Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Včera jsem psal do vlákna co mě potěšilo, že si jedu pro nové hodinky a to by nesmělo být nováčků, kteří nedrží slovo jako Stapal,

aby ti hned po ránu nehnuli žlučí :furious: Dohodlej prodej, kterej mě stál dost času zařizováním a to i nahrádní cesty v práci. Maník se dnes ráno probudí s tím, že to podhodnotil, kurz franku a kdesi cosi, prý už jsou dnes o pět tisíc dražší, ber nebo nech bejt. Ať jdou tyhle novodobý móresy na fóru už do pr.....

Natvrdo, už si tu neškrtne, tohle se nedělá. !!!!!!  To bych si pak každej mohl přihazovat +- nějaký tisíc. Tohle fakt ne a hned bych to napsal do hodnocení.

Prostě napsat někam  NEKUPOVAT NIC U STAPALA  a on si to příště rozmyslí !!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to fakt hnus a podraz, zejmena tady, ale i obecne... Holt nekdy se nezadari a clovek vlivem okolnosti nevydela nebo prodela, ale dohoda je svata.... Jsem zvedavy, kdy mi z eshopu poslou objednane zbozi s navysenou cenou o 3t Kč s tim, ze se ode dne objednavky zmenil kurz eura nebo dolaru...hnus velebnosti, je to hnus

Odkaz ke komentáři

Je to fakt hnus a podraz, zejmena tady, ale i obecne... Holt nekdy se nezadari a clovek vlivem okolnosti nevydela nebo prodela, ale dohoda je svata.... Jsem zvedavy, kdy mi z eshopu poslou objednane zbozi s navysenou cenou o 3t Kč s tim, ze se ode dne objednavky zmenil kurz eura nebo dolaru...hnus velebnosti, je to hnus

tak zrovna tohle se Ti může stát, některé webshopy to dokonce mají v podmínkách, nicméně tady na fóru po dohodnutém termínu a ceně, je to podraz.

Afri dobrý :cheers:  - skončíš u BLNR ;)

Odkaz ke komentáři

jasný, ale minimálně než to pošlou tak Tě upozorní na změnu kurzu s tím, jestli máš ještě zájem... obecně platí, pokud objednám a objednávka je přijata, je uzavřena smlouva za podmínek k okamžiku uzavření smlouvy... ale hlavně takové chování TADY :jawdrop:  jsem fakt nečekal... od dobře hodnoceného prodejce...

Odkaz ke komentáři

jasný, ale minimálně než to pošlou tak Tě upozorní na změnu kurzu s tím, jestli máš ještě zájem... obecně platí, pokud objednám a objednávka je přijata, je uzavřena smlouva za podmínek k okamžiku uzavření smlouvy... ale hlavně takové chování TADY   jsem fakt nečekal... od dobře hodnoceného prodejce...

Svět se v ... obrací, dnes jsem četl, že Startky bez filtru jsou o 3,- Kč dražší než Camelky - na to bych si taky nevsadil :D :D

Odkaz ke komentáři

Včera jsem psal do vlákna co mě potěšilo, že si jedu pro nové hodinky a to by nesmělo být nováčků, kteří nedrží slovo jako Stapal,

aby ti hned po ránu nehnuli žlučí :furious: Dohodlej prodej, kterej mě stál dost času zařizováním a to i nahrádní cesty v práci. Maník se dnes ráno probudí s tím, že to podhodnotil, kurz franku a kdesi cosi, prý už jsou dnes o pět tisíc dražší, ber nebo nech bejt. Ať jdou tyhle novodobý móresy na fóru už do pr.....

tak to je první vlaštovka co u prodávaných hodinek mění cenu smerem nahoru v závislosti na pohybu kurzu smerem nahoru.

toto se opravdu nedela, když je dohodnuty obchod . to je hnus

Odkaz ke komentáři

Svět se v ... obrací, dnes jsem četl, že Startky bez filtru jsou o 3,- Kč dražší než Camelky - na to bych si taky nevsadil :D :D

neke.... tak to koukám jak husa do flašky :) já myslel, že startky už se nějaký ten rok dva vůbec nedělaj... všichni přecházeli na krátké Marlbora a bůhví co... ještě že už nekouřím :clap:

Odkaz ke komentáři

Koukám, že to je tady poslední dobou normální. Nejmenovaný ti pošle SZ, že kupuje hodinky, vše dohodneš a pak dělá mrtvého brouka, přitom, se několikrát denně přihlásí na foru. To se mě stalo několikrát. Pak ostatním tvrdím, že jsou pryč.

Tohle tu před lety nebylo. Asi fakt stárnu.

Odkaz ke komentáři

Teď mám o to věšího brouka, jestli si dvacku nepřidat a nekoupit funglovky :oneeyed02:  Ty hodinky mě jednou zabijou....

Cenová nabídka na vybraný typ:SUPEROCEAN 42Reference: A1736402|BA28|150S|A18S.1Case: SteelDial: Abyss BlackStrap: Diver Pro III Blackaktuální doporučená cena: 75 400 Kčspeciální cena pro Vás:64 900 Kč(tato nabídka platí jen do vyprodání)
Odkaz ke komentáři

Štve mě, že prakticky vždycky, když se rozhodnu, resp. mám čas a chuť se dívat na Berdychův zápas na velkém turnaji, tak to ten lulin prosere.

jj, sledoval jsem to on-line a od druhého setu jsem si říkal, jestli náhodou nešla Ester na dámy a už se nevrátila...škoda toho

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...