Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

ty wole Romiku, co tě to napadlo sportovat? ach jo :wheelchair:

wole pondělní volejbaly držím už 17 let bez přestávky. Tohle je výroční zranění po deseti letech. Tenkrát to bylo koleno.

Stane se to, já mám po 32 letech pravidelného volejbalu: cysty na pouzdru v pravém rameni, těžkou distorzi palce na pravé ruce, blbě srostlý zlomený malíček na levé ruce, bolavá záda, artrózní změny na obou kolenech, pravé koleno prošlápnuté s následným poškozením vazů (nejsou pevné), natržený sval na levém stehnu, 3 x distorze levého kotníku, pravej nevím, ale tam mám zase špatně srostlý pouzdro po nějakém průs..u, který jsem fanfarónsky v mládí řešil octanem.

Takže jsem na nějaké bolístky celkem zvyklý. Se.re mě neskutečně ta Basilej. Já se tam tak hrozně těšil. :crying_anim02:

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

wole pondělní volejbaly držím už 17 let bez přestávky. Tohle je výroční zranění po deseti letech. Tenkrát to bylo koleno.

Stane se to, já mám po 32 letech pravidelného volejbalu: cysty na pouzdru v pravém rameni, těžkou distorzi palce na pravé ruce, blbě srostlý zlomený malíček na levé ruce, bolavá záda, artrózní změny na obou kolenech, pravé koleno prošlápnuté s následným poškozením vazů (nejsou pevné), natržený sval na levém stehnu, 3 x distorze levého kotníku, pravej nevím, ale tam mám zase špatně srostlý pouzdro po nějakém průs..u, který jsem fanfarónsky v mládí řešil octanem.

Takže jsem na nějaké bolístky celkem zvyklý. Se.re mě neskutečně ta Basilej. Já se tam tak hrozně těšil. :crying_anim02:

no ty krávo a to jsem uvažoval, že bych se začal nějak hýbat... když si to tady čtu, asi zůstanu otylej Posted Image

Návštěvník Snow
Odesláno

Včerejší vypadávání místního serveru :thumbsdown_anim:. Těším se na další sbírku. Musíme koupit něco na způsob řídícího centra NASA.

Odesláno

volejbalový trénink, 5. set rozhodnutý stav.... Srážka se spoluhráčem, natržené vazy v kotníku, nechodící sádra.... Basilej nejspíš v p.r.d.e.l.i...

Něco podobnýho mám od 4.1.2011... Stále chodím s holí, o hraní letos nemůže být řeč... :wheelchair: Better luck to You :)

Odesláno

Včerejší vypadávání místního serveru :thumbsdown_anim:. Těším se na další sbírku. Musíme koupit něco na způsob řídícího centra NASA.

Další sbírka, která vlastně není potřeba? To už by asi nevyšlo...
Odesláno

Dell.

Clovek chce prodavat jejich produkty (ktery navic stojej v pomeru cena vykon za prd, ale zakaznik si zada...), ale na nejakou registraci abych si zaplatil konzultanta.

Registroval jsem se, tri dny schvalovani, pak mi prisel e-mail. ze registrace je potvrzena, nasledne zkousim otevrit prihlasovaci stranku... povedlo se na 4. pokus, prihlaseni samotne asi na 3. a potom je tam akorat tuna debilnich kecu a jedina vec, kterou muzu objednat, a to navic z uplne jinejch stranek, kam se musim znovu prihlasit, je Vostro V130, ktery je vosklivy, uplne naprd, predrazeny a nikdo ho nechce. Volani na zakaznickou linku jsem vzdal po 35 minutach velmi otravne melodie.

Do pr*ele s celym slavnym Dellem!

Odesláno

Chytil jsem nějakou debilní chřipku, mám vysokou teplotu a je mi na chcípnutí. V garáži mám nový auto a ještě jsem se v něm skoro nesvez. Tak zatím študuju návod. :crying_anim:

to Snow. Už mám termín na plastiku vazů v koleni 27.4. Jak jsi na tom ty, měl jsi mít taky nějaký zákrok?

Návštěvník Snow
Odesláno

to Snow. Už mám termín na plastiku vazů v koleni 27.4. Jak jsi na tom ty, měl jsi mít taky nějaký zákrok?

Pár dní před operací jsem se nachladil a zákrok se proto musel odložit. Všechno je na vodě.

Návod k novému autu bych studoval s radostí. Co sis pořídil ?

Odesláno

Pár dní před operací jsem se nachladil a zákrok se proto musel odložit. Všechno je na vodě.

Návod k novému autu bych studoval s radostí. Co sis pořídil ?

Odešel jsem z práce ( velká firma), už se to tam nedalo vydržet, měl jsem superba. Teď dělám sám na sebe a pořídil jsem si BMW 730d. Přivezl jsem si rok starý auto z Německa. Žádný supersport to není, ale pohodlný svezení a má to spousty zajímavejch čudlíků. :smile_anim: Nejvíc se mi zatím líbí automatický rozvěcení a zhasínání dálkových světel, funguje to perfektně.

Odesláno

Po 4 dnech doma s dětmi a ženou jsem opět v nemocnici. Mám v noze hnis a bude se zase operovat. Mám za sebou CT vyšetření a zatím vůbec nevím, jak to dopadlo.

:suicide_anim:

A zřejmě jsem naposledy dneska viděl svého irského setra - přestal o víkendu úplně žrát i chodit... :crying_anim:

Odesláno

Po 4 dnech doma s dětmi a ženou jsem opět v nemocnici. Mám v noze hnis a bude se zase operovat. Mám za sebou CT vyšetření a zatím vůbec nevím, jak to dopadlo.

:suicide_anim:

A zřejmě jsem naposledy dneska viděl svého irského setra - přestal o víkendu úplně žrát i chodit... :crying_anim:

no to je fakt peklo. Vydrž, jednou to musí skončit.
Odesláno (upraveno)

Ty vole, Richarde, to je jak z toho rčení, že ďábel s..e na jednu hromadu. O to lepší bude obrat. Zákonitě najednou bude všechno, úplně všechno lepší.

Edit: teď se ve mně ozve známý gender férák, furt tady litujeme tebe, ale tvoje žena má taky obrovskou nálož životní zkoušky. Naprostý respekt tvojí ženě. Více SZ.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Richarde, az to vydas knizne, tak to bude trhak! preju pevne nervz a stastny konec tohodle nemocnicniho serialu.

p.s.: a myslim, ze jsi nasadil latku tohodle vlakna pekne vysoko. letos jsi zatim nekorunovany kral tematu "smula se mi lepi na paty".

Odesláno

Richarde, náčelníku, podle archívu tvých konzumaček se nebojím říct přímo kapitáne, to jsi byl tak blbej a vlezl jsi dobrovolně do stejného špitálu ve kterém jsme za tebou byli ? Minule to bylo sanitkou a napůl v bezvědomí, navíc jsi nevěděl do čeho jdeš, ale tohle je ukázkovej případ vítězství iluze nad zkušeností :suicide_anim: Chlape držím palce, ne že ne, nicméně začínám Tě podezírat ze sklonů k sebemrzačení....

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...