Sphinxx Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 No, jak se to vezme.Asi tak Jaro . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Tohle nevěstí nic moc dobrýho: http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/pad-rublu-vyvolal-paniku-media-spekuluji-o-padu-vlady/r~864f3bb6854a11e49f60002590604f2e/Mám kolegu co vsadil před dvěma lety v Praze na ruskou klientelu. No doufám že za ty dva roky něco naspořil a teď bude umět velice promptně reagovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 (upraveno) Mám kolegu co vsadil před dvěma lety v Praze na ruskou klientelu. No doufám že za ty dva roky něco naspořil a teď bude umět velice promptně reagovat.Problém nemá jen Tvůj kamarád, v útratě/návštěvní den v ČR Rusové vedli a jezdívalo jich přes tři čtvrtě milionu (letos se odhaduje až o 150tis. méně bez započítání efektu aktuálního dění) Upraveno 16. prosince 2014 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Problém nemá jen Tvůj kamarád, v útratě/návštěvní den v ČR Rusové vedli a jezdívalo jich přes tři čtvrtě milionu (letos se odhaduje až o 150tis. méně bez započítání efektu aktuálního dění)No právě, to je 10% celého turistického ruchu v ČR na počet osob a (pokud se nepletu, nemám tady data) skoro 20% útraty všech zahraničních turistů. A to už se sakramentsky projeví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 No právě, to je 10% celého turistického ruchu v ČR na počet osob a (pokud se nepletu, nemám tady data) skoro 20% útraty všech zahraničních turistů. A to už se sakramentsky projeví.podle webu cca 10% celku a s průměrem 5 dnů (útrata 4000,-/den)Takže přijít o všechny=cca 15mld Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 No právě, to je 10% celého turistického ruchu v ČR na počet osob a (pokud se nepletu, nemám tady data) skoro 20% útraty všech zahraničních turistů. A to už se sakramentsky projeví.Jo, v ulicích bude k vidění míň lidí v teplákách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 No, problém bude protože za poslední dva týdny jsme pro ruského klienta podražili o 200% a to už je síla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Ještě dodám, když je před těma vánocema, že nejsem žádný příznivec rusů nebo ruska, spíše naopak. Ale pracuji v turistickém ruchu a i když se mě ruská klientela absolutně netýká tak mě takové kotrmelce moc netěší. Ať chceme nebo ne a nevoní mi to, ale vozí sem obrovský peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Jo, v ulicích bude k vidění míň lidí v teplákách... Tak snad nebudou v ulicích ti v uniformách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Nejsem nějaký fanda Škodofky, spíš vůbec ne, ale ty reklamy na Hjundé mi přijdou pěkně debilní (zvlášť to poslední se sousedem z Boleslavi). Třeba i40 kombi je pěkný auto, ale reklamy mají hloupý. No ale KB nemají. Tak jsem si ulevil a jdu uvařit oběd na zítra do práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Hyundai palec hore. Mají to gut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 ty woe MJ to jsi neměl chudákovi Hasňovi dělatTaky jsem to fascinovaně shlédnul až dokonce. To jsou někdy strašné chvilky tady na tomhle fóru. Neříkejte že vás ta paštika aspoň trochu nenalákala :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Reklamy celkem jdou, ale ty auta už moc ne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Reklamy celkem jdou, ale ty auta už moc ne :-)tohle uz par let neplati. Zena ma i40 a je to super auto. Jediny minus za dva roky pouzivani je slabej motor ale pro babu dobry. Dva roky a 80k km a zadna velka zavada. Jen cidla parkovani co si pamaruju. Hlavne 5 let zaruka bez omezeni km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Dokonce se nestyděl použít slovo paštika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 me se libi - hjunde -ale to nezni moc nemecky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Mě se vcelku líbí, teď jsme hledali jednoho mrňouse na firmu, takže v hledáčku byla také I20, a nás od toho odradili snad všichni, prodejci v bazarech, kamarád prodejce nových aut, automechanici, a dokonce většina bývalých majitelů tohle uz par let neplati. Zena ma i40 a je to super auto. Jediny minus za dva roky pouzivani je slabej motor ale pro babu dobry. Dva roky a 80k km a zadna velka zavada. Jen cidla parkovani co si pamaruju. Hlavne 5 let zaruka bez omezeni km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Mě se vcelku líbí, teď jsme hledali jednoho mrňouse na firmu, takže v hledáčku byla také I20, a nás od toho odradili snad všichni, prodejci v bazarech, kamarád prodejce nových aut, automechanici, a dokonce většina bývalých majitelů to by me zajimalo co ti poradili. Chtel jsi i20 takze fabii? I kdyby to byl srot jako driv (coz neni) tak ta zaruka to pokreje. Proste casy se meni. Driv byla Nokia nej telefon a hjundee sroty. Taky mam radeji bava audiny a medaky ale rekl bych ze drivejsi propastny rozdily v kvalite se dnes stiraji. Jen dacia zustava :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 to by me zajimalo co ti poradili. Chtel jsi i20 takze fabii? I kdyby to byl srot jako driv (coz neni) tak ta zaruka to pokreje. Proste casy se meni. Driv byla Nokia nej telefon a hjundee sroty. Taky mam radeji bava audiny a medaky ale rekl bych ze drivejsi propastny rozdily v kvalite se dnes stiraji. Jen dacia zustava :-)Já nevím jak Dacia (je to strašné "auto"), ale soused si pořídil jakési kombi na ježdění na stavbu, kupoval ho nové za 172.000,- a je to snad pět let a jezdí jen za náplně (aspoň tvrdí) v podmínkách, kde bych takovou výdrž nečekal (auto plné zedníků a vercajku).Co se Hjundé týká, reklama s Frýdkem i ta "neněmecká" mi připadají mnohem lepší než Simply Clever.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Dostal jsem na něj dvě kila, požadavek byl malé autíčko pro sekretářku v automatu se kterým se ujede tak max. dvacet km denně. Nakonec jsme koupili předváděcí Opel Corsa. Dílenské zpracování a použité materiály jsou daleko lepší než u I20, to poznám i já laickým okem, to jak bude auto spolehlivé, ukáže čas. Je v záruce, tak není moc co řešit. Další, co mám jen z doslechu je, že na Hyundai jsou drahé díly a kolikrát i dlouhá čekací doba na ně, pokud nastane vážnější problém. To mě řekl sám prodejce nových vozů a sám radši doporučil Opla v této cenové kategorii. to by me zajimalo co ti poradili. Chtel jsi i20 takze fabii? I kdyby to byl srot jako driv (coz neni) tak ta zaruka to pokreje. Proste casy se meni. Driv byla Nokia nej telefon a hjundee sroty. Taky mam radeji bava audiny a medaky ale rekl bych ze drivejsi propastny rozdily v kvalite se dnes stiraji. Jen dacia zustava :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky