siwi Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 Náhodou, parádní volba pro někoho, kdo hledá kvalitní hodinky tohoto typu. Mají krátký náramek?
Jettero Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 Náhodou, parádní volba pro někoho, kdo hledá kvalitní hodinky tohoto typu. Mají krátký náramek?Mají :/ Asi o centimetr a půl je nezapnu. Asi budou brzo v sekci ''Prodám''
siwi Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 Škoda. To by mi bylo líto. A nebo je nech své drahé polovičce. Zůstanou tak doma, ty se na ně můžeš aspoň dívat a sám máš důvod pro další akvizici
Jettero Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 Škoda. To by mi bylo líto. A nebo je nech své drahé polovičce. Zůstanou tak doma, ty se na ně můžeš aspoň dívat a sám máš důvod pro další akvizici No ona na hodinky moc není a víc se jí zamlouvají ty nové Casia co teď má Uvidíme.
Jettero Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 Fajn, na reklamu máme adblock, funguje krásně. Existuje něco podobného na blokování toho zjevu Konchita Wurst? Fakt nechápu, proč jsou toho plný i zpravodajský weby. Vždycky, když vidím tohle individuum, tak se mi začne seriózně navalovat V dnešní době platí: Čím větší si exot (někdy se exot dá nahradit slovem magor) tím větší máš úspěch.
Liqid Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2015 Fajn, na reklamu máme adblock, funguje krásně. Existuje něco podobného na blokování toho zjevu Konchita Wurst? Fakt nechápu, proč jsou toho plný i zpravodajský weby. Vždycky, když vidím tohle individuum, tak se mi začne seriózně navalovat
p3k Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2015 Mají :/ Asi o centimetr a půl je nezapnu. Asi budou brzo v sekci ''Prodám'' čau, ty hodinky mám taky! Na zápěstí cca 18 cm padnou perfektně, působí jako náramek.U spony je extenze, kterou to jde prodloužit cca 1,5 cm.
Tondaa73 Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2015 Pošťák !!! Balík za 4 kila, a neměl na vrácení na litr......takže s balíkem zase vodfrčel, že prej se asi i dneska vrátí...twl....to je spolek...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2015 Pošťák !!! Balík za 4 kila, a neměl na vrácení na litr......takže s balíkem zase vodfrčel, že prej se asi i dneska vrátí...twl....to je spolek... kde si nabral tak velku bankovku!?:-)
Rudykopalsson Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2015 kde si nabral tak velku bankovku!?:-)přišla podpora :-)
Tondaa73 Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2015 kde si nabral tak velku bankovku!?:-) přišla podpora :-)To tak, ještě budu utrácet ze svého......sousedce včera přišel důchod, tak jsem jí výhodně prodal jeden starý hrnec.....speciální, zdravotní....muhehehe
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2015 huh, šmejdi na scenu!!!
Tondaa73 Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2015 huh, šmejdi na scenu!!!Mám ještě jeden.....ty už taky nejsi žádnej puberťák.....neuděláme deal???
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2015 Mám ještě jeden.....ty už taky nejsi žádnej puberťák.....neuděláme deal??? ja by som rad s tebou, ale ty sa vsetkemu tak vyhybaš - ziadne zrazy, stretnutia.... tak ako ma chces natiahnut?!:-)
Tondaa73 Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2015 Sem stydlivka...ale něco vymyslím...
Frostie Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2015 Tak dneska dorazil balíček s Longines a bohužel mi nevlezou na ruku Tak je má zatím moje drahá polovička. Nadherne vintazni anadigi. Musis pocitat s tim, zev te dobe nebyvaly tak dlouhe naramky, mne bez upravy nejsou ani jedny hodinky z te doby. U AD jsi se ptal na clanky?
Jettero Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2015 Nadherne vintazni anadigi. Musis pocitat s tim, zev te dobe nebyvaly tak dlouhe naramky, mne bez upravy nejsou ani jedny hodinky z te doby. U AD jsi se ptal na clanky?Nene neptal sem se nikde. Hodinky jsou pro mě celkově malé, né jenom řemínek. Dneska večer půjdou do prodeje.
filo-boxer Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2015 Dneska večer půjdou do prodeje.Nezapomen na pravidlo, ktere dovoluje prodej az pul roku po registraci na foru.
Jettero Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2015 Nezapomen na pravidlo, ktere dovoluje prodej az pul roku po registraci na foru. Však né na fóru
Návštěvník Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2015 Však né na fóru Nebo popros nekoho kdo podminky splnuje a hodinky mu predej at je proda
Doporučené příspěvky