Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Nevím jestli to bylo divadlo, ale každopádně jsme pokračovali v tom duchu, za co na nás klepal... :)

Nenechám si kazit š*k. :)

Micey: Myslet si to mohl, ale tu by poznal. Ta moje nekvičí jak podsvinče.

EDIT: ava SZ

mně pls taky SZ, by mě to fakt zajímalo :) díky!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník maxigabrielg

tak to musi byt superprimitiv!

ludia su fakt divny, najme pri intimnych veciach by mohli mat pochopenie....

a je asi dost jedno, ze odkial je, vsade najdes debila.... na nas suseda zavolala Police, ze sme rano boli na terase v spodnom pradle ( to som len roztiahol zavesy a vysiel na terasu, ze aku krasny den!? ( New Jersey)

Odkaz ke komentáři

tak to musi byt superprimitiv!

ludia su fakt divny, najme pri intimnych veciach by mohli mat pochopenie....

a je asi dost jedno, ze odkial je, vsade najdes debila.... na nas suseda zavolala Police, ze sme rano boli na terase v spodnom pradle ( to som len roztiahol zavesy a vysiel na terasu, ze aku krasny den!? ( New Jersey)

Cihlu do okna.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Cihlu do okna.

ale ked my sme taky prisposobivy blbci - ok, tolerujeme im, ze su asi o nieco viac puritani a sme na ich uzemi a tak sa tak chovame, aby sa to aj im pacilo!

nebudem v trenirkach odhrnat zavesy, ked sa im to zda, ze sa verejne odhalujem.

v Dubaji ziadne velke pusinky na plazi, lebo sa im to nepaci a zavru nas...., na Floride moje rocne dieta budilo pohorsenie, lebo bolo nahe a ludia sa na to divne pozerali.... v kazdom chrame v Azii sa slusne obleciem, zahalim, schovam fotak ci pouzivam nejaky nenapadnejsi ( priatelka zahalene ramena a nohy), niekde sa aj vyzujeme, no proste sa vzdy snazime vsade sa prisposobit. 

A ako by som bol rad, kebyze sme taky vsetci! 

Teda aj oni u nas v EU!

Odkaz ke komentáři

My ich mať nechceme a vy ich ani nemáte. Sú švédske..

Je to super podnik. Každá země si pronajme letové hodiny na pár stíhačkách a příjemně ušetří. Hezky se o ně prostřídáme. A až přijde opravdový průšvih a budou je potřebovat všichni, zjistí se, že je jich dohromady dvacet :lol2:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...