straspol Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Drobnost,je unor. Jinak,neni to spis o tom,ze lidi neumej ridit? Silnicari uklizej celou D1,urcite nevynechaj tech tvych 10 km. A zase placeni z dani :-)))),nemate uz jinou hlasku,tohle je uz ubohy.No, ono je to potažmo tím, že nás ty vysoký daně strašně serou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 to Kuncak7 : jestli ono by to spíš nechtělo, aby uklízeli tam, kde je to potřeba. Pokud dvakrát za sebou v jednom týdnu, když pouze dvakrát nasněž,í nejsou schopni zvládnout údržbu pouhých 10km, tak je něco špatně. O tom, jak lidé jezdí, a co dělají kamioňáci je zbytečné mluvit, kdo jezdí denně po našich silnicích vidí a zažívá sám. Mě štve, že s tím dlouhodobě nikdo nic nedělá. A nedělá s tím nikdo nic , i když pod restrikcemi nutí nás všechny na jeho povinnost (kterou ovšem plní tak, jak je ve státním sektoru zvykem) platit. To, že nedodává službu, už nikdo neřeší. A to se nebavíme o způsobených škodách a hlavně o zdraví, které také není v našich končinách nejlevnější.... Já například dodnes nepochopil, nač povinně platíme dań, které se říká zdravotní pojištění (to je eufemismus jako prase), a přitom si za léčbu i léky musíme platit jaksi navrch ze své kapsy. O tom, že na dražší léčbu se musí pořádat charitativní akce a sbírky už vůbec nemluvím. A takhle bychom mohli pokračovat do nekonečna. Daně jsou zlo, a o to větší zlo jsou, když jsme pod hrozbou trestu nuceni je platit, ale nedostáváme za ně jaksi nic kloudného nazpět. Pokud to tak necítíš, jsi šťastný člověk a závidím ti...bez legrace. PS: naštvalo mě to, co každý rok = neschopnost silničářů, nechci zde vyvolávat flame ohledně pomýlenosti celého systému státních daní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Souhlasím částečně s Kuncákem ... je to i o řidičích - spousta z nich zapomíná na fyziku a spoléhá na asistenty a pak se diví, další věc je dodržování bezpečné vzdálenosti a předvídavost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Oni uklizej,a vsude. To,ze se tam stane bouracka a ty je tam nevidis,protoze tam nemuzou projet je vec jina. Drzej se planu udrzby.a policajti- co maj delat,kdyz prijedou k nehode a na objizdne trase,kde sice nemaj tiraky co delat,ale jsou tam,co maj delat? Zacit vybirat pokuty? Ok,pak tam budes ne 3,5 hodiny,ale 6. Prvotni ukol je plynulost,ne represe. Kdo to videt nechce,nevidi.Dane resit nebudu a ANO,jsem stastnej clovek,protoze se tim nenecham nastvat. Jinak nic osobne a beru to v miru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Tak teď mě ten Bankův pád štve ještě o to víc, že právě díky němu vyhrát ten pojebaný Rakušák (Rakušákům jsem prostě nikdy ve sjezdovém lyžování nefandil). Navíc ta placka pro Ondru byla fakt enormně reálná. Sakra, sakra, sakra! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Jinak nevím jak vás všechny, ale mě neskutečně se.e neschopnost služeb nedorbovolně nakupovaných, rozuměj placených z našich daní a tím pádem nefunkčních - konkrétně Policajtů a silničářů. V pondělí poprvé v zimě napadl na D1 na 120km sníh...byl opravdu jen na úseku 10km... kamiony, srážka a bylo vymalováno. To vše ve 13h. Když jsem tam v 16:30 jel, objížďka, kam měly kamiony zákaz jezdit, byla kamiony zasekaná a neprůjezdná, doporučoval se návrat na uzvařenou D1. I navrátil jsem se a počkal si další 3,5 hodiny, než se to rozjelo....neskutečný šlendrián.No a dnes? Jaký to div, že v lednu sněží! Na tom samém místě, ve stejném směru, hromadná nehoda, zavřená dálnice. To asi bude náhoda, ne? Silničáře nepotkáte nikde...vlastně ano, jezdí jak o život na ostatních úsecích dálnice, kde není po sněhu ani památka....Dvakrát za rok chvíli zasněží a v ČR kolaps, hromadné nehody a zranění. To není přece normální, to ať mi nikdo neříká tvl, ja tu bilou mlhu zazil na jinym miste neska, jedu si 80km/h cestou v lese, vyjedu ven z lesa, silnice mezi polema, bilo, nic nebylo videt, malem sem spad ze silnice, silinici sem pak akorat tusil podle tech tyci na boku. to nema se sypacema nic spolecnyho, to proste bylo najednou, rychly jak svina. nez sem se v druhy dediene - 600m - votocil, vratil se na misto - zase krokem - tak uz tam byly tri auta v poli. tak sem se zas votocil a vobjizdel to kudmasi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 tvl, ja tu bilou mlhu zazil na jinym miste neska, jedu si 80km/h cestou v lese, vyjedu ven z lesa, silnice mezi polema, bilo, nic nebylo videt, malem sem spad ze silnice, silinici sem pak akorat tusil podle tech tyci na boku. to nema se sypacema nic spolecnyho, to proste bylo najednou, rychly jak svina. nez sem se v druhy dediene - 600m - votocil, vratil se na misto - zase krokem - tak uz tam byly tri auta v poli. tak sem se zas votocil a vobjizdel to kudmasi..Jezdím hodně roků ale takovej masakr jako včera mezi Slavkovem a Brnem jsem ještě nezažil, větrem foukanej sníh z polí že nebylo vidět na konec auta, zastavit nemůžeš aby to do tebe někdo zezadu neposlal a v autě komplet rodina.Borci co to prali v levým za Brnem skončili na 118 v hromadný nehodě, já stačil sjet na Jihlavu a projet jí ještě nezasekanou, švára jel půl hodiny po mě a zůstal trčet dvě hodiny na objížďce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 záběry jak z jinýho světa...máte tam na Moravě docela nadílku. Tady pro změnu téměř nic..krom včera, kdy to nasněžené z rána (3cm) namrzlo a dnes na to napadly 2cm...takže parádní klouzačka ..jenže po silnicích lidi prostě jezdí jak dobytkové. Chápu, že někdo spěchá..ale když vidíte šílence v trojkovém BMW nebo abych nebyl škarohlíd tak O2 nebo jiné to valí 70 místo 50 po městě na klouzající silnici..no, to si pak říkáte, jestli snad raději nejet přes město než po okruhu, kde je to otázka času než to nějaký šílenec co spěchá narve do vás.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Mě zase štve opačná věc. Letos kromě poprašku, který za dve hodiny roztaje, každyý den solej silnici zbytečně. Všechy 2 a 3 třídy jsou SUCHÉ, neposolené a tam kde to posolej 1třída je to mokrý a zasere to celé auto. Zbytečně !! A to i když je na teploměru 5st.a po sněhu ani památky. No a včera poprašek a silničáři nikde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 To mi povidej, ja jel vcera Praha - Vodnany a mam auto spinavy jak ze solnyho dolu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 tvl, ja tu bilou mlhu zazil na jinym miste neska, jedu si 80km/h cestou v lese, vyjedu ven z lesa, silnice mezi polema, bilo, nic nebylo videt, malem sem spad ze silnice, silinici sem pak akorat tusil podle tech tyci na boku. to nema se sypacema nic spolecnyho, to proste bylo najednou, rychly jak svina. nez sem se v druhy dediene - 600m - votocil, vratil se na misto - zase krokem - tak uz tam byly tri auta v poli. tak sem se zas votocil a vobjizdel to kudmasi..Já jel včera po okruhu a v protisměru jsem viděl, co provede "blbec", kterej v chumelenici a bílé mlze jede cca 120, předjíždí kamion a dostane smyk. Díky němu se tam pak srazilo těch 50 aut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Že se mě nemoc prostě vrátila- sotva stojím ( jsem jak zbitej tyčí ), asi i teplotka, kašlíček, rýma, je mě na zvracení. Je to fakt paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Jezdím hodně roků ale takovej masakr jako včera mezi Slavkovem a Brnem jsem ještě nezažil, větrem foukanej sníh z polí že nebylo vidět na konec auta, zastavit nemůžeš aby to do tebe někdo zezadu neposlal a v autě komplet rodina.Borci co to prali v levým za Brnem skončili na 118 v hromadný nehodě, já stačil sjet na Jihlavu a projet jí ještě nezasekanou, švára jel půl hodiny po mě a zůstal trčet dvě hodiny na objížďce.Copak ve Slavkově? Včera byl u nás nějaký týpek ve firmě tak náhodou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 To mi povidej, ja jel vcera Praha - Vodnany a mam auto spinavy jak ze solnyho dolu ...Dneska zase D11, dálnice suchá, teploměr ukazuje 8st a oni to solej !!!!!!! Asi potřebujou vycmrndat sůl, jaro je za bukem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Dneska zase D11, dálnice suchá, teploměr ukazuje 8st a oni to solej !!!!!!! Asi potřebujou vycmrndat sůl, jaro je za bukem. já nevím borci, když už tady nadáváte na to solení, ale ráno bylo místama pod nulou a já radši zrezivělou kastli než nečí sejmutou dcerku. Navíc za největší průšvih považuju to, že řidiči v ČR ve většině neumí "přepnout" na zimní režim (vůbec si neuvědomují, že je to tak trochu třeba, když je v autě 21,5 a u spolujezdkyně o 2st. více..) a třeba po té "naší dálnici" si to švihají jak v létě na špičkové silnici. Prostě nepobírám 170km/h a v zimě dokonce ani 140.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Ano, ráno možná, ale ne po 9 kdy bylo skoro 8st !!!!! A sypalo se vesele na suchou D11 !!! Jinak souhlasím, že jsou borci, kteří na zasněžené dálnici jedou 130, protože je to tak dovoleno a pak nestačí vyhodit kotvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 (upraveno) JO jenže silnice se musí solit pod led ne na led, jinak to tak úspěšně nefunguje.. venku je osm a kolik má silnice? 5-6? taje voda teče na silnici dělají se laguny ledu...ti nevim hele..nejsem cestář ale když solej je špatně když nesolej je špatně, když jsou venku je špatně když seděj na dispečinku tak je to taky špatně... co s tím??? nejezdit! Upraveno 10. února 2015 uživatelem FrantisekH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 To je právě to, když už nějak nasněží, tak nikde nikdo. A když je suchá silnice, nikde ani známky sněhu, namrzajícího deště, tak co může zmrznou? A i když má silnice 5-6 st. tak přece nemá co zmrznout. Byla to ta solanka, nebo jak se to jmenuje, kdyby sůl. A co tam toho rval. To bylo jak kropící vůz. To nejde pořádně umejt ani z čelního skla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 (upraveno) když solej je špatně když nesolej je špatně, když jsou venku je špatně když seděj na dispečinku tak je to taky špatně... Přesně edit: někde možná bude důvodem i "korporátní logika obrany budgetu" - jestli letos utratíme jenom 20mega za sůl, dostanem na příští rok 18 a to bude průšvih, to nebude stačit, tak to radši nějak rozepíšeme a rozvozíme ať se to dá prokázat, že potřebujem... Upraveno 10. února 2015 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Špatně je když to dělaj obráceně. Chápu prevenci, pokud se očekává namraza, sníh, ale takhle se dřív dočkám spíš tramvaje na dálnici, než náledí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky