Tondaa73 Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Lehce mi hnula žlučí nějaká blonďatá kravička za volantem TTčka s telefonem u ucha....asi jí táta neřekl, že ty tyčky pod volantem jsou k blinkrům........ale když jsem zastavil a vylezl z auta, abych se podíval, jestli jsem stihnul strhnout volant včas, tak to otočila a pelášila, až se za AUDI prášilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 tu je zatím 17 stupňů......ale už se to z čech blíží..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 http://praha.idnes.cz/v-dejvicich-se-srazila-tramvaj-s-autobusem-fjr-/praha-zpravy.aspx?c=A150428_160019_praha-zpravy_bur Toto je des . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Asi jsem slaboxh, aké vůbec nevím kde jsem :-( jsem se sakran opil..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Asi jsem slaboxh, aké vůbec nevím kde jsem :-( jsem se sakran opil.....Jsi tu správně, jako doma Od této úrovně soutěží bych očekával, že si můžou zahrát i méně zdatní. Že tam půjde právě o ty prvky sportu, které mi přijdou že jdou stranou, o kolektivnost a o zábavu. Že se děti naučí spolupracovat i se slabšími. Ale tohle je přece pohled dospělého, je strašně alibistické a "politicky korektní" si namlouvat, že děti nechtějí vyhrávat. Pokud by neuměl počítat, těžko se dostane do týmu na matematickou olympiádu a věřím, že titulky v novinách by nebyly tak "srdceryvné". Jiný příklad - proč by se měly některé děti učit a dělat úkoly, když ve stejné třídě jsou trojkaři a čtyřkaři a taky žijí v pohodě? A jak se budou selektovat skutečné talenty a kluby, kam už povinné % těch, co nemají se zdravím tolik štěstí, nebude muset být dosazováno? A stejně mám největší radost z faktu, že nakonec v turnaji zvítězil i ten diskutovaný klučina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Děkuji Jejda, to jsem včera dopadl, v pěr ráno návrat a už v kanclu...strašný, už nepiju...nikdy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Děkuji Jejda, to jsem včera dopadl, v pěr ráno návrat a už v kanclu...strašný, už nepiju...nikdy.... :lol2: :lol2: :lol2: ..........hezkej den.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Ale tohle je přece pohled dospělého, je strašně alibistické a "politicky korektní" si namlouvat, že děti nechtějí vyhrávat. Pokud by neuměl počítat, těžko se dostane do týmu na matematickou olympiádu a věřím, že titulky v novinách by nebyly tak "srdceryvné". Jiný příklad - proč by se měly některé děti učit a dělat úkoly, když ve stejné třídě jsou trojkaři a čtyřkaři a taky žijí v pohodě? A jak se budou selektovat skutečné talenty a kluby, kam už povinné % těch, co nemají se zdravím tolik štěstí, nebude muset být dosazováno? A stejně mám největší radost z faktu, že nakonec v turnaji zvítězil i ten diskutovaný klučina Aby se nominoval na matematickou olympiádu musí účastník projít nějakým sítem, to stejné v řekněme "soutěžních" oddílech. Pokud je to kroužek, kam vezmou každýho kdo zaplatí poplatek, tak má právo tam být jako každej druhej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 no ano, ja nemam delat Zagorku, ked mi zamknu krasne a velmi popularne a oblubene vlakno, ze?!Ale ze tu za par hodin vzniknu ( nic proti temam ci zakladatelom - okrem toho,ze im zavidim a tak logicky ich neznasam!!!) nove vlakna, ktore by sa tiez mohli zaradit uz do existujucich sekcii - aby sa to tu zbytocne nezaserinkalo - ako to bolo vyčitane mne.Tak to jak?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Já bych to, bejt tebou, hnal vejš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Já bych to, bejt tebou, hnal vejš! Třeba až na komín lampárny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 ze?moja rec! beriem to osobne.som fakt zvedavy, ze ake dalsie zbytocne vlakna tu budu vznikat a budem Zagorka ako bejk!Tak to jak?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 velka chyba, dle mne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Klíd, ještě neni vůbec nic jistý, bude to nejspíš jenom na pár úsecích kde to budou operativně regulovat značky.. pokud by to mělo bejt plošně, taky budu samozřejmě proti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 a četli jste ten článek vůbec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 a četli jste ten článek vůbec? Nečetli, ale proč si nezanadávat, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Nečetli, ale proč si nezanadávat, ne? Můžeš mi ukázat kdo tady kde v souvislosti s tím článkem nadával? Nikdo. Ale proč si nezachytračit, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 velka chyba, dle mne Úseky pro zvýšení rychlosti by měla předkládat organizace ŘSD a schvalovat to má ministerstvo dopravy ( tedy co vím ), takže to nebude schvalovat žádnej politik, ale člověk, co by tomu měl rozumět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 a četli jste ten článek vůbec? .. ja to necet.. mne vydesil uz ten nadpis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 no mě taky proto jsem si to dočetl.. Kuncáku já bych jí klidně i na 110 snížil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky