pavča Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 Přesně jak to napsal Horhe,taky jsem to tak cítil když to hodil do prodeje, jako by tu pořád někde šmejdil ten TOM FAKTOR.Já bych viděl, jako obranu u případů prodeje, kde je "nějaký špatný pocit z prodejce", požadovat osobní jednání s možností ověření pravosti hodinek v autorizovaném servisu nebo u autorizovaného prodejce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gordon Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 Gordon: Nepsal si nahodou o tehlech medialnich honech diplomku? ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 Přesně jak to napsal Horhe,taky jsem to tak cítil když to hodil do prodeje, jako by tu pořád někde šmejdil ten TOM FAKTOR. Takze vod tyhle doby je kazdej, kdo je tady rok, ma sedesat prispevku a chce neco prodat, podvodnik. To sme dopadli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 (upraveno) Takze vod tyhle doby je kazdej, kdo je tady rok, ma sedesat prispevku a chce neco prodat, podvodnik. To sme dopadli. Ať si každej jedná dle svýho uvážení. Malý přirovnání. Z okna baráku naproti spadne někomu na kebuli piáno. Příště půjdu pod tím samým oknem, a budu vědět, že pravděpodobnost je velmi malá, ale stejně se podívám.. Nebo né? Upraveno 27. března 2011 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 Takze vod tyhle doby je kazdej, kdo je tady rok, ma sedesat prispevku a chce neco prodat, podvodnik. To sme dopadli. ... a ještě musí prodávat Omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 Já věděl že mě za to někdo takhle setře,omlouvám se jestli jsem někomu ukřivdil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 chlapi, chcete li koupit, co vám brání si domluvit před koupí prohlídku, chcete li prodat, co vám brání v tom, poslat, až budou peníze na účtu...ale cítit všude Faktora a hlavně dělat ho z lidí, které neznáte, se mi nelíbí nebo co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 (upraveno) Ale jo máš pravdu,taky jsem si hned vzpomněl jak si M3maniac vyžral ten kopanec s tím číslem na kartě. Ale,je na každém jak se s tou svou paranoiou popere(já prohrál) Upraveno 27. března 2011 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 (upraveno) To dokáže naštvat, do soboty mi hodinky dělaly do +7s/den a teď ráno najednou hodinová sekera Zatraceny mechaniky, jdu se Upraveno 28. března 2011 uživatelem martini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Ať si každej jedná dle svýho uvážení. Malý přirovnání. Z okna baráku naproti spadne někomu na kebuli piáno. Příště půjdu pod tím samým oknem, a budu vědět, že pravděpodobnost je velmi malá, ale stejně se podívám.. Nebo né? Hele stačí se podívat na topic který nastartoval: 1. Prosím o radu, zvažuji nákup hodinek, ale nevím zda koupit automaty nebo mechanické. Má někdo obojí zkušenost? Děkuji 2. Nemáte představu jak se může pohybovat cena techto hodinek s kompletním balením v super stavu? Omega seamaster Chrono (America´s Cup) Děkuji Je to minimálně zvláštní, proč se ptá na automaty když je má a proč chce znát cenu ... většina majitelů hodinek má představu o ceně svějch orlojů a má i představu kolik za ně eventuelně chce dost ... není nad to mrknout na ebay .... leda, že by chtěl vědět kolik je kdo ochotnej za ně utratit konkrétně tady na fóru. Oba topic jsou spuštěny poměrně nedlouho před prodejem. Jsem teda více méně začátečník, ale tady v tom případě bych byl hodně obezřetnej. V žádném případě platba předem a i u osobního předání bych byl raději kdybych měl sebou někoho kdo se v Omegách vyzná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Hele stačí se podívat na topic který nastartoval: 1. Prosím o radu, zvažuji nákup hodinek, ale nevím zda koupit automaty nebo mechanické. Má někdo obojí zkušenost? Děkuji 2. Nemáte představu jak se může pohybovat cena techto hodinek s kompletním balením v super stavu? Omega seamaster Chrono (America´s Cup) Děkuji Je to minimálně zvláštní, proč se ptá na automaty když je má a proč chce znát cenu ... většina majitelů hodinek má představu o ceně svějch orlojů a má i představu kolik za ně eventuelně chce dost ... není nad to mrknout na ebay .... leda, že by chtěl vědět kolik je kdo ochotnej za ně utratit konkrétně tady na fóru. Oba topic jsou spuštěny poměrně nedlouho před prodejem. Jsem teda více méně začátečník, ale tady v tom případě bych byl hodně obezřetnej. V žádném případě platba předem a i u osobního předání bych byl raději kdybych měl sebou někoho kdo se v Omegách vyzná. Ježiš no dyť jo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Ježiš no dyť jo! Možná by stálo za to uzavřít sázku, že mu někdo prachy předem stejně pošle .... on se nějakej dobrák vždycky najde :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 To dokáže naštvat, do soboty mi hodinky dělaly do +7s/den a teď ráno najednou hodinová sekera Zatraceny mechaniky, jdu se Letní čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Letní čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Letní čas Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 To jo, letní čas potvrzuji :-( Hodiny v jednom autě, hodiny v druhém autě, telefon, sport testr, kompík na potápění, jedny hodinky, druhé hodinky a to jsem si sotva nedavno koupil první automaty .... přístě si asi koupím něco řízené rádiem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 že přes týden je krásně a o víkendu zataženo+děšť, někde na to byla zajímavá úvaha, že za to můžou fakbriky, který o víkendu věštšinou stojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Letní čas Áhá, to by mohlo být ono A teď naštvání z jiného soudku. 1. Fakt mě dokáže nakrknout, když se pokouším lékařským digitálním teploměrem změřit osobu s evidentní horečkou a ten krám ukazuje hodnoty okolo 34,5 st.C. Zdůrazňuju, že návody čtu a dodržuju postup. Asi na podesáté se podařilo dotáhnout výsledek na 35,7st.C. Kontrolně jsem změřil sám zdravého sebe a vyšlo mi 36st.C rovných, za což po mě osoba s horečkou málem hodila hrnek s čajem. Pokud ten krám nerozdupu, tak ho půjdu reklamovat. Ať je to třeba šméčko z Číny, ale ať už to sakra měří, když si na to ty farmaceutický firmy dávají svá honosná loga. Evidentně ten problém mají i nemocnice, zde test. 2. Klasický rtuťový teploměr se samozřejmně už nedá koupit, protože je to nebezpečné pro EU byrokraty. To by mě zajímalo, kolik lidí se z teploměrové rtuti doopravdy otrávilo. Sice se dají koupit teploměry s náhradní náplní, ale magistra mě varovala, že jdou špatně sklepávat a že je to nepříjemný hlavně při častém měření. "Ale vy jste chlap, máte větší sílu, vám to tak vadit nebude." "No, to byste mě vážně otrávila." Každopádně jsem ten s náhradní kapalinou koupil a snad bude měřit přesně. End of story. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 (upraveno) Áhá, to by mohlo být ono A teď naštvání z jiného soudku. 1. Fakt mě dokáže nakrknout, když se pokouším lékařským digitálním teploměrem změřit osobu s evidentní horečkou a ten krám ukazuje hodnoty okolo 34,5 st.C. Zdůrazňuju, že návody čtu a dodržuju postup. Asi na podesáté se podařilo dotáhnout výsledek na 35,7st.C. Kontrolně jsem změřil sám zdravého sebe a vyšlo mi 36st.C rovných, za což po mě osoba s horečkou málem hodila hrnek s čajem. Pokud ten krám nerozdupu, tak ho půjdu reklamovat. Ať je to třeba šméčko z Číny, ale ať už to sakra měří, když si na to ty farmaceutický firmy dávají svá honosná loga. Evidentně ten problém mají i nemocnice, zde test. 2. Klasický rtuťový teploměr se samozřejmně už nedá koupit, protože je to nebezpečné pro EU byrokraty. To by mě zajímalo, kolik lidí se z teploměrové rtuti doopravdy otrávilo. Sice se dají koupit teploměry s náhradní náplní, ale magistra mě varovala, že jdou špatně sklepávat a že je to nepříjemný hlavně při častém měření. "Ale vy jste chlap, máte větší sílu, vám to tak vadit nebude." "No, to byste mě vážně otrávila." Každopádně jsem ten s náhradní kapalinou koupil a snad bude měřit přesně. End of story. Nevím proč se diviš,že rtuťový teploměr je pro EU nebezpečný, vždyť oni dobře vědí i to,že svíčková pokud se nesní do 3 hodin od uvaření se musí vyhodit nebo hluboko zamrazit,aby se náhodou nerozležela Upraveno 28. března 2011 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 [quote name='Conrad' Nevím proč se diviš,že rtuťový teploměr je pro EU nebezpečný, vždyť oni dobře vědí i to,že svíčková pokud se nesní do 3 hodin od uvaření se musí vyhodit nebo hluboko zamrazit,aby se náhodou nerozležela To máš pravdu, shodou okolností jsem dnes měl svíčkovou, která byla dobrá, ale to rozležení by jí pomohlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky