kuncák7 Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Ze uz 14 dnu poctive lezim,zeru prasky a stejne kaslu a mam rymu. Jo a do toho piju litry caje-coz nesnasim. Ach jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Kde jsem rekl, ze musi pujcku splatit do roka? Predpokladam, ze pokud to nebude banda lemplu, tak si najdou praci a budou fungovat ve svem zivote dal a lepe. To jestli se vrati nekam, kde nebudou mit ani praci ani sanci na kvalitni zivot je silne diskutabilni. Pokud se jim z vydelku (napr. na danich) vybere pomerna cast na umoreni vydanych penez, kdy splaceni nebude prechazet na dalsi potomky, tak mi to prijde jako fer pro obe strany i prestoze nemusi mit sanci splatit vsechno. Protože se mi zdá, že z tvého přístupu není úniku. Buď tady zůstanou a budou vydělávat, třeba si otevřou směnárnu (ale my je přece nechceme, je to jen banda teroristů atd.), nebo se vrátí zpátky, ale pak je absurdní očekávat vrácení peněz. Jestlo o tom budeš ještě chvíli psát, tak někdo na Zamini vymyslí, že by tam po skončení války mohl každý rok zajet a vybírat úroky, byl by to hezký výlet Jinak jsem rád, že spousta místních spolupacientů je na podobné vlně, už jsem se bál, že individua typu swanieck zde nabudou vrchu... Tímto k tématu končím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 to jo, ale proč pak na naše děti musíme pořádat zbírku víček z pet lahví...............No- přesně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 (upraveno) chtěl jsem si nalejt panáka a zmizela mi flaška rumu...tak to je hnus pane nevím, co bych dělal, snad našel nějakou jinou? Upraveno 14. ledna 2015 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 to jsou trpaslíci.............to znám, fšude vlezou.............a hrozně rychle se množej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tonytrubka Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Máme se tu jako prasata v žitěProstě máme štěstí,když sedíš v letadle které spadne máš smůlu.Když se narodíš se jak Cristiano Ronaldo máš štěstí.Je to bizzar.Svět se radoval že přichází arabské jaro ale kdyby tu byl Saddám nebo Kaddáfí tak by asi žádný IS nebyl,takže teď je asi dobře že to Asad ustál,nebo ne?!Já nevím,co je dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 tak to je hnus pane nevím, co bych dělal, snad našel nějakou jinou?to byla jediná co jsem doma měl.. prázdný nepočítam..mam normálně zkaženej večer..kam se na to hrabe kdejakej muslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Pravil latentní policajt ....Z vyspělé části Evropy máme možnost vidět kam je tohle přivedlo. Já jsem velkej pravdoláskař, ale nějaké meze se udělat musí. Rád bych svým dcerkám viděl do obličejů, až budu starej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Pravil latentní policajt ....Ale nic. Když dojdou názory a argumenty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 tohle fórum bývalo před stopadesáti lety takové normální, konzistentní ..... psalo se tu pouze o hodinkách ... jak je kdo vyrábí, co je nového, jak se nám to líbí x nelíbí, jak se nám líbí to na co nemáme, jak to asi funguje ...... bylo to jistě dáno počtem členů ..... dnes je z tohoto fóra sračka, daleko horší než Novinky a podobné hnoje .... chybí tu jenom to impotentní hlasování líbí/nelíbí, které je opět neobjektivní, protože hlasují přispívající ..... evidentně je tohle hnojiště úspěšné, protože tu přibývají výrobci hnoje a nový server furt funguje takže nepřítel chronomagu je již uvnitř ...... Syřané za to nemůžou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 (upraveno) Vždyť tady může každý povídat o tom co ho naštvalo- je to vlákno právě o tomhle tématu...taky už je pár let staré.. koukám že je tu dýl než Ty, Ypo...jestli sis trochu nezapřeháněl... a o hodinkách je tady toho přece mraky krásných vláken!! Upraveno 14. ledna 2015 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Vždyť tady může každý povídat o tom co ho naštvalo- je to vlákno právě o tomhle tématu...taky už je pár let staré.. koukám že je tu dýl než Ty, Ypo...jestli sis trochu nezapřeháněl... a o hodinkách je tady toho přece mraky krásných vláken!!no ty si přesnej prototyp Novinkáře ..... "něco si přečtu, ale nepochopím to " = budu si mlít tu svou ..... nemám ti to za zlý (aby bylo jasno) ...... tím se člověk postupně stane aniž by si to uvědomil, ale už seš ve škatulce no *abych ti to objasnil, tak ten první příspěvek safiho se týkal hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Vždyť tady může každý povídat o tom co ho naštvalo- je to vlákno právě o tomhle tématu...taky už je pár let staré.. koukám že je tu dýl než Ty, Ypo...jestli sis trochu nezapřeháněl... a o hodinkách je tady toho přece mraky krásných vláken!!YPO už tu tenkrát byl, to je mastodont, ale byl za tu dobu asi 3x v kómatu, tak se vždycky nechal odpojit a začal znovu, tudíž 2011 je rokem jeho posledního vzkříšení, ne datu narození v chronomagovo Betlémě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 YPO už tu tenkrát byl, to je mastodont, ale byl za tu dobu asi 3x v kómatu, tak se vždycky nechal odpojit a začal znovu, tudíž 2011 je rokem jeho posledního vzkříšení, ne datu narození v chronomagovo Betlémě.Aha- tak soráč, to jsem nevěděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 no ty si přesnej prototyp Novinkáře ..... "něco si přečtu, ale nepochopím to " = budu si mlít tu svou ..... nemám ti to za zlý (aby bylo jasno) ...... tím se člověk postupně stane aniž by si to uvědomil, ale už seš ve škatulce no *abych ti to objasnil, tak ten první příspěvek safiho se týkal hodinekJá ho četl- číst umím- a dík za umné zaškatulkování, na to jsi machr ok, nic ve zlým- jdu si teda číst těch hodinkách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Já ho četl- číst umím- a dík za umné zaškatulkování, na to jsi machr ok, nic ve zlým- jdu si teda číst těch hodinkách...k tomu nic nemám .... snad jenom, že jsi na dobré cestě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tonytrubka Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 YPO už tu tenkrát byl, to je mastodont, ale byl za tu dobu asi 3x v kómatu, tak se vždycky nechal odpojit a začal znovu, tudíž 2011 je rokem jeho posledního vzkříšení, ne datu narození v chronomagovo Betlémě.YPOSUKHOIYPO a ty jeho ranní průjmy,klystýry a palce v řiti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 ..... dnes je z tohoto fóra sračka, daleko horší než Novinky a podobné hnoje .... Jsme každopádně rádi, že tě to neodradilo a taky se v těch fekáliích válíš s námi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Jsme každopádně rádi, že tě to neodradilo a taky se v těch fekáliích válíš s námi.v těch se válíš ty a Novinkáři ..... já si vyzobávám jenom to co mě zajímá ..... je fakt, že je to dřina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Ale nic. Když dojdou názory a argumenty...... tak třeba pan Jaroon v takovém případě nejde daleko pro "debila", a ne latentního, že? ------------------------ tohle fórum bývalo před stopadesáti lety takové normální, konzistentní ..... psalo se tu pouze o hodinkách ... jak je kdo vyrábí, co je nového, jak se nám to líbí x nelíbí, jak se nám líbí to na co nemáme, jak to asi funguje ...... bylo to jistě dáno počtem členů ..... dnes je z tohoto fóra sračka, daleko horší než Novinky a podobné hnoje .... chybí tu jenom to impotentní hlasování líbí/nelíbí, které je opět neobjektivní, protože hlasují přispívající ..... evidentně je tohle hnojiště úspěšné, protože tu přibývají výrobci hnoje a nový server furt funguje takže nepřítel chronomagu je již uvnitř ...... Syřané za to nemůžou v těch se válíš ty a Novinkáři ..... já si vyzobávám jenom to co mě zajímá ..... je fakt, že je to dřina Prošel jsem si tvoje příspěvky, posledních 10 stránek ve vyhledávání: Předvánoční flame, vysírání v Damasko vlákně, mašina na kapslovaný kafe, poraďte jakou ojetinu, pořídil jsem pračku, dva nebo tři wristshoty, pár relevantních příspěvků o Sinnech, reklama na Oris, nejvíc keců ovšem v sekci Ostatní diskuse a zábava. Musí být fakt těžký udržet si tuhlectu "konzistenci", nebýt jako ti Novinkáři a psát jenom o hodinkách Kdyby tady byly dveře, tak s nima za sebou prásknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky