Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

jakej konec světa zase?? žádnej nebude a pokud ano tak v naprosto jinym termínu než je předpovídaný... a to dle jednoduchého důvodu.. čas je realtivní veličina u které nikdy nebyl nastaven počátek měření.. a nastavení časových úseků (roky, měsíce týdny.. )

Odesláno

...čas je realtivní veličina u které nikdy nebyl nastaven počátek měření.. a nastavení časových úseků (roky, měsíce týdny.. )

tos nemohl rict, nez jsem zacal kupovat hodinky? :D

Odesláno

Já to beru tak, že realizace konce světa má všechny znaky projektu. Tím pádem jsem v klidu, protože:

a) nemůže skončit v původně stanoveném termínu

b ) nevejde se to do rozpočtu, takže to možná neskončí vůbec

c) pokud ano, tak maximálně z 30% a zbytek bude změnový požadavek

Odesláno

Tak sem si udělal na lunetě první vlasový škrábance a sem pěkně naštvanej :( Není to nijak zvlášt vidět, jen jak to tam jednou je, mám tendece se na to pořád dívat. Asi si brzo budu muset koupit něco na leštění. Už sem si tu přečetl co, jen by mě zajímalo jak hluboký rýhy jdou vlastně rozleštit.

Odesláno

Tak sem si udělal na lunetě první vlasový škrábance a sem pěkně naštvanej :( Není to nijak zvlášt vidět, jen jak to tam jednou je, mám tendece se na to pořád dívat. Asi si brzo budu muset koupit něco na leštění. Už sem si tu přečetl co, jen by mě zajímalo jak hluboký rýhy jdou vlastně rozleštit.

To k hodinkam patri, nech je tam ... a za par let jim udelej overhaul ..
Návštěvník Kamil
Odesláno

Trochu jsem to promázl, o Libyi se běžte bavit někam na jiné fórum.

EDIT: Poznámka pro Frantu, politika to samozřejmě je.

Odesláno (upraveno)

Že i člověk mající 196 pozitivních feedbacků na Aukru může být z.mrd. Peníze jsem mu poslal 24. února, na řadu e-mailů nereaguje (přitom se na aukro přihlašuje), na adrese z Aukra se nevyskytuje a telefon je odpojený.

Upraveno uživatelem financ
Odesláno

že jsem si před odjezdem na dovolenou dok...l nastavení, každé vlákno se mi automaticky označí jako přečtené a zmizne, a problém trvá i po dovči :(

Odesláno

volejbalový trénink, 5. set rozhodnutý stav.... Srážka se spoluhráčem, natržené vazy v kotníku, nechodící sádra.... Basilej nejspíš v p.r.d.e.l.i...

Odesláno

volejbalový trénink, 5. set rozhodnutý stav.... Srážka se spoluhráčem, natržené vazy v kotníku, nechodící sádra.... Basilej nejspíš v p.r.d.e.l.i...

Píčo...
Odesláno (upraveno)

Píčo...

lépe se mě nedá oslovit, bez výhrad souhlasím.

edit: třeba to možná nějak omezeně půjde, neházím ještě berli do žita

Upraveno uživatelem Roman I.
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...