Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Lehce mi hnula žlučí nějaká blonďatá kravička za volantem TTčka s telefonem u ucha....asi jí táta neřekl, že ty tyčky pod volantem jsou k blinkrům........ale když jsem zastavil a vylezl z auta, abych se podíval, jestli jsem stihnul strhnout volant včas, tak to otočila a pelášila, až se za AUDI prášilo... :furious:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi jsem slaboxh, aké vůbec nevím kde jsem :-( jsem se sakran opil.....

Jsi tu správně, jako doma :D

Od této úrovně soutěží bych očekával, že si můžou zahrát i méně zdatní. Že tam půjde právě o ty prvky sportu, které mi přijdou že jdou stranou, o kolektivnost a o zábavu. Že se děti naučí spolupracovat i se slabšími. 

Ale tohle je přece pohled dospělého, je strašně alibistické a "politicky korektní" si namlouvat, že děti nechtějí vyhrávat. Pokud by neuměl počítat, těžko se dostane do týmu na matematickou olympiádu a věřím, že titulky v novinách by nebyly tak "srdceryvné".  Jiný příklad - proč by se měly některé děti učit a dělat úkoly, když ve stejné třídě jsou trojkaři a čtyřkaři a taky žijí v pohodě? A jak se budou selektovat skutečné talenty a kluby, kam už povinné % těch, co nemají se zdravím tolik štěstí, nebude muset být dosazováno? A stejně mám největší radost z faktu, že nakonec v turnaji zvítězil i ten diskutovaný klučina :cheers:

Odkaz ke komentáři

Ale tohle je přece pohled dospělého, je strašně alibistické a "politicky korektní" si namlouvat, že děti nechtějí vyhrávat. Pokud by neuměl počítat, těžko se dostane do týmu na matematickou olympiádu a věřím, že titulky v novinách by nebyly tak "srdceryvné".  Jiný příklad - proč by se měly některé děti učit a dělat úkoly, když ve stejné třídě jsou trojkaři a čtyřkaři a taky žijí v pohodě? A jak se budou selektovat skutečné talenty a kluby, kam už povinné % těch, co nemají se zdravím tolik štěstí, nebude muset být dosazováno? A stejně mám největší radost z faktu, že nakonec v turnaji zvítězil i ten diskutovaný klučina :cheers:

Aby se nominoval na matematickou olympiádu musí účastník projít nějakým sítem, to stejné v řekněme "soutěžních" oddílech. Pokud je to kroužek, kam vezmou každýho kdo zaplatí poplatek, tak má právo tam být jako každej druhej.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

no ano, ja nemam delat Zagorku, ked mi zamknu krasne a velmi popularne a oblubene vlakno, ze?!

Ale ze tu za par hodin vzniknu ( nic proti temam ci zakladatelom - okrem toho,ze im zavidim a tak logicky ich neznasam!!!) nove vlakna, ktore by sa tiez mohli zaradit uz do existujucich sekcii - aby sa to tu zbytocne nezaserinkalo - ako to bolo vyčitane mne.

Tak to jak?!

Odkaz ke komentáři

velka chyba, dle mne :)

Úseky pro zvýšení rychlosti by měla předkládat organizace ŘSD a schvalovat to má ministerstvo dopravy ( tedy co vím ), takže to nebude schvalovat žádnej politik, ale člověk, co by tomu měl rozumět.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...