Jeremy Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 (upraveno) hm to je divný, poslední dobou to má tady skoro každý..............Přísahám, že moje Ingersoll nebyla nakažlivá digitálně a reálně jsem s nikým z Chronomagu v infekčním období nic neměl! Upraveno 7. února 2015 uživatelem Jeremy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 jen caj se slivovicí na střídaćku s jägertee.Tak s tím čajem opatrně, raději co nejvíc naředit (já jen pro jistotu, třeba jsi nedokoukal příručku mladého homeopatika až do konce) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Mně je to jedno, já chci už jen zemřít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Jsem se na stary kolena zacal ucit bruslit na bezkach. Nejaky zasrany iluminati nebo jiny celosvetovy spiknuti mi vočarovali lyze a zvedli kopce prede mnou, takze jsem se totalně zrakvil. Klepou se mi ruce, ze kdybych se sel vycurat, tak se udelam. Mne nepomuze MMS, homeopatika, jen caj se slivovicí na střídaćku s jägertee.Vaše starosti na mou hlavu Jako bych to viděl....... :lol2: :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Přísahám, že moje Ingersoll nebyla nakažlivá digitálně a reálně jsem s nikým z Chronomagu v infekčním období nic neměl!To vysvětluj Katovi a FrantiškoviH............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 ?Myslel jsem tím Jeremyho, Kata a FrantiškaH. Měli ňáký potíže s udržením................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 To vysvětluj Katovi a FrantiškoviH...............u me je uz vse v poradku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 doslo pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Tak s tím čajem opatrně, raději co nejvíc naředit (já jen pro jistotu, třeba jsi nedokoukal příručku mladého homeopatika až do konce)Myslíš naředit čaj slivovicí nebo slivovici čajem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 (upraveno) Kuře co mělo být k obědu skončilo v kontejneru -- manželce se nezdála barva a vůně ( tedy prý spíš zápach) musel jsem dojet do krámu pro čerstvýPračka se při napouštění vody zbláznila a napouštěla a napouštěla až bylo v koupelně skoro koupaliště - už je zas normální (ta pračka)Jsem zvědavej co přijde do třetice.................Odpoledne jedu k jedný vnadný kamarádce opravovat sporák ( měnit spirály) tak snad to bude v pohodě.................. Upraveno 8. února 2015 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 tak teď nevim čeho se bojíš víc..že jí vypálíš barák nežo že jí naštěkáš do boudy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 tak teď nevim čeho se bojíš víc..že jí vypálíš barák nežo že jí naštěkáš do boudy?to né je to kamarádka a já jsem prej štastně ženatý............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Kuře co mělo být k obědu skončilo v kontejneru -- manželce se nezdála barva a vůně ( tedy prý spíš zápach) musel jsem dojet do krámu pro čerstvýPračka se při napouštění vody zbláznila a napouštěla a napouštěla až bylo v koupelně skoro koupaliště - už je zas normální (ta pračka)Jsem zvědavej co přijde do třetice.................Odpoledne jedu k jedný vnadný kamarádce opravovat sporák ( měnit spirály) tak snad to bude v pohodě.................. Jestli to kuře bylo zelené tak to chápuCo zavřít hl.uzávěr vody......Dej si pozor na vercajk při opravě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Kuře co mělo být k obědu skončilo v kontejneru -- manželce se nezdála barva a vůně ( tedy prý spíš zápach) musel jsem dojet do krámu pro čerstvýPračka se při napouštění vody zbláznila a napouštěla a napouštěla až bylo v koupelně skoro koupaliště - už je zas normální (ta pračka)Jsem zvědavej co přijde do třetice.................Odpoledne jedu k jedný vnadný kamarádce opravovat sporák ( měnit spirály) tak snad to bude v pohodě.................. Tak bacha. Taky by se večer manželce mohla nezdát barva a vůně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 takze se strejchnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Myslíš naředit čaj slivovicí nebo slivovici čajem?upozorňoval jsem na nebezpečí vysoké koncentrace čaje, takže ředidlem je slivovica Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Dík, jsem furt ve střehu................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 (upraveno) Dík, jsem furt ve střehu................. Uplne vidim tu scenu, zuvacka v papuli, prehrabnes si haro a prehodis: tak depak je ta zlobiva spirala co nejde nazhavit, co? Edit: prisahal by som ze sa mi zjavila v rozliseni VHS Upraveno 8. února 2015 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 no háro nevín mevím, to bylo možná před dvaceti lety................. a spirála je už nová v kufru auta, takže to bude jen rychlá výměna.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 protože to nemá co v prodejním vlákně dělat, dávám sem. Gougy soráč, ale tuším musíš byť stále v opozícii. Ano, proti kokotinám, protože jsem to pořád NEVZDAL sakra!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky