Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Náhodou, parádní volba pro někoho, kdo hledá kvalitní hodinky tohoto typu. Mají krátký náramek?

Mají :/ Asi o centimetr a půl je nezapnu. Asi budou brzo v sekci ''Prodám'' :)

Odesláno

Škoda. To by mi bylo líto. A nebo je nech své drahé polovičce. Zůstanou tak doma, ty se na ně můžeš aspoň dívat a sám máš důvod pro další akvizici :)

Odesláno

Škoda. To by mi bylo líto. A nebo je nech své drahé polovičce. Zůstanou tak doma, ty se na ně můžeš aspoň dívat a sám máš důvod pro další akvizici :)

No ona na hodinky moc není a víc se jí zamlouvají ty nové Casia co teď má :) Uvidíme.

Odesláno

Fajn, na reklamu máme adblock, funguje krásně. Existuje něco podobného na blokování toho zjevu Konchita Wurst? Fakt nechápu, proč jsou toho plný i zpravodajský weby. Vždycky, když vidím tohle individuum, tak se mi začne seriózně navalovat  :death:

V dnešní době platí: Čím větší si exot (někdy se exot dá nahradit slovem magor) tím větší máš úspěch.

Odesláno

Fajn, na reklamu máme adblock, funguje krásně. Existuje něco podobného na blokování toho zjevu Konchita Wurst? Fakt nechápu, proč jsou toho plný i zpravodajský weby. Vždycky, když vidím tohle individuum, tak se mi začne seriózně navalovat  :death:

Odesláno

Mají :/ Asi o centimetr a půl je nezapnu. Asi budou brzo v sekci ''Prodám'' :)

čau, ty hodinky mám taky! Na zápěstí cca 18 cm padnou perfektně, působí jako náramek.

U spony je extenze, kterou to jde prodloužit cca 1,5 cm.

Odesláno

Pošťák !!! Balík za 4 kila, a neměl na vrácení na litr......takže s balíkem zase vodfrčel, že prej se asi i dneska vrátí...twl....to je spolek... :taz:

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Pošťák !!! Balík za 4 kila, a neměl na vrácení na litr......takže s balíkem zase vodfrčel, že prej se asi i dneska vrátí...twl....to je spolek... :taz:

kde si nabral tak velku bankovku!?

:-)

Odesláno

kde si nabral tak velku bankovku!?

přišla podpora :-)

To tak, ještě budu utrácet ze svého......sousedce včera přišel důchod, tak jsem jí výhodně prodal jeden starý hrnec.....speciální, zdravotní....muhehehe :lol2:

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Mám ještě jeden.....ty už taky nejsi žádnej puberťák.....neuděláme deal??? :rolleyes:

ja by som rad s tebou, ale ty sa vsetkemu tak vyhybaš - ziadne zrazy, stretnutia....

tak ako ma chces natiahnut?!

Odesláno

Tak dneska dorazil balíček s Longines a bohužel mi nevlezou na ruku :( Tak je má zatím moje drahá polovička.

Nadherne vintazni anadigi. Musis pocitat s tim, zev te dobe nebyvaly tak dlouhe naramky, mne bez upravy nejsou ani jedny hodinky z te doby. U AD jsi se ptal na clanky?

Odesláno

Nadherne vintazni anadigi. Musis pocitat s tim, zev te dobe nebyvaly tak dlouhe naramky, mne bez upravy nejsou ani jedny hodinky z te doby. U AD jsi se ptal na clanky?

Nene neptal sem se nikde. Hodinky jsou pro mě celkově malé, né jenom řemínek. Dneska večer půjdou do prodeje.

Odesláno

Však né na fóru ;)

Nebo popros nekoho kdo podminky splnuje a hodinky mu predej at je proda ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...