Murphy97 Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 to ne, ale zase když si představím, že si vyberu tu stejnou "odbornici".....Každopádně věřím, že už po té sebevraždě bere Valium.Jasny, gougy, to chapu, ale stejne si myslim, ze v tomto pripade musi sehrat zasadni roli urady, nadrizeni, apod. Ne dav... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 (upraveno) Tohle mě fakt "pobavilo", tak oni zfalšují data na základě kterých obdrží úvěr a za to je zodpovědný věřitel? To se ten týpek z FT učil u nás, nebo co? citace:"věřitelé mají morální povinnost poskytovat půjčky s rozvahou. Pokud si své dlužníky náležitě neprověří, zaslouží si následky" Jasny, gougy, to chapu, ale stejne si myslim, ze v tomto pripade musi sehrat zasadni roli urady, nadrizeni, apod. Ne dav...to bez diskuze, zatím tady máme snad i nějaké zbytky civilizace Upraveno 28. ledna 2015 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Nevorientuju se moc v těch háčkách a závorkách co se z toho jakoby malujou vobrázky,ale chci se zeptat Pokud ano,chtěl bych se tý přechytralý paní co tady píse zeptat.Je to p..a v leže nebo se to dneska uš nosí obráceně?Jsem starší a dlouho sem to neviděl. skoro by se chtělo říct, "však vašu p..u sem taky neviděl a věřím, že ju máte", abych uvedl věci na pravou míru, ležatou p...u jsem familierně pojmenoval tu pí logopedku, od flamu okolo paní Nirmality se distancuju a nebylo to na ní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Jasny, gougy, to chapu, ale stejne si myslim, ze v tomto pripade musi sehrat zasadni roli urady, nadrizeni, apod. Ne dav...aj ja si myslim!ale vies ako to je - dav to ma rad!a vzdy sa v tom utociacom dave najde malicky nechutny zufalec, co si tiez chce udriet, dat ranu! to aj tu sa najdu take male bezvyznamne osobky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 rady o klidu si nech vod cesty, nesmyslně překročila svojí pravomoc a zavinila tragedii, stát se něco podobnýho tobě, vsadil bych se že bys o klidu tolik neplkal...no nezbývá než doufat, že nevyvázne s nějakou podmínkou a kdo ma vlastne pravomoc si vsimnout ci nahlasit potencialni zneuzivani ditete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Me vzdycky spolehlive nastve, kdyz vlezu do tohodle vlakna a zacnu si neco cist ... Musim sem prestat koukat a nic me nebude stvat! ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Me vzdycky spolehlive nastve, kdyz vlezu do tohodle vlakna a zacnu si neco cist ... Musim sem prestat koukat a nic me nebude stvat! ;-) já jsem tu po hodně dlouhý odmlce na chrnmagu všeobecně a tenhle koutek prostě nesmím vynechat, ta pestrobarevná paleta a nevyčerpatelná studnice názorů, ...logopedka zabije chlapa a přesto se tady najde dost lidumilů a robinůhoodů, že ji vlastně obhajují, to mi chybělo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 já jsem tu po hodně dlouhý odmlce na chrnmagu všeobecně a tenhle koutek prostě nesmím vynechat, ta pestrobarevná paleta a nevyčerpatelná studnice názorů, ...logopedka zabije chlapa a přesto se tady najde dost lidumilů a robinůhoodů, že ji vlastně obhajují, to mi chybělo :-)Kdo neco takovyho rekl? Akorat se snazis vyvolat flame? Bud trochu vice empaticky a konstruktivni, ulevi se ti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 skoro by se chtělo říct, "však vašu p..u sem taky neviděl a věřím, že ju máte", abych uvedl věci na pravou míru, ležatou p...u jsem familierně pojmenoval tu pí logopedku, od flamu okolo paní Nirmality se distancuju a nebylo to na ní.Omlouvam se,ja myslel,ze reagujes na tu zdravotni sestru z HK,ne logopedku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Dnes mě naštval spoj MHD. Zpoždění 9 minut u autobusu se opravdu jen tak nevidí. Původně jsem měl snahu omlouvat to dopravní situací, ale když jsem pak na vlastní kůži zažil počínání šoféra, tak jsem si řekl, že na vině je prostě hlavně kokotský řidič. Tak či tak jsem prostě k zubařce dorazil o pár minut později. Jediné štěstí, že tam povětšinou bývám na čas a naopak musím běžně čekat od 5 do 20 minut, takže se to tentokrát krapet srovnalo. Na naštvání to ovšem nic neměnilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Nechci a nanapadávej mě. Toto vlákno se jmenuje: Co mě právě naštvalo a pokus o vraždu tří novorozenců v nemocnici mě teda naštval. Navíc to zapadá do tématu, které se zde již probíralo. Než začneš někoho obviňovat z pokusu o vraždu, tak si laskavě dopředu o dané problematice něco zjisti, takhle ze sebe děláš akorát kravku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 musel jsem z prace po hodině domů a už lezim v posteli. celej tejden jsem to i pres ty virovy sracky daval ale dnes už toho bylo moc...kentus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 jóó každej kocovině říká jinak..................viróza......hehehe, jako bych to už slyšel.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 kezby to byla zemanovo viroza...bych byl vysmatej..zatímco postupně vyflusavam plíce a vytejkam z nosu o voci.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Včera jsem psal do vlákna co mě potěšilo, že si jedu pro nové hodinky a to by nesmělo být nováčků, kteří nedrží slovo jako Stapal,aby ti hned po ránu nehnuli žlučí Dohodlej prodej, kterej mě stál dost času zařizováním a to i nahrádní cesty v práci. Maník se dnes ráno probudí s tím, že to podhodnotil, kurz franku a kdesi cosi, prý už jsou dnes o pět tisíc dražší, ber nebo nech bejt. Ať jdou tyhle novodobý móresy na fóru už do pr..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 To napis sem.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/71577-stapal/?hl=stapal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Včera jsem psal do vlákna co mě potěšilo, že si jedu pro nové hodinky a to by nesmělo být nováčků, kteří nedrží slovo jako Stapal,aby ti hned po ránu nehnuli žlučí Dohodlej prodej, kterej mě stál dost času zařizováním a to i nahrádní cesty v práci. Maník se dnes ráno probudí s tím, že to podhodnotil, kurz franku a kdesi cosi, prý už jsou dnes o pět tisíc dražší, ber nebo nech bejt. Ať jdou tyhle novodobý móresy na fóru už do pr.....tak to je fakt hrube.... bazmeg!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 tak som si bol este v nedelu pravidelne zabehat...asi uz starnem a na ceste spat som si paradne vykrutil clenok. vysledok podla doktora : silne podvrtnutie. liecba podla doktora : natierat, stahovat, nezatazovat, natierat, stahovat, nezatazovat ( a tak dokola ). vysledok po styroch dnoch : nula bodov ( obcas mam pocit ze aj horsie ), nemobilny invalid... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Já nevím, ale asi jo, až bude čas. Nic vážnýho to není, ale aspoň kupující budou do budoucna vědět, že inzerovaná cena u tohoto prodávajícího je každým dnem jiná dle aktuálního kurzu Jsem smutný... No nic, pokračuji ve skrblení na velký Rolex, všechno špatný k něčemu dobrému. To napis sem.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/71577-stapal/?hl=stapal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Včera jsem psal do vlákna co mě potěšilo, že si jedu pro nové hodinky a to by nesmělo být nováčků, kteří nedrží slovo jako Stapal,aby ti hned po ránu nehnuli žlučí Dohodlej prodej, kterej mě stál dost času zařizováním a to i nahrádní cesty v práci. Maník se dnes ráno probudí s tím, že to podhodnotil, kurz franku a kdesi cosi, prý už jsou dnes o pět tisíc dražší, ber nebo nech bejt. Ať jdou tyhle novodobý móresy na fóru už do pr.....Hm,tak to je fakt dost divny,holt nova a jina doba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky