FrantisekH Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 sorry že to říkam, ale tohle není jenom podraz ale podvod..asi bych ho vyklepl z trenek a ten pětilitr bych mu namaloval lihovnou na čelo..zejména na tomhle foru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Včera jsem psal do vlákna co mě potěšilo, že si jedu pro nové hodinky a to by nesmělo být nováčků, kteří nedrží slovo jako Stapal,aby ti hned po ránu nehnuli žlučí Dohodlej prodej, kterej mě stál dost času zařizováním a to i nahrádní cesty v práci. Maník se dnes ráno probudí s tím, že to podhodnotil, kurz franku a kdesi cosi, prý už jsou dnes o pět tisíc dražší, ber nebo nech bejt. Ať jdou tyhle novodobý móresy na fóru už do pr.....Natvrdo, už si tu neškrtne, tohle se nedělá. !!!!!! To bych si pak každej mohl přihazovat +- nějaký tisíc. Tohle fakt ne a hned bych to napsal do hodnocení. Prostě napsat někam NEKUPOVAT NIC U STAPALA a on si to příště rozmyslí !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Tak píše, že si je nechává http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/71905-breitling-superocean-42-limited-edition/&do=findComment&comment=1348163 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 A za měsíc obnoví prodej s cenou +10 aby bylo z čeho slevovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Dobrý, od dubna 2014 je prodává a když se dozví, že se bude zdražovat, tak couvne. To je na ban !!! .... roční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Je to fakt hnus a podraz, zejmena tady, ale i obecne... Holt nekdy se nezadari a clovek vlivem okolnosti nevydela nebo prodela, ale dohoda je svata.... Jsem zvedavy, kdy mi z eshopu poslou objednane zbozi s navysenou cenou o 3t Kč s tim, ze se ode dne objednavky zmenil kurz eura nebo dolaru...hnus velebnosti, je to hnus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Je to fakt hnus a podraz, zejmena tady, ale i obecne... Holt nekdy se nezadari a clovek vlivem okolnosti nevydela nebo prodela, ale dohoda je svata.... Jsem zvedavy, kdy mi z eshopu poslou objednane zbozi s navysenou cenou o 3t Kč s tim, ze se ode dne objednavky zmenil kurz eura nebo dolaru...hnus velebnosti, je to hnustak zrovna tohle se Ti může stát, některé webshopy to dokonce mají v podmínkách, nicméně tady na fóru po dohodnutém termínu a ceně, je to podraz. Afri dobrý - skončíš u BLNR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 jasný, ale minimálně než to pošlou tak Tě upozorní na změnu kurzu s tím, jestli máš ještě zájem... obecně platí, pokud objednám a objednávka je přijata, je uzavřena smlouva za podmínek k okamžiku uzavření smlouvy... ale hlavně takové chování TADY jsem fakt nečekal... od dobře hodnoceného prodejce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 jasný, ale minimálně než to pošlou tak Tě upozorní na změnu kurzu s tím, jestli máš ještě zájem... obecně platí, pokud objednám a objednávka je přijata, je uzavřena smlouva za podmínek k okamžiku uzavření smlouvy... ale hlavně takové chování TADY jsem fakt nečekal... od dobře hodnoceného prodejce...Svět se v ... obrací, dnes jsem četl, že Startky bez filtru jsou o 3,- Kč dražší než Camelky - na to bych si taky nevsadil :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Včera jsem psal do vlákna co mě potěšilo, že si jedu pro nové hodinky a to by nesmělo být nováčků, kteří nedrží slovo jako Stapal,aby ti hned po ránu nehnuli žlučí Dohodlej prodej, kterej mě stál dost času zařizováním a to i nahrádní cesty v práci. Maník se dnes ráno probudí s tím, že to podhodnotil, kurz franku a kdesi cosi, prý už jsou dnes o pět tisíc dražší, ber nebo nech bejt. Ať jdou tyhle novodobý móresy na fóru už do pr.....tak to je první vlaštovka co u prodávaných hodinek mění cenu smerem nahoru v závislosti na pohybu kurzu smerem nahoru. toto se opravdu nedela, když je dohodnuty obchod . to je hnus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Svět se v ... obrací, dnes jsem četl, že Startky bez filtru jsou o 3,- Kč dražší než Camelky - na to bych si taky nevsadil :D neke.... tak to koukám jak husa do flašky já myslel, že startky už se nějaký ten rok dva vůbec nedělaj... všichni přecházeli na krátké Marlbora a bůhví co... ještě že už nekouřím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Afri..jel bych tam a ty hodinky mu nacpal do zadku. tohle se nedělá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Koukám, že to je tady poslední dobou normální. Nejmenovaný ti pošle SZ, že kupuje hodinky, vše dohodneš a pak dělá mrtvého brouka, přitom, se několikrát denně přihlásí na foru. To se mě stalo několikrát. Pak ostatním tvrdím, že jsou pryč. Tohle tu před lety nebylo. Asi fakt stárnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Teď mám o to věšího brouka, jestli si dvacku nepřidat a nekoupit funglovky Ty hodinky mě jednou zabijou.... Cenová nabídka na vybraný typ:SUPEROCEAN 42Reference: A1736402|BA28|150S|A18S.1Case: SteelDial: Abyss BlackStrap: Diver Pro III Blackaktuální doporučená cena: 75 400 Kčspeciální cena pro Vás:64 900 Kč(tato nabídka platí jen do vyprodání) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Radši šetři na Rolex, stejně to tak jednou dopadne a až budeš todle za chvíli prodávat, minimálně desítka v čoudu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Hele, asi takhle, v tomto případě bych sebral synátora , kreditku a už bych mastil do obchodu. No a ve CT , jestli jdeš na sraz ti je oslintáme . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Štve mě, že prakticky vždycky, když se rozhodnu, resp. mám čas a chuť se dívat na Berdychův zápas na velkém turnaji, tak to ten lulin prosere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 No tak to neni lulinem, ale tebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Štve mě, že prakticky vždycky, když se rozhodnu, resp. mám čas a chuť se dívat na Berdychův zápas na velkém turnaji, tak to ten lulin prosere. jj, sledoval jsem to on-line a od druhého setu jsem si říkal, jestli náhodou nešla Ester na dámy a už se nevrátila...škoda toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 No tak to neni lulinem, ale tebou. Jo, to už mě také párkrát napadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky