Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Hele veškerý vařící a jící pořady jdou úplně mimo mě - von jako vaří nějaký hnusy nebo co ? A co mají být ty kůžičky ? Prosím stručný výtah.

http://tn.nova.cz/clanek/zpravy/na-vasi-strane/lada-hruska-opet-vari-levne-a-chutne-chipsy-z-kurecich-kuzicek-se-syrem-a-pomerancem.html

http://www.recepty-ladi-hrusky.cz/salat-kurecich-kuzicek-ladi-hrusky/

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja uz se bojim, co bude chtit mati od Jeziska!!!

A pak se divme, ze...no vlastne se nedivme nicemu.

máma si to odněkud už stáhla...nebo jí to poslala její vypečená kolegyně. :frusty:

Odkaz ke komentáři

Jak tak čtu o tom rozbíjení. Předevčírem jsem doplnil do lednice 12 vajec od našeho farmáře. Krátce potom, chtěla dcera k večeři kečup, který je ve dvířkách pod vajíčky. Polička po posledním čištění nebyla dokonale zaklapnutá... Mám pokračovat? 12 vajec z výšky cca 1,8 metru po půlce kuchyně... Dekorum jsem neudržel a nadával před dětma jak pohan :).

Odkaz ke komentáři

Přeju úspěch každýmu, kdo si snaží poctivě vydělat a zabezpečit se, ale tohle nechápu, jak to lidi můžou kupovat. Moje žena má mix kuchařech ze 30,40 let a do toho všechny knihy Vanka a sem tam něco od Pohlreicha, ale tohle by ji nikdy nenapadlo koupit ani z toho uvařit, stačí vidět ty shoty v TV a posluchat, jaké jsou postupy "vaření".

Navíc jsem koukal, že se Ládik Gruška "vykašlal" na inspektoráty v obchodech a zase sem tam vidím shnilá jablka, papriky a především rajčata :D ...

Odkaz ke komentáři

Hoši, vy toho hrušku démonizujete..je to obraz naší společnosti, lidi jedí šlichtu chtějí jíst šlichtu a většina z nich si ani nic jinýho nemůže dovolit tak jsou rádi, že někdo vaří jako oni.. zkrátka musí splácet dovolený, auta telefony a hadry, který jsou vidět na venek a co je doma to přeci nikdo vidět nemusí..tak šetří na žrádle..doktora jim platí pojišťovna ..

Odkaz ke komentáři

A přitom, já toho Láďu nedávno potkal na jedné novácké akci, žena s ním něco pracovně prohodila...a jako docela sympatický týpek, dávali jsme si vedle sebe panenku a šunčičku a o jídle radši nemluvili. Jen teda ten jeho telefon vypadal, že po něm každý den někdo střílí, tak rozmlácený displej jsem v životě neviděl...

Odkaz ke komentáři

Hoši, vy toho hrušku démonizujete..je to obraz naší společnosti, lidi jedí šlichtu chtějí jíst šlichtu a většina z nich si ani nic jinýho nemůže dovolit tak jsou rádi, že někdo vaří jako oni.. zkrátka musí splácet dovolený, auta telefony a hadry, který jsou vidět na venek a co je doma to přeci nikdo vidět nemusí..tak šetří na žrádle..doktora jim platí pojišťovna ..

spis bych rekl, ze vetsina z nich ani nic jinyho neumi.

jist zdrave a kvalitne si muze dovolit kazdy, ale je potreba u toho trochu premyslet, coz vetsina populace ani moc nechce... tak je jednodussi rict, ze kvalitni jidlo je strasne drahy, a vo*ebat to tim, ze si uvarim sracky s vyzivovou hodnotou nula nula nic za par korun a vecer u bedny se dorazim pytlem chipsu...

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odkaz ke komentáři

VS u nás stojí 7,9, a poláci u cesty nestojí :-(

Ne samozřejmě jsem to myslel jinak..je to o lenosti národa českého a nechuti utrácet za něco u čeho musim přiložit ruku k dílu z Hrušounem uvaříš o 30% levněji než z polotovaru a máš to raz dva a navíc musí být dobrej když je v televizi neasi ciwe

Odkaz ke komentáři

Mě se toto stalo loni, akorát že tím rozbíječem jsem byl bohužel já. Voňavka mi překážela na umyvadle, tak jsem ji chtěl přemístit a ve vlhké ruce sviňa vyklouzla, bum na dlažbu a už to bylo. Nebyl to sice šanel, ale nějaká levnější věc, ale ten SMRAD si dodnes pomatuju, páč jsem smrděl i já, jak to na mě chvístlo. Takže soucítím, vím co to je :).

Koupelna poté "voněla" ještě týden.

Mě z te koncentrace normalne bolela hlava, fakt a byl jsem tak načuchanej jak smažka s flaškou toluenu na rypaku. Vune do koupelny za tri litry. Kdo z vas soudruzi, kdo z vas to ma :D. Je to hodna holka a mam ji rad, v tasce uz se veze novej flakon. Jen ji to asi fakt dam do ty petky
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...