravdou je, že z druhé strany jsem snad nejhorší zaslechl jen "Dobře, vaše chyba" nebo něco v tom stylu, ale dokážu si představit, že spousta lidí je na ně sprostá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 preco jednoducho nepovies "Prepacte, to je omyl" ? Este som sa nestretol s tym, ze by osoby z tej kategorie co pises, na to vedeli zaregovat. Budes slusny a telefonat bude strucny. Nevyřval, to ne. Ale nabyl jsem dojmu, že stejně většina těch lidí nerozumí česky a došel jsem k názoru, že mě vlastně ta slušnost už stála mnoho a mnoho drahocenného času - a to nepočítám jen čistou délku hovoru, ale i čas kterej strávím tím, než se zas myšlenkama dostanu k tomu, na co jsem byl soustředěný, než přišel telefonát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 OK, tak zkusím ještě tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Geometře, tebe se ti telefonisti neptají, jestli můžou mluvit? Na mě jsou pokaždé slušní, prý jestli můžou rušit, tak se jim prostě omluvím, že teď řeším něco důležitějšího a na tohle nemám čas... Jinak prý je taky dobrá taktika po představení telefonisty bez pozdravu temným hlasem pronést "Všechno podle plánu, jenom těla musím uklidit podle plánu B" a zavěsit - ale to jsem ještě nezkusil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Geometře, tebe se ti telefonisti neptají, jestli můžou mluvit? Na mě jsou pokaždé slušní, prý jestli můžou rušit, tak se jim prostě omluvím, že teď řeším něco důležitějšího a na tohle nemám čas... Jinak prý je taky dobrá taktika po představení telefonisty bez pozdravu temným hlasem pronést "Všechno podle plánu, jenom těla musím uklidit podle plánu B" a zavěsit - ale to jsem ještě nezkusil. Ale to jo, většinou nebo převážně ano, a když pak řeknou o co jde, a já řeknu, "děkuji, nemám zájem / nechci / nepotřebuji", už to začne. Nevím, že si neušetří ten čas na někoho jiného. Takže mě to prostě přestalo bavit. Přece já mu slušně dám tu šanci mi říct, s čím za mnou jde a pak slušně řeknu, že nechci, tak je na tom něco k nepochopení? Zkusím opravdu ještě ten omyl jak psal ivan_989, to mi přijde slušný a i celkem vtipný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Vyplul jsi z toho celkem jednoduše, maxi, na to, že jsi schytané soft urážky typu "pozér, puberťák, trapnej..." odvracel hrubějšími urážkami "jednodušší, šatna prodejny, směju se vám...".Taky ses odkopal. To jen tak pro pořádek. Je vidět, že pěkná kost, mergl a objektiv k životní vyrovnanosti nutně nevedou.Jinak peace samozřejmě, i takový lidi mám v portfoliu svých známých Zivot beriem tak ako ho chcem mat a ver mi, ze aj ked sa to niekomu mozno nezda, tak sa celkom dokazem s nim vyrovnat,prebojovat a uzivat si a nemam problem prezivat mesiace v afrike ci v azii, roky som na cestach a takmer bez domova a rodiny, mam velmi tazky diabetes a rapidne stracam zrak a nohy a vsetko s tym suvisle ale zato som pomerne odolny chlapec - a tak nemam problem riesit nejake vypady - clovek uz by mal mat nadhlad a prehlad, cize to ani neberiem ako nejake schytane urazky - proste klasicke netove debaty, a OK, uzavreli sme to v mieri a myslim, ze by si ma musel poznat o nieco viac, aby si posudil moju vyrovnanost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 No... pokud bys měl chuť na mne - v jakémkoliv převleku - tak to si o tobě radši úsudek ani dělat nebudu. Bude to tak jednodušší, klidnější a alespoň nebudu muset zvracet i když jsem na to měl od včerejška při čtení tohoto vlákna náběh.ale ved to bol vtip, nerob si nejake nadeje.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Slabý, já dokážu přežít měsíce ve Středočeskym kraji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 ale ved to bol vtip, nerob si nejake nadeje.... Som rád, že to berieš ako vtip. Takto sa aspoň ty zasmeješ, keď už nikto ostatný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Bůh se mnou, manželka mě právě oznámila, že dnes jedeme na velké vánoční nákupy, to nemůžu dát....jednou to přijít muselo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Buď rád že to je dneska. Zdá se, že já budu muset v neděli do Ikeii.. už teď se klepu a máchám rukama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Som rád, že to berieš ako vtip. Takto sa aspoň ty zasmeješ, keď už nikto ostatný...o co sa vlastne snazis? co ta zoziera? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 o co sa vlastne snazis? co ta zoziera?ad1 - o ničad2 - vlastne vôbec nič... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Afri, ta moje psala, že právě píše seznam. A že mi ho pošle. Psala před hodinou...Když si vzpomenu jak jsem loni bloudil s A4 po obchodě, není mi dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Bandi, kde místo košíků fasuješ rovnou audiny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 to aj ja som najskor tak pochopil, ze jazdis s audi po kramoch.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky