Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Mám kolegu co vsadil před dvěma lety v Praze na ruskou klientelu. No doufám že za ty dva roky něco naspořil a teď bude umět velice promptně reagovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám kolegu co vsadil před dvěma lety v Praze na ruskou klientelu. No doufám že za ty dva roky něco naspořil a teď bude umět velice promptně reagovat.

Problém nemá jen Tvůj kamarád, v útratě/návštěvní den v ČR Rusové vedli a jezdívalo jich přes tři čtvrtě milionu (letos se odhaduje až o 150tis. méně bez započítání  efektu aktuálního dění)

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři

Problém nemá jen Tvůj kamarád, v útratě/návštěvní den v ČR Rusové vedli a jezdívalo jich přes tři čtvrtě milionu (letos se odhaduje až o 150tis. méně bez započítání efektu aktuálního dění)

No právě, to je 10% celého turistického ruchu v ČR na počet osob a (pokud se nepletu, nemám tady data) skoro 20% útraty všech zahraničních turistů. A to už se sakramentsky projeví.

Odkaz ke komentáři

No právě, to je 10% celého turistického ruchu v ČR na počet osob a (pokud se nepletu, nemám tady data) skoro 20% útraty všech zahraničních turistů. A to už se sakramentsky projeví.

podle webu cca 10% celku a  s průměrem 5 dnů (útrata 4000,-/den)

Takže přijít o všechny=cca 15mld ;) 

Odkaz ke komentáři

Ještě dodám, když je před těma vánocema, že nejsem žádný příznivec rusů nebo ruska, spíše naopak. Ale pracuji v turistickém ruchu a i když se mě ruská klientela absolutně netýká tak mě takové kotrmelce moc netěší. Ať chceme nebo ne a nevoní mi to, ale vozí sem obrovský peníze.

Odkaz ke komentáři

Reklamy celkem jdou, ale ty auta už moc ne :-)

tohle uz par let neplati. Zena ma i40 a je to super auto. Jediny minus za dva roky pouzivani je slabej motor ale pro babu dobry. Dva roky a 80k km a zadna velka zavada. Jen cidla parkovani co si pamaruju. Hlavne 5 let zaruka bez omezeni km.
Odkaz ke komentáři

Mě se vcelku líbí, teď jsme hledali jednoho mrňouse na firmu, takže v hledáčku byla také I20, a nás od toho odradili snad všichni, prodejci v bazarech, kamarád prodejce nových aut, automechanici, a dokonce většina bývalých majitelů :huh:

tohle uz par let neplati. Zena ma i40 a je to super auto. Jediny minus za dva roky pouzivani je slabej motor ale pro babu dobry. Dva roky a 80k km a zadna velka zavada. Jen cidla parkovani co si pamaruju. Hlavne 5 let zaruka bez omezeni km.

Odkaz ke komentáři

Mě se vcelku líbí, teď jsme hledali jednoho mrňouse na firmu, takže v hledáčku byla také I20, a nás od toho odradili snad všichni, prodejci v bazarech, kamarád prodejce nových aut, automechanici, a dokonce většina bývalých majitelů :huh:

to by me zajimalo co ti poradili. Chtel jsi i20 takze fabii? I kdyby to byl srot jako driv (coz neni) tak ta zaruka to pokreje. Proste casy se meni. Driv byla Nokia nej telefon a hjundee sroty. Taky mam radeji bava audiny a medaky ale rekl bych ze drivejsi propastny rozdily v kvalite se dnes stiraji. Jen dacia zustava :-)
Odkaz ke komentáři

to by me zajimalo co ti poradili. Chtel jsi i20 takze fabii? I kdyby to byl srot jako driv (coz neni) tak ta zaruka to pokreje. Proste casy se meni. Driv byla Nokia nej telefon a hjundee sroty. Taky mam radeji bava audiny a medaky ale rekl bych ze drivejsi propastny rozdily v kvalite se dnes stiraji. Jen dacia zustava :-)

Já nevím jak Dacia (je to strašné "auto"), ale soused si pořídil jakési kombi na ježdění na stavbu, kupoval ho nové za 172.000,- a je to snad pět let a jezdí jen za náplně (aspoň tvrdí) v podmínkách, kde bych takovou výdrž nečekal (auto plné zedníků a vercajku).

Co se Hjundé týká, reklama s Frýdkem i ta "neněmecká" mi připadají mnohem lepší než Simply Clever.. ;)

Odkaz ke komentáři

Dostal jsem na něj dvě kila, požadavek byl malé autíčko pro sekretářku v automatu se kterým se ujede tak max. dvacet km denně. Nakonec jsme koupili předváděcí Opel Corsa. Dílenské zpracování a použité materiály jsou daleko lepší než u I20, to poznám i já laickým okem, to jak bude auto spolehlivé, ukáže čas. Je v záruce, tak není moc co řešit. Další, co mám jen z doslechu je, že na Hyundai jsou drahé díly a kolikrát i dlouhá čekací doba na ně, pokud nastane vážnější problém. To mě řekl sám prodejce nových vozů a sám radši doporučil Opla v této cenové kategorii.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...