bandicoot Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 ...já tak nějak předpokládám, že to FrantisekH musel myslet obrazně. Za ty 2 měsíce, co tu je, by to byla drzost říkat někomu, kdo tu pro fórum něco dělá, že je kretén. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 kdbych to chtěl někomu říct tak mu to rozhodně řeknu...a jak jsem už několikráv uváděl nemam s tím problem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 ...mě přijde smutný, že jsme tak demokratický a korektní, že nám nevadí odkazy na stránky, který na fórum a na některý členy jmenovitě jen kydají špínu. Tváříme se jako že nic. Tak se chovej tak, aby na Tebe nemohl nikdo žádnou špínu vytáhnout a seš v suchu, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 a ať si říká kdo chce co chce můj pocit je takový..že je tu někdo kdo záměrně tohel forum rozeštvává naprosto přesně cíleně a účelně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 Tak se chovej tak, aby na Tebe nemohl nikdo žádnou špínu vytáhnout a seš v suchu, ne? ...zrovna o sobě jsem nepsal. Kdyby šlo o mě, tak to mám u řiti. A díky za poučku, to jsem opravdu netušil, že to takhle funguje. Já vůl zatím praktikoval něco mezi karmou a kategorickým imperativem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 ... karmou a kategorickým imperativem. Tak já to nemyslel tak, že bys dělal nějaké nepěkné věci... A s filosofií na mě nechoď, to už jsem zapomněl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 ...jasný, chápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 Vařím si rozpustný kafe s mlíkem (to to zase schytám od místních znalců ) a zároveň si nalévám colu. A do toho kafe jsem místo mlíka nalil tu colu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 ...jasný, chápu Já si myslím, že se každý může chovat jak chce, když je dost silný na to, aby si za tím, co provede dovedl stát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 tak tam aspoň nemusíš dávat cukr :_) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 Jo to znám, jednou jsem sháněl po celý budově v práci pytlíček cukru (nikdo nesladí) a nakonec jsem ho bryskně vysypal do popelníku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 pokud to nevypěnilo, tak jsi našel domácí recept na cola blak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 Tado, to cos napsal není zrovna vzor chování pro dobrou karmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 Já si myslím, že se každý může chovat jak chce, když je dost silný na to, aby si za tím, co provede dovedl stát Tado, nesouhlasím. Co třeba takto: Svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhého..... Myslím, že dodržování tohoto motta by nám všem prospělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 Tado, to cos napsal není zrovna vzor chování pro dobrou karmu. Karma jde mimo mě, kor když ještě nepoužívám blog na idnesu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 Vařím si rozpustný kafe s mlíkem (to to zase schytám od místních znalců ) a zároveň si nalévám colu. A do toho kafe jsem místo mlíka nalil tu colu. Teda ja se za mistniho znalce nepovazuju, ale stejne to ode mne schytas - ty cune . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 Vařím si rozpustný kafe s mlíkem (to to zase schytám od místních znalců ) a zároveň si nalévám colu. A do toho kafe jsem místo mlíka nalil tu colu. ták pánovi byl kofein v kafi málo, on si to musel ještě naboostovat colou:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 Jo to znám, jednou jsem sháněl po celý budově v práci pytlíček cukru (nikdo nesladí) a nakonec jsem ho bryskně vysypal do popelníku.... to mi připadá jedno mé rande z jalových let (těsně po pubertě) - byl jsem z té slečny natolik nervózní, že jsem nejdřív třepal sáčkem cukru tak vehementně, až jsem ji celou ohodil cukrem, když ten pytlík praskl a když jsem si kávu následně osladil druhým sáčkem, při prvním pokusu o napití jsem ji polovičku po cestě k ústům vybryndal... ani se nedivím, že z toho tenkrát nic nebylo:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 Karma jde mimo mě, kor když ještě nepoužívám blog na idnesu Vidíš, to není špatnej nápad - podle mě člověk, který je schopen namastit za den tolik příspěvků se spíš než na fórum hodí na blog, nebo dokonce spíš na vlastní server... co? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 Vařím si rozpustný kafe s mlíkem (to to zase schytám od místních znalců ) a zároveň si nalévám colu. A do toho kafe jsem místo mlíka nalil tu colu. Tak to je silné kafe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky