jankoxxx Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 10.3. - tsunami 21.12. - konec světa... z globalneho hladiska by ten koniec sveta nemusel byt az tak zla vec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 10.3. - tsunami 21.12. - konec světa... tak ji řekni, že těch datumů, kdy měl zaručeně končit svět jsi už přežil několik a i tentokrát to dopadne stejně, takže žádný stres:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 jakej konec světa zase?? žádnej nebude a pokud ano tak v naprosto jinym termínu než je předpovídaný... a to dle jednoduchého důvodu.. čas je realtivní veličina u které nikdy nebyl nastaven počátek měření.. a nastavení časových úseků (roky, měsíce týdny.. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 ...čas je realtivní veličina u které nikdy nebyl nastaven počátek měření.. a nastavení časových úseků (roky, měsíce týdny.. ) tos nemohl rict, nez jsem zacal kupovat hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 ale tsunami bylo 11ho? Taky musis vsechno hezky hned pokazit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 mno to jsem mohl..ale těžko by tvůj šéf pochopil, že jsi relativně přišel do práce v včas i když i tři dny později Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 ale jako pánové kdyby to fakt bylo toho jednadvacátýho, tak by mě to poměrně naštvalo.. to víte před vánocema..dárky už nakoupený... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 nas*ralo ma, ze musim hladat alternativny plan, pretoze som nekupil letenky z Torshaven do Aalborg pred 3 mesiacmi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 Já to beru tak, že realizace konce světa má všechny znaky projektu. Tím pádem jsem v klidu, protože: a) nemůže skončit v původně stanoveném termínub ) nevejde se to do rozpočtu, takže to možná neskončí vůbecc) pokud ano, tak maximálně z 30% a zbytek bude změnový požadavek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorr GrimWolf Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 Tak sem si udělal na lunetě první vlasový škrábance a sem pěkně naštvanej Není to nijak zvlášt vidět, jen jak to tam jednou je, mám tendece se na to pořád dívat. Asi si brzo budu muset koupit něco na leštění. Už sem si tu přečetl co, jen by mě zajímalo jak hluboký rýhy jdou vlastně rozleštit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 Tak sem si udělal na lunetě první vlasový škrábance a sem pěkně naštvanej Není to nijak zvlášt vidět, jen jak to tam jednou je, mám tendece se na to pořád dívat. Asi si brzo budu muset koupit něco na leštění. Už sem si tu přečetl co, jen by mě zajímalo jak hluboký rýhy jdou vlastně rozleštit. To k hodinkam patri, nech je tam ... a za par let jim udelej overhaul .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 Trochu jsem to promázl, o Libyi se běžte bavit někam na jiné fórum. EDIT: Poznámka pro Frantu, politika to samozřejmě je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 (upraveno) Že i člověk mající 196 pozitivních feedbacků na Aukru může být z.mrd. Peníze jsem mu poslal 24. února, na řadu e-mailů nereaguje (přitom se na aukro přihlašuje), na adrese z Aukra se nevyskytuje a telefon je odpojený. Upraveno 20. března 2011 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 že jsem si před odjezdem na dovolenou dok...l nastavení, každé vlákno se mi automaticky označí jako přečtené a zmizne, a problém trvá i po dovči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stephan Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 Smazat historii a cookies nepomuze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 ne, to jsem zkoušel několikrát, někde se to kouslo, ach jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 (upraveno) asi nic.. Upraveno 21. března 2011 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 volejbalový trénink, 5. set rozhodnutý stav.... Srážka se spoluhráčem, natržené vazy v kotníku, nechodící sádra.... Basilej nejspíš v p.r.d.e.l.i... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 volejbalový trénink, 5. set rozhodnutý stav.... Srážka se spoluhráčem, natržené vazy v kotníku, nechodící sádra.... Basilej nejspíš v p.r.d.e.l.i... Píčo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 (upraveno) Píčo... lépe se mě nedá oslovit, bez výhrad souhlasím. edit: třeba to možná nějak omezeně půjde, neházím ještě berli do žita Upraveno 21. března 2011 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky