bandicoot Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 (upraveno) trollov edit: nojó...dobrý Upraveno 10. dubna 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Záběr na Vaška z Hradu - jak krade pero v Chile (a doufám, že to je fejk)K vidění v pořadu 168hodin jako perlička na závěr, na YouTube jsem to narychlo nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Záběr na Vaška z Hradu - jak krade pero v Chile (a doufám, že to je fejk) K vidění v pořadu 168hodin jako perlička na závěr, na YouTube jsem to narychlo nenašel. Hele vono to vypadalo, že ho Pan Profesor fakt seknul! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Urcite si vozi vlastni nadobicko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Hele, nemůže z toho mít průser? Je to až úplně na konci: http://www.ceskatelevize.cz/porady/10117034229-168-hodin/211411058250410/video/ Anebo vlastně nemůžu z toho mít průser já???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Hele vono to vypadalo, že ho Pan Profesor fakt seknul! Tak, teď jsem na koukal a fakt nevím co si mám myslet:worried_anim:. Rozlouskněte to někdo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Opět vyzývám adminy ke smazání všech mých dosavadních příspěvků. Jestli to myslíš vážně, napiš mi SZ nebo mailem a já ti nastavím účet tak, že si budeš moct vymazat všechny svoje příspěvky sám. V tom případě by sis také musel (nebo vlastně nemusel ) založit nové členství a nick. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Cigi neblbni kur\/a... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Tak, teď jsem na koukal a fakt nevím co si mám myslet:worried_anim:. Rozlouskněte to někdo. Prostě je to alfa-samec a bere si co chce. Stejně, jako jeho kolega Berlus... http://www.youtube.com/watch?v=tKMkfdLDEIw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 (upraveno) Prostě je to alfa-samec a bere si co chce. Stejně, jako jeho kolega Berlus... No kdyby se aspoň u toho netvářil jak já na WC... Upraveno 10. dubna 2011 uživatelem Princ Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Prostě je to alfa-samec a bere si co chce. Stejně, jako jeho kolega Berlus... Tak to je silna kava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 No kdyby se aspoň u toho netvářil jak já na WC... Já si vzpoměl na svého 8mi letého syna, když měl v puse "nenápadně" čokoládu. Jejda, někdo zvoní, to asi soudruzi z Lidových milicí .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 No kdyby se aspoň u toho netvářil jak já na WC... A nebejvá zvykem, že si všichni a při podpisu čehokoliv ty pera berou běžně jako vzpomínku, suvenýr? Mám dojem, že jsem kdysi něco takového četl. To jen televize z toho udělala grotesku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 (upraveno) http://www.youtube.com/watch?v=pwonRGInTxU&feature=player_detailpage Upraveno 10. dubna 2011 uživatelem Princ Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 (upraveno) Mimochodem jak tak sleduju příspěvky v tomhle vlákně, tak bych chtěl jenom připomenout svůj názor, že ne vždy se zamknutím rozhádanýho vlákna vše vyřeší. Většinou se to jenom přesune jinam. Jak říkám, já jsem zastáncem nechat původní vlákno tzv. vyhnít, aka nechat ho vyčerpat se sebou samým. Upraveno 10. dubna 2011 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Mimochodem jak tak sleduju příspěvky v tomhle vlákně, tak bych chtěl jenom připomenout svůj názor, že ne vždy se zamknutím rozhádanýho vlákna vše vyřeší. Většinou se to jenom přesune jinam. Jak říkám, já jsem zastáncem nechat původní vlákno tzv. vyhnít, aka nechat ho vyčerpat se sebou samým. Já mám v podstatě stejný názor. Musíš apelovat na zakladatele dotyčného vlákna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Já mám v podstatě stejný názor. Musíš apelovat na zakladatele dotyčného vlákna. Však já jsem to, Kamile, udělal. Viz můj poslední příspěvek v onom inkriminovaném vlákně. A asi by se našlo dalších pár mejch postů, kde vyjadřuju přesvedčení, že lidé se v podstatě chtěj hádat (bez ohledu na míru "gentlemanství" v konkrétním fóru) a pokud se jim (nám) vezme otevřený komunikační kanál, tak budeme pokračovat ve vlákně, který to jenom trochu umožňuje. A k tomu se právě povšechná a obecná vlákna typu "Co mě dnes..." a podobně přímo nabízí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 (upraveno) Nojo, ono se to tezko dohledava, kdyz to Kamil smazal... Takze bez dukazu, zato s jistotou - Kamil Zlatousty nam tu vyjevil Slovo Chronomagovo, kde prohlasil, ze K-i.b.i-h.o linkovani na svou galerii neni porusenim pravidel, byt se tam fotky fejku objevuji. A voila - uz je zase vsechno jinak. Preci nevadi, ze pro to neni zadna opora v pravidlech - je preci super si kompenzovat nedostatek krevniho obehu tlacitkem "ban." EDIT: Oprava kvuli chybnym automatickym "vtipkum" mistni elity. Upraveno 10. dubna 2011 uživatelem carpaccio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Cigi neblbni kur\/a... To "\/" je ale kur\/\/a dobrej napad, funguje to treba i na \/ole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Kamile mam jedno doporuceni - vykaslat se na dobrou vuli a pri projevu nevhodneho chovani zacit treba jednodennim banem, kdyz to nepomuze tak ho prodlouzit. Vsechny vlakna ala to Snowovo o picovinach (napr proc je neco smazano, proc nekdo z modu zasahnul atp) bych okamzite mazal a dotycneho upozornil, ze takovahle diskuze tu nema co delat. Prijde mi, ze nejvetsi problem co tu je, neni obcasny neci ustrel, ale to, ze se necha svobodna vule aby clenove neustale do rozhodnuti modu zasahovali a rozebirali jejich priciny i kdyz o spouste veci nemaji ani poneti. Tohle neni cenzura, ale prosta aplikace prava modu pripadne root admina - nevidim jediny duvod o tom proc nekdo dostal ban tady verejne diskutovat - chvilku to mozna ponese znamky nevole z rad clenu, ale po chvili to bude brano jako standard a treba to tu bude vypadat uplne jinak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky