Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada

...mě přijde smutný, že jsme tak demokratický a korektní, že nám nevadí odkazy na stránky, který na fórum a na některý členy jmenovitě jen kydají špínu. Tváříme se jako že nic.

Tak se chovej tak, aby na Tebe nemohl nikdo žádnou špínu vytáhnout a seš v suchu, ne? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak se chovej tak, aby na Tebe nemohl nikdo žádnou špínu vytáhnout a seš v suchu, ne? :)

...zrovna o sobě jsem nepsal. Kdyby šlo o mě, tak to mám u řiti.

A díky za poučku, to jsem opravdu netušil, že to takhle funguje. Já vůl zatím praktikoval něco mezi karmou a kategorickým imperativem.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

... karmou a kategorickým imperativem.

Tak já to nemyslel tak, že bys dělal nějaké nepěkné věci... A s filosofií na mě nechoď, to už jsem zapomněl :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Vařím si rozpustný kafe s mlíkem (to to zase schytám od místních znalců :)) a zároveň si nalévám colu. A do toho kafe jsem místo mlíka nalil tu colu.:D

Odkaz ke komentáři

Já si myslím, že se každý může chovat jak chce, když je dost silný na to, aby si za tím, co provede dovedl stát :)

Tado, nesouhlasím. Co třeba takto: Svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhého..... Myslím, že dodržování tohoto motta by nám všem prospělo.

Odkaz ke komentáři

Jo to znám, jednou jsem sháněl po celý budově v práci pytlíček cukru (nikdo nesladí) a nakonec jsem ho bryskně vysypal do popelníku.... :suicide_anim:

to mi připadá jedno mé rande z jalových let (těsně po pubertě) - byl jsem z té slečny natolik nervózní, že jsem nejdřív třepal sáčkem cukru tak vehementně, až jsem ji celou ohodil cukrem, když ten pytlík praskl a když jsem si kávu následně osladil druhým sáčkem, při prvním pokusu o napití jsem ji polovičku po cestě k ústům vybryndal...

ani se nedivím, že z toho tenkrát nic nebylo:-)

Odkaz ke komentáři

Karma jde mimo mě, kor když ještě nepoužívám blog na idnesu :D

Vidíš, to není špatnej nápad - podle mě člověk, který je schopen namastit za den tolik příspěvků se spíš než na fórum hodí na blog, nebo dokonce spíš na vlastní server...

co? :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...